Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

CRistina, despre ce candida vorbesti? Pe limbuta?

Rodica, sigur aerul uscat e o problema, si Andrei se trezeste dimneata cu nasucul uscat. Legat de bubite, ce descrii tu seamana a bubite de la transpiratie, nu sunt precum cele de pe fata. Alex facea asa exact pe unde se freca si transpira, Andrei are o zona mica asa la cutele de pe gat. Nu stiu daca e prea bne sa dai cu multa crema daca e asa, pentru ca se intretine iritatia. Nidoflor zic eu ca ar fi ok, dar nu stiu exact ce poate fi la voi.

Gata, va pupic, ma duc sa adorm baiatul si sa ma pregatesc pentru venirea Alexandrei care e foarte dificila daca nu sunt toate tabieturile respectate. Nu stiu daca apuc sa mai scriu ceva pana ii culc pe amandoi, Alex e mai cuminte daca stau cu ea si nu la calculator, si dc nu vorbesc la telefon, asa ca voi evita orice altceva care imi consuma atentia.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna!

pe toate mamicile si totii bebeii!
Am si eu o intrebare:pot sa folosesc crema depilatoare daca alaptez?

alina+ANDRA MARIA
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am si eu cateva intrebari, scriu repejor pana vine fata, sunt legat de botez:

- ati dus sau veti duce cruciulite? daca da, le prindeti sau doar le inmanati?

- ce duceri la parinte: uleiul, vin, sapun, prosop?

- dati ceva la final, gen bomboane sau de baut? - adica la biserica

Multumesc anticipat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Alina, eu am folosit, nu cred ca dauneaza alaptatului sau lui bebe.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sim ,multumesc mult! La Multi ani pt bebe Stefan! Sa va aduca numai bucurii!

Roxana, ma bucur ac e cumintel Andrei! Bravo lui!

Carmenita, eu programul de masa il am la 3 ore, adaptez oferta la cerere. Sigur nu e batut in cuie, cum cere printesa. Noaptea doarme 8 ore, asa ca sarim peste mese.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Raportam si noi prima seara si noapte cum-pli-ta!!!
Seara ne-am inceput-o cu o vizita la pediatru. Bb a facut o pielodermita pe obrajorul stang. Cand s-a trezit la 18.30 avea obrajorul rosu-rosu, si 5 puncte tari ca niste cosuri
Apoi dupa baita, a urlat efectiv de durere de burtica. Cu tzitzi a stat in gurita de la 23.30 la 03.30, cu pauze, 15-20 min de somn, si momentul in care credeam ca e trecuta criza...o luam de la capat.
Cred ca de la ficatul ce l-am mancat ieri i se trage. Si de la berea fara alcool.
Ieri dimineata imi spusese dr de familie sa mananc alimente-sursa de fier, dar sa nu iau fier comprimate ca-i provoaca lui bb crampe. Si cu hrana, in speta ficat, n-o fi la fel?

Sabina, thx! Imi faceam griji in privinta calitatii lapticului si a deshidratarii, insa m-am linistit. Am renuntat la ceai. Oricum nu era nici o diferenta in consistenta scaunului. Si vaz ca nu e indicat ceaiul si diversificarea pana la 6 luni. Si am de gand sa ma tin de alaptat daca lapticul e bun si bb creste.
Apropos de lipezirea cu dushul... cum se desfasoara operatiunea baitza in baie? Ai caditza din aceea pe suport si baia mai mare?

Ana, tare faza cu ligheanul. Cred ca noi ramanem la sticla de plastic... e mai de precizie. Nu contest ca tati de Vladut a acumulat experienta.

Danielle, Piciu, Gabriela multumim pt aprecieri.
Roxana nu prea le iubeste manusile alea, si le scoate usor. Aseara, dupa patania cu bubutele, m-am incumetat sa-i tai unghiutele, insa ii pun in continuare si manusi.

Alinus de Iulius Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Alinush, la bucuresti pun cadita in cada mare.la Busteni am baie mica, dar incape cumva suportul(avem doar dus, nu si cada) si tati tine copilul de urechi(hihi, adica nu numai, intelegeti voi) si il clatim ca sa nu-i intre apa.

eu sunt cam necajita cu Sofia care a tusit toata noaptea.Pana la urma azi aiesit o ora jumate la soare si s-a mai inzdravenit, dar nu stiu ce va fi diseara.Acu doarme.

si m-am mai necajit de ceva.
Un amic de pe forumul foto a fost zdrobit de un nesimtit pe trecerea de pietoni.
La Cluj s-a intamplat.
daca vreti sa-i lasati o incurajare, cititi aici:
http://www.fotomozaic.ro/forum/viewtopic.php?id=749

are doar 22 de ani..........si se afla in stare grava.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Azi s-a innecat baiatul o data

Aoleuuu maica, vezi ca bb nu stie sa inoate!

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mamicile cu bebici muciosi, de cate ori pe zi folositi batistutza bebelusului? Al meu cand il aspir cateodata tuseste....e normal? Si cam cat dureaza operatiunea?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Am si eu cateva intrebari, scriu repejor pana vine fata, sunt legat de botez:

- ati dus sau veti duce cruciulite? daca da, le prindeti sau doar le inmanati?

- ce duceri la parinte: uleiul, vin, sapun, prosop?

- dati ceva la final, gen bomboane sau de baut? - adica la biserica

- Eu o sa am cruciulite, si o sa le prind in piept.
- Asta nu stiu.. e treaba nasei
- Nu dam nimic.. ca toti cei de la biserica sunt invitati la masa

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput