Cele mai reusite PERLE!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Mara (3.8 ani acum), in magazin:

- Vreau sa-mi iei o geanta!
- Draga, ii spun, iti iau altceva, nu geanta, ai deja multe genti. Ea, plangand:
- N-am multe, am sase...

Corect, mami, sa mergem repede sa-i spui si lu' tati ca sase genti nu inseamna multe. Si evident ca i-am luat geanta, pentru asa o replica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

mare domnisoara ce mai incolo si incoace!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ICAI spune:

Alex (6 ani) ma vede de curand cum ma epilez si-mi zice "Vai asa te-a facut pe tine mama ta de urata cu parul asta tepos pe picioare?Multumesc mami ce nu m-ai facut asa eu nu am par pe picioare."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Mayanna(2,6 ani):eu il iubesc pe tati pt ca e dragalas si dragut si se joaca cu mine si pt ca e cel mai barbat!

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

David(3 ani) se uita mai curios decat obicei cum ii schimb pampersul Patriciei (1,9 luni).
Constatare: Patricia in loc de putza are FUND !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Imi faceam monetarul cu banii din portofel si cu maruntisul din geanta. Sorina (3,5 ani) ma urmarea cu atentie si la un moment dat, scoate o fraza intortocheata a' la Sorina:
- "Cand o sa cresc mare, o sa-ti mananc banii, ca eu o sa fiu mare si o sa-ti cer bani". M-am uitat la ea si i-am spus printre hohote de ras: "Frumoasa promisiune mi-ai facut!"

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Alexa(2 ani si 6 luni), vine in seara asta din sufragerie la mine in dormitor si ma intreaba: "mami, tu ai dinti?, asa multi ca a-i mei?"eu: "da mami, toata lumea are dinti".Alexa: "nu mami, bunicul nu are dinti"(bunicul fiind strabunicul ei care are 86 de ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Monica (5 ani si 8 luni):
- Mami tu de ce te vopsesti?
- Pentru ca am fire de par alb.
- Eu ti le-am facut?
- Nu mami, am imbatranit si de-aia le am.
- Ah, ce bine, ca lui Nana eu i le-am facut!

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Il imbrac pe Andrei (4 ani si 11 luni) pentru gradinita. Ii pun niste pantaloni de fas si-l las sa se mai joace pana ma imbrac si eu.
Vine si ma-ntreba:
-Mami de ce mi-ai dat pantalonii astia care fac asa ????
-Cum ???? intreb eu...
-Uite asa...si-mi arata...
-AA...fashaie..ca sunt de fas si fasul asa face...si sunt f buni pt mers la gradi...
La care Andrei spune: Da...da...ce sa spun...mi i-ai dat ca sa stii tu mereu pe unde sunt...

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput