Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Si ce mesaj frumos scrisesem si l-am perdut...

Ii pupaceam cu Michael pe BBii aniversatzi...

Adimercedes, Mandarinutza merci! Primul lucru ieri l-am dat cu ser fiziologic. Nimic. Apoi cu weleda/iritatzii. nimic. (Mustela si apa termala Avene pe-aici nu-i) Bepanthen am, dar deocamdata nu mai incerc altceva, bicarbonat a la Slippers pare ca merge mai bine. Mandarinutzo, eu l-as face si pictat in culori, ca un indian gata de razboi, numa'sa stiu ca-i trece. Asa ma nacajesc. Stiu eu ca trec ele, dar bubitze, la feciorul meu...?!

Ligeea si restul mamicilor: chestia cu "cat mai mult" ceai de alaptat - aici spun ca doar 2, max 3 cesti pe zi, ca altfel se obisnuieste organismul si nu mai raspunde la stimul. Mai mult ceai nu aduce mai mult laptic. Deci atentzie!

La copii adormitzi la san - pana sa adoarma: masatzi manutze, piciorutze, nu-i acoperitzi cu paturica cat stau la san (e cald si biiine - si-i fura somnul) ba chiar le putetzi scoate piciorusele afara. Si intre sani se infasa - se mai trezesc pt a 2a repriza.

Christina: asa e, copii hranitzi la san nu pot deveni obezi, chit ca pot avea grasimutze impresionante. Doar ca cica sunt de alea bune . Fiecare gram e bine-venit, pentru ca de la prima boala traiesc din rezerve si trec mai bine/repede peste.
Lumina: noi avem lumina de veghe cu ursuletz - of course, Sabina!

Alinush, eu bag tot la 2-3 zile niste fier si nu am observat sa-l afecteze pe bb. Hmmm...
De taiat unghiutzele doar la 6 sapt ne lasa/recomanda. S-a zgariat doar in prima zi si de atunci s-o fi invatzat minte. Doar pe mami o mai zgarie .

oooof, Sabina. Ce lume nebuna.

Edit: pentru poze, am facut si eu "manevra Sim": le-am pus pivat, doar pentru prieteni&fam si cine intra cu septoct2007 pe flickr (parola cunoscuta noua) ne gaseste vizibili printre contacte.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602320321760/" target="_blank">Michael, iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

pun de un nou capitol

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/1466689554/" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Piciulika atentie scumpo cu unghiutele, ca al meu s-a zgariat ieri destul de rau si si-a dat sangele pe fata. Azi am taiat cat am putut de mult ca vreau sa evit "peripetia".

La multi Ani bebicilor (Maria-Teodora, Maria, Maria-Diana, Eduard-Stefan, Robert ) sarbatoriti astazi!!!!!

Alinus_25 dulce flacaul tau; Sa va traiasca

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by betty78

Mamicile cu bebici muciosi, de cate ori pe zi folositi batistutza bebelusului? Al meu cand il aspir cateodata tuseste....e normal? Si cam cat dureaza operatiunea?

toate pozele
bulinutza noastra

HELP: ma ajuta si pe mine cineva??? Please

toate pozele
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

In legatura cu botezul

eu am luat bomboane si ciocolate mici de la Capsa -sunt bune si sunt mici cat sa le bagi in gura dintr-o data , mai poti incerca si pe Doamnei la magazinul cu praline belgiene dar sunt cam scumpe-o bomboana e si 8 lei, poate si mai mult

-eu mi-am luat singura cruciulitele am gasit la biserica de la Unirii unele mici argintii si le-am legat fundita albastra -a fost lucru manual la greu ca erau mici si greu de ,,impachetat
Noua preotul ne-a cerut -vin , parjituri-gen fursec , lumanare , prosop si parca inca ceva ca se enervase al meu sot de scotea fum pe nari

Noi nu ne laudam cu ,,greutati asa de mari - am luat intr-o saptamana 280 grame dar suntem multumiti .
Am revenit la greutatea initiala

Azi am fost la scos ,,fire -vorba lui fi-miu , mami si acum te descoase ?
Dr. a fost OK , mi-a zis ca la cum se prezinta op pot sa ma duc in 10 zile si la bazin , da , asa vrea important e sa si pot .

Mi-e groaza de cat am de slabit -m-am ingrasat 20 de kg dincercand sa nu cobor cu glicemia sub 50 , acum mai am de dat jos 12.

Ala mic sughite de-i sare paturica de pe el , mi-e ila de el ca se enerveaza si incepe sa planga dar pe de alta parte e asa de haios zici ca e din desene animate -a fost un film cu copiii apei si era unul mic legat cu noste chilotei din frunza care facea la fel

Si am si eu o intrebare - voi aveti de gand sa va puneti sterilet ?
Pe mine m-a intrebat dr. cand eram pe masa daca vreau sa-mi lege trompele dar n-am vrut (am citit o carte - de zola cand eram pustoaica -Germinal parca si mi-a rams o pata pe creier )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by betty78

Gabriela77 si eu am fost in situatia ta...si al meu tragea pana la un moment dat iar apoi adormea la san....incearca sa o ciupesti de obrajor sau e urechiusa si sa ii faci masaj la piciorus si o sa vezi ca suge mai mult si adoarme mai greu. Totodata, alterneaza sanii si nu o lasa prea mult la un san.

toate pozele
bulinutza noastra

Bune sfaturile astea. Adineuri am incercat si functioneaza. Mai e bun si masajul energic pe spate.

Urmy, multumim, multumim. Asemeni si voua!

Piciulika, de ce tocmai la 6 sapt se recomanda taiatul unghiutzelor? Nu vad motivul. Ce supliment de fier iei tu?
Manevra Sim nu prea ti-a iesit. Eu sunt (inca) la capitolul trecut si pe aici inca se vad.

Alinus de Iulius Teodor

Mergi la inceput