fiv la Sibiu.

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hori spune:

Buna fetelor.Eu intradevar fac o pauza, din aprilie fac tratamente,4 luni am facut cu clomifen,apoi cu menogon iar in octombrie pt fiv tot cu menogon 2 fiole odata va dati seama ce stimulate au fost ovarele mele.Luni ma duc la Dr pt eco sa vada cum se prezinta ovarele,deocamdata iau vitamine[A,D,siE]sa ma ajute ca sunt cu psihicul la pamant.Nu va fie teama ca nu doare de loc,la punctie va anesteziaza si nu simtiti nimic iar transferul dureaza doar maxim 5 minute.Aveti incredere ca totul va fi bine ca nu trebuie sa patiti ce am patit eu[un fiv nereusit].Asta e mergem inainte cu incredere in cel de sus si ca o data poate o sa ne bucuram si o sa simtim si noi ce aproximativ 60%din femei simt cand dau nastere unui copil.Eu una nu o sa ma dau batuta dar trebuie sa fac o pauza ca eu vreau sa fiu o mamica sanatoasa.Va pup si va tin pumnii,sa ma tineti la curent,eu sunt aici si daca va pot ajuta cu ceva nu ezitati spune-ti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Si eu ma orientasem spre Sibiu, insa datorita pretului f mare cred ca tot la Bucuresti o sa ma duc. Eu sunt din Valcea si mi-ar fi fost mult mai usor sa ajung la Sibiu insa au preturi f mari dupa parerea mea. Am sunat sa intreb cat costa o IAD si mi-a zis ca in jur de 2000RON in conditiile in care la Giulesti o asemenea inseminare costa in jur de 400 RON.Si pretul unui FIV cu ICSI mi s-a parut f mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

HORI, iti doresc "vacanta placuta" si ai grija de psihicul tau pt. ca desi inca nu am trecut prin cele scrise de tine,eu zic ca trebuie sa te remontezi si sa o iei da la capat mult mai increzatoare si mai sigura ca vei reusi data viitoare.Sa nu ne uiti si sa ne mai scrii din cind in cind.Si bineinteles sa vii cu rezultatul de la eco de luni.

IAZMINN, sigur sunt mai mari preturi la Sibiu decit la Giulesti,dar fata de celelalte clinici particulare nu e cine stie ce mare diferenta.In plus cel putin in cazul meu asa a fost,iti mai fac si reduceri pt. ca eu data trecuta am platit doar planul de stimulare 126 ron si din 3 eco am platit doar 1 tot 126.Dar,avind in vedere ca HORI, a ajuns in faza finala sigur ea iti poate da mai multe detalii despre pret.Insa clar nu se compara cu Giulestiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetele
Mihaela, sa nu-ti spun ca si eu am o intrerupere, am ramas tot cu sotul acum vreo...14 ani. Deci o gramada de timp. De incercat, incercam de 4 ani. Si mie mi-au dat de ales intre Dr. Chicea si Mutuliga cand am sunat dar l-am ales pe Chicea doar pt ca auzisem fetele vorbind despre el, ca nici eu nu stiu pe nimeni. Eu iti dofresc bafta multa si sa fie cu noroc. Iti tin pumnii. Te rog sa ne tii la curent cu pasii pe care ii faci.
Hori, o pauza e intotdeauna bine-venita dupa un stress. Daca reusesti sa te detasezi ar fi extraordinar. Sunt convinsa ca o sa reusesti si totul o sa aiba 'happy-end'
Cand ai zis de anestezie la punctie, banuiesc ca te-ai referit la anastezie locala. Eu nici nu vreau sa aud de anestezie generala. Sa ne mai tii si tu la curent cu ce faci si poate ne dai o veste buna in curand. Au fost multe cazuri aici pe forum de FIV-uri esuate si apoi sarcina naturala. Bafta!
Iazminn, bafta la Giulesti! Nu stiu de ce, dar eu aveam impresia ca e mai ieftin la Sibiu. Parca ziceau fetele ceva de 3000Euro cu tratament. Oricum, eu m-am gandit ca decat sa ma duc in nebunia aia de Bucuresti (eu am lucrat acolo, de o luna m-am intors in Valcea), la spital de stat, mai bine incerc Sibiu la clinica particulara. A propos de asta, m-am dus vinerea trecuta la maternitate sa-mi faca HSG si am zis ca nu mai calc acolo decat legata!! Nu mi-a facut HSG pt ca lipsea nu-stiu-cine, probabil radiologul, dupa ce am asteptat 2h in frig de-mi inghetasera picioarele bocna! Vreau sa-ti zic ca am mai plecat si cu un gandac dupa mine. Oribil. Daca o fi sa raman gradiva vreodata, la Bucuresti la Euroclinic sau Memorial Hospital ma duc. La Sibiu n-am auzit de maternitate particulara.
Hai ca m-am intins o gramada.
V-am pupat si sa avem bafta la facut bebei
Arina

Mergi la inceput

Mihaela, am uitat sa-ti spun ce este endometrul. Endometrul este mucoasa care captuseste uterul si in care se 'cuibareste' embrionul. Se masoara ecografic si se spune ca trebuie sa aiba min 8mm pentru ca sustine o sarcina. De obicei, cand se masoara foliculii, se masoara si endometrul. Deci nu e o analiza de sange.

Tie nu ti-a zis niciodata nimic de endometru? Poti sa o intrebi data viitoare cand te duci la ecografie.

Papa si iti doresc ca totul sa fie super OK pt bebe
Arina

Mergi la inceput

Buna dimineata.Am tot stat si m-am gandit,as vrea sa ma duc si in TIMISOARA la un consult.Este o clinica particulara nu stiu exact cum se numeste doctoru.Cunoastiti pe cineva care a fost acolo?

Mergi la inceput

Hori,
La subiectul FIV pe prima pagina sunt adresa si nr de telefon pt clinica din Timisoara. Nu este dat numele medicului dar sunt convinsa ca daca scrii la subiectul respectiv, fetele iti vor raspunde.

Bafta!
Arina

Mergi la inceput

Hori si Mihaela,
La Polisano fertilizarea se face 'pe loturi'? Adica astept sa vina embriologul din Austria? Nu se face in functie de cum raspund eu la tratament? Daca e asa, mi se pare cam aiurea...
Arina

Mergi la inceput

Ariana,eu pe dr din austria l-am vazut numai in ziua cand m-am hotarat sa fac Fiv,Dr Chicea mi-a facut si punctia si transferul pe Dr din austria nu l-am vazut.si in functie de cum raspunzi tu la tratament se face punctia.Nu-ti fie teama ai incredere ca totul va fi bine.Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Buna fetele mele!!!

ARINA,am inteles si eu ca fertilizarea se face pe loturi,dar cred ca dr. din Austria vine destul de des,avind in veder ca eu luni incep inhibarea si mi-a zis ca cu o saptamina inaite de craciun voi avea ET. Chiar am intrebat-o pe d-na dr. special daca nu ne incurca sarbatorile si a spuc ca nu e nici o problema la ei,caci in ziua de Pasti ea era la clinica si facea monitorizari.Iar tratamentul cred ca il incepi in functie de data venirii austriacului.Stai,tin mite ca data trecuta mi-a mai prelungit AC inca vreo 2 zile,ca sa na incadram in lot presupun.Dar,iarasi cred ca inhibarea o lungeste,stimulare nu.Dar,stai linistita ca eu intru in focuri acusi si te voi tine la curent cu toate procedurile..
Ei despre endometru banuiam eu cam ce ar fi,chiar sunt curioasa cum stau.Ce desteapta sunt?!Am un eco cu toate caracteristicile uterului meu,dar abia acum am realizat.Deci:dim. uter 61/71/38mm,volum 87 cc cu ecostructura normala,endometru 15 mm grosime trilaminat,ov dr 16/24 mm,ov stg.15/25mm.Poti sa-mi "traduci"?, caci se pare ca esti mai initiata decit mine.
In ceea ce privesc conditiile din spitalele de sttr te aprob in totalitate,dar sa stii ca nu ti-ar strica HSG,pt. ca acolo se vede exact ce nu este in regula.Dureaza doar 10 min.
Si inca ceva si gata.Si eu am ales Sib. din cauza ca nu suport aglomeratia din Buc. cu toate ca acolo am unde sa stau si e si drumul mai usor.In plus am considerat intotdeauna ca ardelenii sunt oameni de f. buna calitate si sufletisti.

HORI, la TM,Munteanu se numeste profesorul,e primul din tara care a facut fiv si cica e bun.Pe mine chiar ma intrebat cineva de ce nu m-am dus la TM,ca prof. Munt. e cel mai tare,dar mie nu prea imi place sa calatoresc asa ca e exclus sa bat 600 km.

Am lipsit eu astazi toata ziua,dar v-am scris un msg. de 2 zile!!!!

Noapte linistita!!!!

Mergi la inceput