Piersicutze de iulie-august 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

miruna esti belea fata si tu cu hohotele tale .....rad aici la servici ha hah ha
si la noi merge chestia asta dar ma gandeam ca daca o invat cu ceva de pedeapsa poate o controlam mai bine mai tarziu
fetelor ma socati cu euroclinic
nico

Mergi la inceput

sabana daaa eu stau aproape de marriot
mai exact pe panduri, si avem 2 parcuri - cel din cotroceni de care stii si tu, insa pentru noi este ok ca doar traversam si in spatele unor blocuri langa academia militara
eu in parcul carol nu am cum sa ajung...mi se pare foarte complicat...mai degraba as sta in spatele blocului.

tu unde stai?
ai grija cu capacele....binaca a reusit sa isi bage unul in gura de m-a luat ameteala
i l-am scos tremurand
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

nico, nu vreau sa te speri dar fii-mea se mai trezeste si acum, la 4 ani, adevarat nu chiar in fiecare noapte dar de multe ori.
incerc sa trec la cana/pahar. incepem lupta ca nu mai pot
o sa iau o cutie de nan junior si una cu arome, vad eu la fata locului. am intrebat pediatra si a zis ca nu am alta solutie decit sa incerc sa vad ce-i place, deci sa fac colectie de lapte praf
multumesc de raspuns!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Nico eu stau sus la Marriott, la Rotiserie, in spatele postei, la biserica. Noi nu avem nici un parc. De primul parc stiu, dar al doilea. Unde la Academie?

Mergi la inceput

katik...daca nu se trezeste chiar in fiecare seara...e bine
sabana al doilea parc este in spatele cladirilor de pe partea dreapta...cum te duci catre acadenmia militara
sunt singurele cladiri mai mari de pe dreapta - chiar vis-a - vis de cotroceni
e un parc mic cu cateva leagane, un tobogan si multe pietre ha hah ha
dar de ce nu iti place cotroceniul???? poti sa o iei prin dreapta mariotului si ajungi in 5 minute.
imi pare rau ca e frig acum si cand ajung eu acasa e spre intuneric uneori...dar trebuie sa ne vedem cu fetele...vorbim vorbim
pe cand nunta???
si de ce iei capa maro?? ai rochie maro?
aaaa....rotiseria aia e periculoasa rau
nico

Mergi la inceput

Legat de dr. Nu stiu ce sa zic. Eu intotdeauna am cautat un medic, care sa imi fie aproape, sa imi raspunda la telefon, sa stiu ca ma pot baza pe el. Dar nu daca am intarziat juma de ora sa ma dea afara sau sa ma reprogrameze peste o luna. Oricum programarile se fac o data la luna. Cu ce ma incalzeste ca ma trateaza aiurea si nici macar nu pot intra in cabinet doar ptr simplu fapt ca am intarziat juma de ora din cauza unui trafic infect, ieri am facut o ora de la Marriott pana jos la Kogalniceanu. Mai ales ca ma stie de atata timp, ca sunt pacienta ei, de fiecare data am asteptat, am avut bunavointa, am fost punctuala si acum sa ma trateze asa. Nici macar un imi pare rau, mai asteapta un pic ca asa si pe dincolo. Cand am scos 2000 euroi din buzunar cash pe masa am fost buna sau cum? Iar ma apuca pandaliile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piersicutze

katik...daca nu se trezeste chiar in fiecare seara...e bine
sabana al doilea parc este in spatele cladirilor de pe partea dreapta...cum te duci catre acadenmia militara
sunt singurele cladiri mai mari de pe dreapta - chiar vis-a - vis de cotroceni
e un parc mic cu cateva leagane, un tobogan si multe pietre ha hah ha
dar de ce nu iti place cotroceniul???? poti sa o iei prin dreapta mariotului si ajungi in 5 minute.
imi pare rau ca e frig acum si cand ajung eu acasa e spre intuneric uneori...dar trebuie sa ne vedem cu fetele...vorbim vorbim
pe cand nunta???
si de ce iei capa maro?? ai rochie maro?
aaaa....rotiseria aia e periculoasa rau
nico

pai da am rochie maro. noi suntem nasi. se marita sora-mea duminica. tot nu stiu de care parc spui. tre sa il intreb pe silviu. pai tu stii cati caini sunt in spate pe la Marriott. Eu pe acolo nu merg. Si pe ocolite e prea mult. In plus parcul ala ma enerveaza, ca e numa in pante si bebelina se poate juca doar la groapa de nisip si nu prea sunt fan. Cand o vad ca se face ca o purcelusa...

Legat de priorix. Tot vreau si eu sa intreb cat timp confera imunitate. E pe viata. Din cate stiu eu e mai bine sa faca bolile copilariei (pana la urma toti le-am facut) cat e mica decat cand e mare. L-as face acum sa nu imi faca pana in 3 ani. Dar dupa cum e?

Mergi la inceput

Fata mea a mancat spanac la pranz. I-a placut mult. A mancat si un copanel. SUnt happy. Eu fac spanacul cu un pic de faina si juma de kg de lapte. Pe vremuri mai puneam si usturoi, dar acum evit. Voi ati dat pana acum masline la bebei si daca da de care?

Alex are multe cojite in cap. Pediatra zice sa o las in pace, dar eu caut un sampon sau ceva, sa scapam de le ca nu le mai suport. Mama zicea ca la baita cand e uda in cap sa i le iau cu o perie mai aspra.

Legat de copii prietena mea din Germania are un baietel de 4 ani si acum se scoala noaptea si bantuie prin casa. E disperata. Saraca nu stie de cand nu a mai dormit o noapte intreaga. Si ea se ducea la o biserica cu bebe si se intalneau mai multe mamici, aduceau mancare, jucarii si o data la nu stiu cat timp organizau un fel de targ cu jucarele si haine, pe care nu le mai purtau copii, le dadeau la sume modice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sabana, noi tot cu cojitele si se scarpina (mai ales in toiul noptii cand ti-e lumea mai draga) de mi se pune mie pata; am luat sampon sebamed pt copii, dr mi l-a recomandat; am luat inainte o solutie de la mustela, pt nou nascuti, dar n-am folosit-o inca, vad cum e cu samponul;
pt capa, incearca pe lipscani, nu stiu sigur pe culoarea asta, dar vezi, poate gasesti ca sunt multe rochii de mireasa crem;;
trezitul noaptea....e cumplit, pana adoarme, imi trece somnul si ma uit pe pereti;
katik, incearca biberonul in somn, spre dimineata cand trebuie sa se trezeasca si sa suga;poate il pacalesti;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Va pup, fetele!
Am stat cuminte in banca mea cateva zile ca sunt nitzel cam ciufutzica si nu vreau sa va molipesc .
Luca e foarte racit, are gingiile de jos mega umflate, motiv pentru care nu mananca mai nimic dau vomita dupa ce mananca. Sunt cam dispe ca in 2 zile a mancat numai putina supa si ceai. Nu il fortez, dar nici nu radiez cand il vad cum horcaie, tuseste, se ineaca si nu pot deloc sa il inveselesc. Nu mai zic de dormit noaptea, ca tuseste, face febra si nu poate respira. In fine, or trece toate.
In rest, nimic spectaculos, va pupacesc pe toate, v-am citit cuminte si promit sa ma adun si sa revin in forta.

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput