Piersicutze de iulie-august 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
Bysko spune:
Mi-a spus un farmacist zilele trecute( ca eu am facut farmacologie in anul 3 si ori nu am auzit ori am uitat de atunci), ca lactatele scad eficienta antibioticelor- acum nu stiu daca se referea numai la augmentin sau la toate cele asemanatoare( de fapt din aceeasi clasa). O sa ma mai interesez.
Babee spune:
Va anuntam ca familia noastra s-a imbogatit cu inca un menbru-baietel.
S-o iau cu inceputul ca sa nu va zapacesc.Sambata am plecat in formatie completa la Toysrus sa ii punem pe copii sa aleaga ce vor sa le aduca mosul.Phillip stie ca va veni Mosul, si trebuie sa ii ceara(asta daca e cuminte pana atunci).Dupa 2 ore de nebuneli, la Phillip a fost simplu sa notam, la Rebecca haotic.Ea e tot timpul cu masinute, elicoptere, Lego, Megablocs si altele.I-a placut ceva dar nu in mod exceptional, a ramas sa ii luam un elicopter de la Vrtech.La noi e avantajul ca avem foarte multe jucarii de la Phillip, si masinuta, tricicleta(cam de ce a fost interesata) avem deja, si doar le scoatem de la cutie.Dar..ei ii plac foarte mult animalele, ieri am fost intr-un Mall si am stat 1 ora sa ne uitam la hamsteri, porcusori de Guineea, pasari , iepuri si altele.Am discutat cu sotul meu si am decis ca de Craciun sa le luam un Zwerghamster(master pitic).Dar astazi iar am fost la alt Mall si cand am vazut puiul mic n-am mai putut si l-am cumparat.Asa ca suntem fericitii posesori ai unui soricel mic, alb cu ochii negri pe care il cheama Dominic(asa a vrut Phillip).Rebecca a chiut de bucurie cand i l-am dat sa-l mangaie, iar expresia din ochisorii lui Phillip n-o s-o pot uita niciodata.Era surprins, bucuros, vesel.A trebuit sa duc munca de lamurire sa il lase sa doarma, acum eu scriu si sunt anuntata ce face pas cu pas puiul din cutiuta.Avem o cutiuta mica, il trecem pe Dominic pe lista mosului cu o cutie mare cu jucarii pentru el.
Ma amuz ce fata o sa faca sotul cand o veni acasa si o sa vada animalulAm mai avut noi 2 porcusori de Guineea pe care i-am dat cand am ramas insarcinata cu Phillip, dar acum va fi mult mai usor cu hamster.
Mada am vazut pozele cu lady-e asa haioasa.Si puloverul cu Pooh mi-a placut, am remarcat si ghetutele din poza
Eu ce sa va zic de sistemul sanitar?Peste tot sunt scapari, chiar si aici.Eu de doua ori am spus asta e, si a treia oara voi naste la acelasi spital dar sper sa nu mai am "surprize ".Si de fiecare data am fost multumita ca sunt bebeii bine si am renuntat la plangeri.Acum sper sa se schimbe situatia, imi urmareste sarcina seful clinicii si e cam zbir.la noroc e totul, pacat ca in unele situatii se ajunge la tragedii.
Rebecca bea bine si cu paiul, si cu canuta cu cioc, si cu paharul.Doar apa si lape, nimic altceva.legat de scaunele ei ca ma vaitam, e de vineri pe lapte de vaca , fara medicament si observ o imbunatatire.Sper sa nu fie nevoie sa ii dau si Lactulose ala-vom vedea.
Cred ca eu sunt si mai bucuroasa de animalut, deh daca in copilarie n-am avut voie cu nimic
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
doniro spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Doniro si noi am zis ca poate mergem weekndul asta sa ii luam ca tare as vrea sa bea si ea din cana nu din biberon, canitze i-am luat da nu vrea sa bea cu ciocul ala vrea tetina de biberon numai asa bea si ce combinatie am facut ca e acelasi lucru. Asa ca am zis mai bine una cu pai vb ta nici nu curge si poate asa renuntam la bibe pt orice, il tinem numai pt lapte.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Exact aceeasi situatie era si la noi, nu stia sau nu vroia sa bea din cana cu cioc si tot la tetina de bibe ajungeam, pana la cana cu pai. Deci, succes si voua :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
doniro spune:
quote:
Originally posted by katik
va vine sa credeti? noi de-abia acum incercam sa invatam cu biberonul? dar nu vrea, asa ca am nevoie de helpuire urgenta
doniro, ce canita cu pai ati luat? ce firma? de unde?
si mai am o pb: trebuie sa trecem la lapte praf ca lapte de vaca nu vrea de nici o culoare. si nu stiu ce sa-i iau. am inteles ca humana are lapte cu diferite gusturi. ma intereseaza gustul de mar ca robi papa mult mar si ii place tare mult. seamana cu gustul de mar adevarat? poate ati folosit careva si puteti sa ma ajutati. trebuie sa scapam de tzitzi ca nu mai pot. azi-noapte m-a trezit din 2.5 in 2.5 ore. acuma ce-i drept nu o fi vorba doar de mincare...
ma inscriu si eu in rindul mamicilor care nu dorm noaptea (pot sa spun ca m-am inscris demult ca robi n-a dormit o noapte cap - coada de cind e pe lumea asta).e groaznic si cu trezirile alternative cum am citit pe aici. asta se intimpla si la noi si aproape in fiecare noapte
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
M-am uitat acum la canita si nu scrie firma, scrie pe ea doar Princess. Am luat-o din Auchan, a costat 10ron. Cand mai ajung acolo (ma duc aproape zilnic), ma uit si la firma, ca era trecuta pe o hartie dar am aruncat-o.
Ref lapte, eu ii dau Dariei Nestle Junior si vad ca ii place mult. E de la 1 la 3 ani.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
anasia spune:
babee, felicitari pt noul membru al familiei! initial am crezut ca te referi la baietelul din burtica
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Muuh spune:
Babeedoamne mi-a stat inima in loc cand ai zis de baietel. Uff sa va traiasca si hamsterul. mama, mama ce spaima am tras pana am citit tot textul.
Sabina eu nu as renunta la doctorita doar pentru atat. Avea o gramada de paciente, probabil ca fiecare cu pretentile ei si s-a bazat pe tine, clienta veche ca o intelegi. Sincer este atat de greu sa gasesti un doctor bun cu care sa te intelegi incat eu una as trece si peste asa ceva.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Sabina eu nu as renunta la doctorita doar pentru atat. Avea o gramada de paciente, probabil ca fiecare cu pretentile ei si s-a bazat pe tine, clienta veche ca o intelegi. Sincer este atat de greu sa gasesti un doctor bun cu care sa te intelegi incat eu una as trece si peste asa ceva.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
SUBSCRIU....
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Genie spune:
Salut fetelor!
Mada si Martta multumim de aprecieri
Cristina-Ioana multa sanatate lui Luca. Nu-l forta cu mancarea incearca supe cat mai multe si ceai e bine daca bea(eventual cu miere daca i-ai mai dat pana acum) De asemenea, eu i-am dat Antoniei care tocmai a scapat de o racela Imunorezistan picaturi(un sirop din plante care intareste organismul si grabeste vindecarea in caz de gripa si raceala). Iar pt nas infundat cat mai mult Sterimar sau alt spray cu apa de mare, seara putin vibrocil ca sa respire bine noaptea dar nu multe seri la rand si incearca si karvol in camera lui.
Katik, fii-mea a acceptat foarte greu biberonul(am alaptat-o pana la 9 luni) si atunci am facut posibil acest lucru cu Humana. Initial i-am dat HA dar acum bea cu vanilie simplu. A abaut si banane cu vanilie dar am trecut-o pe vanilie pt ca se cam constipa. Dar recunosc ca pana la Humana am incercat si NAN si Milumil si nu am avut succes. Humana cu mar nu am incercat dar cred ca e bun. In orice caz mult succes va doresc si sa gasiti repede laptele potrivit!
Sabina: din cate stiu eu Priorixul da imunitate pana la 7 ani. Nici eu nu stiu daca sa i-l fac desi pediatra ei e ferm convinsa ca asa trebuie. Sincer, eu ma tem sa nu ii dea vreo reactie nasoala si sa-i apara iar bubite. Dar nici sa faca asa mica bolile nu mi-ar conveni. Chiar nu stiu pana cand pot sa i-l fac, parca stiam ceva de 1 an si 5 luni. Tu stii?
Piersicutze spune:
Muna si Crstian voi lua in calcul sfatul vostru. Eu sunt impulsiva de fel. Am fost foarte multumita de ea. Eu ma atac repede si nu prea gandesc la nervi. Voi mai reflecta.
Genie nu stiam ca se face pana la un an si 5 luni. Stiu sigur ca daca face pojar pana in 3 ani e super nasol. De ex tatal meu a facut pe la 2 ani si s-a lasat cu complicatii nasoale la plamani. Mi-a povestit bunica, ca a stat multa vreme cu el in spital. Saptamana viitoare dupa nunta am sa vb cu pediatra sa vad ce mai zice. Si eu am emotii. E bine ca ii da imunitate pana la 7 ani si apoi ce face, se revaccineaz atoata viata. Eu am facut bolile copilariei in ciclul primar, cu varsatul de vant a fost mai nasol in rest ok. Nu am facut oreion si scarlatina, sper nici sa nu de acum incolo.
Babee si eu am avut ceva emotii pana am citit tot. Sa va traiasca hamsterul.
Mada sa inteleg ca si voi sunteti fan Winnie the Pooh? Azi mi-au sosit primele cadouri ptr Craciun. Noroc ca dormea pitica si am reusit sa le dosesc.