Piersicutze de iulie-august 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
anasia spune:
cristina ioana, sanatate, sa va treaca repede!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
mamanati spune:
Pupam Zarzarelu bolnavior. Sa va treaca repede raceala!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, cand ar deveni o pb faptul ca nu mananca?...Pediatra mi-a zis macar ceai sa ii dau cat mai mult....
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Piersicutze spune:
Cristina ai grija cu nemancatul sa nu se deshidrateze. Macar lichide. Probabil il doare in gat, de aceea nu mananca. Ai incercat cu ceva ca stii ca ii place mult. De ex Alexandrei ii plac mult pulpele la cuptor. Daca le refuza e o problema. Sau daca refuza laptele, iar e o problema. Sa te ghidezi asa.
Cristina_Ioana spune:
Sabana, lui ii place sa manance de regula, nu prea face fitze si ii plac multe preparate, pe care i le-am tot facut zilele astea, nu a vrut sa se atinga de nimic. Doar niste supa si putina paine prajita. Ceai la greu a baut in schimb, macar atat.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Piersicutze spune:
Nu stiu ce sa zic. Lasa-l pe el nu-l forta. E bine ca bea lichide. Pana la urma cine are pofta de mancare cand boleste? Mai stai si tu o zi si ai incredere in pediatra ta, sunt sigura ca stie ce face.
martta spune:
Cristina_ioana: sa va insanatositi rapid!
Eu zic sa nu te sperii chiar asa de tare cu lipsa poftei de mancare. Cum au zis si fetele, e normal sa se intample in timpul bolii...
Katik: copilul nasei a fost intarcat dupa 1 an. A refuzat cu indarjire sa bea alt lapte. Timp de 3 luni a consumat portie dubla de iaurturi si lapte...deloc. Apoi, a acceptat, cu resemnare si laptele!
Bysko spune:
Pupam si noi Zarzarelul bolnavior. Daca refuza mancarea solida incearca sa-i dai mai mult laptic, ca ttusi numai cu ceai nu e bine, mai ales ca el este mancacios. Dar daca ii dai antibiotic sa nu-l amesteci cu lactate- mai ales augmentinul- dupa cateva ore de la Ab ai voie sa-i dai lactate.
Mey! Voi cate piersicutze sunteti? Ca m-ati ametit de tot
Piersicutze spune:
Noi suntem doua. Eu normala Sabina si cu rosu Nico.
De ce nu e voie de dat antibiotic cu lapte. Eu i-am dat lapte dupa antibiotc. Ce se poate intampla?