fiv la Sibiu.
Raspunsuri - Pagina 3
hori spune:
buna Iazminn.da are poti sa faci inseminare de la donator eu zic ca cel mai bine suna si fa-ti o programare si stai de vorba cu dr.tel 0269224482.eu sunt putin suparata de azi dimineata imi vine ceva maro nu foarte mult dar vine,ma inteapa la ovare a inceput sa ma doara si spatele,pieptul nu ma mai doare asa tare dar e tare,am stres ca nu stiu ce vrea sa insemne asta ai vreo idee?pa
iazminn spune:
Nu te mai stresa. S-ar putea sa fie de bine. Petele pot sa fie de la implantare. Eu la primul FIV nu am avut pete, decat sanii mariti in primele zile dupa FIV dupa care s-au micsorat( eu cred ca ramasasem dar a murit embrionul intrucat BHCG a fost 17, si dupa cum cred ca stii se zice ca e sarcina daca BHCG este peste 5.De ce nu incerci un test de sarcina? Am inteles ca poti sa-ti faci BHCG la 10 zile de la embriotransfer. Important este sa nu mai stai stresata ca eu cred ca e de bine. Am mai auzit de fete care au avut pete si erau insarcinate. Bafta multa
hori spune:
Iazminn multumesc pt incurajarii si eu sper sa fie bine,cred ca maine il fac,o sa te tin la curent.multa bafta si tie.
hori spune:
buna fetelor.azi am fost de mi-am facut analiza numai sapt viitoare primesc rezult.de azi a inceput sa-mi vina mai tare si rosu nu mai nici o speranta cu toate ca dr a spus sa-mi pun in continuare utrogestan pana aflam rezultatul.ma doare spatele,ovarele a inceput si o durere de cap sunt la pamant.va multumesc ca va ganditi la mine.o sa va tin la curent daca apare ceva nou.
manumanu spune:
Hori, incearca sa nu te necajesti prea tare... nu se stie niciodata, pana nu ai rezultatul sigur. Si chiar daca nu va fi cel pe care-l asteptai, trebuie sa speri in continuare. Eu am trecut prin asta si DD m-a ajutat sa merg mai departe! Sunt sigura na toate ne vom implini visul! Uite ce curajoase sunt fetele de la topicul "FIV"... Curaj si credinta in Dumnezeu! Va exista momentul "magic" pentru fiecare dintre noi!
hori spune:
manumanu iti multumesc ca iesti alaturi de mine si sti ce simt,eu deocamdata nu o sa mai iau nici un tratament o sa fac pauza poate la anul o sa mai incerc,vreau sa ma duc la Sovata si sa fac vreo 3 sedinte anul viitor daca suntem sanatosi am auzi ca da rezultate binenteles o sedinta e de 10 zile.o sa incerc nu ma dau batuta.iti doresc mult noroc in proiectele tale si sa de-a D-zeu sa venim cu vesti bune amandoua.o zi buna.
manumanu spune:
Hori, draga mea, nu stiu exact care este cauza pt. care ai ajuns la FIV... Si eu am fost la Sovata asta-vara, dupa nereusita, am facut tratamentul de 10 zile si sa stii ca a dat rezultate, in sensul ca a dus la desfundarea unei trompe (la mine asta era problema)... asa ca acum dr a zis sa incercam natural,ca avem sanse. Asa ca iti recomand si tie sa mergi, dar intai sa te consulti cu dr de acolo (eu am dat telefon inainte sa fac rezervarea) ca sa-ti spuna ce sa ai la tine. Pentru mine a contat foarte mult ca suport psihic, a fost mai mult decat un tratament fizic!