Gradinita Little One (3)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitz78 spune:
buna dimineatza.
azi fac cinste....nu de alta, dar poate asa se mai dezmorteste si subiectul nostru.![]()
gaza mea are 4 luni!
asa ca...fara numar!![]()

ela - cum se mai simte alex?
aurelia - ce mai face alexa?
pupici tuturor. sa aveti o zi buna!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
betilina spune:
La mai mare Gabitz! 
Sa fie sanatoasa si voioasa si la punga groasa micuta Eliza!
Daca e asa cred ca si eu ar fi trebuit sa dau ieri de baut mult mai serios!!
Maria mea a facut 3 ani! Conform spuselor ei, de ieri este "fetita mare"!
Dar din pacate timpul meu este din ce in ce mai putin. Mai apuc sa citesc ce scrieti din cand in cand, dar nu prea mai pot posta mare lucru.
Sper sa fiti sanatosi si sa aveti o primavara cat mai frumoasa si fericita!
gabitz78 spune:
wow betilina...asa e!
sa fie sanatoasa, ca asta e cel mai important, ca frumoasa si desteapta sigur este!
la multi ani!
azi l-am intrebat pe stef cui vrea sa dea martisor la gradi...si mi-a zis ca are o prietena, care e "cea mai iubita"!
....suspans....
ghiceste cineva?????va dau un hint...e de la el din grupa si e micutza...ca el!![]()
pupici.
gabitz78 spune:
mey...sunteti incurabile! nici asa nu v-am facut sa mai dati p-aici.![]()
dedicatie speciala de stef, care azi n-a fost la gradi...un martisor pentru toate fetele!
diafera spune:
Buna si o primavara frumoasa, dragi mamici
Vad ca acest subiect incepe sa se piarda prin noianul de subiecte de pe aceata tema. Ce se intampla cu noi?... cred ca timpul este de vine pentru fiecare in parte
.
Tin foarte mult sa urez.. chiar dc e cu intarziere ... LA MULTI ANI, Maria! Betilina, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si voiasa! Sa va aduca multe multe bucurii si sa fiti fericiti alaturi de ea.Imi cer scuze ca atunci, la gradi nu am putut sa zabovesc mai mult asupra momentului (de ziua ei). Sper totusi ca Maria a avut o aniversare foarte reusita.
In alta ordine de idei, sunt cam suparata pentru ca Gabi e iar racit, acasa. E ca un facut sa stea 2 saptamani acasa si una la gradi. Nu s-a vindecat prea bine la prima raceala si ea isi face de cap uneori cu tot mai multa inversunare. De azi Gabi sta iar acasa, mai racit decat a fost vreodata in acest an. De data asta a facut si febra mare si tusea nu il lasa deloc. Doctorul ne-a recomandat niste aerosoli.. si medicamente.. destul de slabute .. nu stiu ce efect vor avea asupra racelii lui ....insa imi doresc nespus de mult sa se vindece cat mai repede DEFINITIV ca sa il pot scoate pe afara, in parc la joaca si sa poata merge la gradi unde are atatea de invatat. Ne surprinde uneori cu cat de multe informatii prinde la gradinita.
Am inteles ca mai sunt copilasi bolnaviori. Puii vostrii cum se prezinta? Au inceput deja virozele ! 
gabitz78 spune:
aura - multa sanatate lui gabi. si stef e racit, sta acasa saptamana asta.
ce sa facem? e sezonul!
sper sa fie ultimul val de imbolnaviri.sa vina caldura...
pupici tuturor.
betilina spune:
Buna mamici cu pitici!
Multumesc tare mult Aura pentru urari! Si mie mi-a parut tare rau ca nu ai putut sta atunci cu noi la petrecere, am vazut ca erai in graba.
Din pacate Maria este din nou bolnavioara. A fost toata sapt in spital. Se pare ca a incercat-o din nou raceala sau viroza ce o fi fost. La care s-a adaugat si un episod de rinita alergica si criza de astm aferenta. Asa ca si eu ca si tine sunt cam satula de cum a inceput anul asta. Dar se pare ca sunt multi copii bolnavi in perioada asta. Toate colegele de la servici cu copii de varsta Mariei au pe cei mici bolnavi. Asa ca se pare ca bantuie iar o tura de viroza. Si noi asteptam primavara fara raceli!
Gabitz sanatate multa si Stefanelului cel mare si Elizei celei mici!
In rest eu nu prea am timp de nimic, dar macar de citit mesajele voastre mai reusesc din cand in cand. Sper ca in jurul Sarbatorilor de Pasti sa ma linistesc cu toate belele si munca multa si sa apuc sa intru si eu intr-un ritm de om normal.
Acum va las si sa fiti cele mai minunate si mai iubite mamici! 
PS. Apropo de mamici: Maria a tot auzit reclama cu "mama mea e super!" si a fost intrebata: "mama ta e super?"
raspuns : "nu! mama mea nu e super! e mami!"
diafera spune:
E o scumpa Maria! Copiii te lasa cu gura cascata la ce raspunsuri dau! Si al meu mai face faze din astea.
Saracuta de ea, ai fost nevoita sa o internezi! Imi inchipui cat de racita a fost .. mai ales ca are si probleme cu astmul ...e groaznic.. sa nu aibe nimeni parte de asa ceva!
Gabi e inca bolnavior. A avut niste zile ft grele cu temperatura ft mare. Tin sa cred ca e un virus contactat ca la formele de raceala de saptamanile trecute nu a facut febra .. si altfel s-a comportat. Acum am inceput sa ii fac aerosoli si e pe antibiotic. Nu cred ca se va vindeca pana luni .. deci e posibil sa sta inca o sapt acasa. Si nici nu am de gand sa il duc la gradi pana nu il vad vindecat complet.
Abia astept sa se incalzeasca vremea ca sa se termine odata cu nebunia asta!
va pup ... si va urez "LA MULTI ANI" si o primavara frumoasa, dragi mamici!
gabitz78 spune:
of, imi pare tare rau sa aud vesti d-astea!
betilina - multa sanatate mariei.
aura -
lui gabi. sa-i treaca repede raceala!
stef e bine acum, de luni vine la gradi, dar cred a luat-o si eliza!
ii curge nasucul si tuseste nitel.sper sa-i treaca repede ca simt ca nu mai pot...nu scapa unul, ca incepe celalalt! 
pupici tuturor si speram sa auzim numai vesti bune de acum incolo!
aurelia1278 spune:
La multi ani si o primavara frumoasa!
Imi pare rau de saracutii puiuti bolnaviori. De Alexandra nu mai zic nimic, data trecuta am cobit. 
Eu sunt ultra-extra-super ocupata la serviciu, de abia mai reusesc sa dau cate un telefon care e musai de dat in orele de lucru. Uneori nici sa mananc de pranz nu apuc, rontai niste biscuiti si atat. Seara... am maimutzica lipita de mine
si dupa ce se culca ea - alte cateva lucruri de pus la punct, apoi cad lata.
Recunosc, nici cu moralul nu stau chiar ok. Nu stiu, am asa o lipsa de chef de viata. O fi astenia de primavara?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic