Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 16
Raspunsuri - Pagina 16
paulat spune:
Dragi mamici va multumesc din suflet ptr. raspunsuri.
Sunt de acord cu voi, nu am sa-i dau romerganul (sa-l am in casa in caz de nevoie); o sa ma chinui cat pot; azi noapte de la ora 3 nu a dormit pana la 5, apoi a adormit o jumatate de ora, s-a trezit, a papat si de la 6 pana la 8,30 a stat cu ochii pe pereti .... noapte alba; poate stiti cum e!
Laura mie mi s-a parut fenobarbitalul ( sa-i dau un sfert de pastila daca am in casa, dar nu-l am) mult m-ai puternic ca medicament decat siropul;
Elyanne nu inteleg faza cu anul 2004 din lista si la mine si la irina. Multumesc.
Dr. spune ca sunt prea mici ptr. scos afara; este frig ptr. ei. A zis ca deocamdata cate 5 min. pe terasa, apoi 10 min si tot asa; dar daca este prea frig sa nu-i scot. Voi ce spuneti?
mamica de Stefanut si Robert
mamaana spune:
La multi ani pentru copii si mamicile ce isi sarbatoresc azi ziua numelui!!
La multi ani Mihai, sotul meu si tata de trei copii minunati !!
paulat noi (Mihai cu Tudor adica ca eu nu eram in stare atunci) am scos fetele afara la plimbare cam la aproape 3 saptamani, dupa ce am intrebat doctorita; ne-a zis atunci ca le putem scoate afara, dar imbracate cu un rand mai mult decat ne imbracam noi, adultii
ginger00 iti doresc multa putere
pussi acum am vazut mesajul tau; e bine ca te internezi; fetele sunt mari de acum, important e sa fii si tu bine; tinem pumnii sa fie bine!!!
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
adina bine ai venit! noi am ales fiecare cate un nume, dupa ce ne-am hotarat de ce origine sa fie , iar Tudor a ales fetita care va purta numele
imi aduc aminte cu drag de seara aceea cand Tudor statea cu mainile pe burta mea sa-si simta surioarele cum misca (twin A si twin B) si le-a numit...
iar mai acum, Tudor mi-a zis ca a ales bine numele la fete, ca nu s-ar fi potrivit invers
Ana,
elen spune:
pussi - tinem pumnii
la multi ani la sarbatoriti
fetelor - am nevoie de parerea voastra
plec 3 zile din buc la sf lunii; daca ma mulg, credeti k reusesc sa mentin lactati si sa nu intarc fetele??
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by paulat
Laura mie mi s-a parut fenobarbitalul ( sa-i dau un sfert de pastila daca am in casa, dar nu-l am) mult m-ai puternic ca medicament decat siropul;
Paula, da, e mai puternic, dar noua ni s-a dat pt tratarea icterului, nu ca si somnifer.
Cu scosul afara, nu stiu ce sa zic, ca ai mei sunt nascuti in mijlocul verii si a fost o vara a naibii de calda in 2005. Cred ca imbracate bine si cu costumas de ala cosmonaut, grosutz ii poti scoate 10-15 minute pentru inceput. Mai ales ca la pranz totusi nu e chiar asa de frig. Sunt macar 10 grade, nu?
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Laura25 spune:
Ginger off, imi pare rau ca ai vesti proaste. Sper din tot sufletul sa se insele medicul ecografist si sa fie totul bine cu amandoi copilasii. Sanatate si putere multa!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
mamaana spune:
elen si nu exista posibilitatea sa iei si fetele? cred totusi ca daca te mulgi e ok; acum s-ar putea sa trebuiasca sa te mulgi mai mult decat mananca ele de la tine, ca ele oricum trag mai cu spor decat pompa
edit: dar ce o sa manance ele in astea 3 zile? o sa te mulgi inainte sa le pui la pastrare ??
Ana,
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by elen
pussi - tinem pumnii
la multi ani la sarbatoriti
fetelor - am nevoie de parerea voastra
plec 3 zile din buc la sf lunii; daca ma mulg, credeti k reusesc sa mentin lactati si sa nu intarc fetele??
elen, nu stiu, probabil ca stimuland constant secretia lactata, salvezi ceva. Dar, sincer, eu sa fiu in locul tau nu as pleca. Nimic nu mi se pare mai important pe lume decat copii mei.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
oanna3 spune:
fetelor ma bucur ca sunteti bine si cu intarziere doresc tuturor sarbatoritilor de ieri un mare si calduros LA MULTI ANi! - aici intra si sotul meu Mihai si puiutul nastrusnic Rares Mihai - primul nascut
noi avem aproape 1 am si 5 luni - pe 20
suntem mari dar nu stiu exact cat ca nu ne-am masurat / cantarit de mult... dar in brate suntem tare grei...
stim in jur de 20 - 25 de cuvinte si o gramada pe care eu nu le inteleg; ascultam toate comenzile dar suntem smecheri si executam doar ce vrem
in curand ne mutam intr-un apartament nou, mai mare pe care tata il amenajeaza cu super draga inima - doar asta e meseria lui
as vrea ca pe la 1 an si 9 luni sa-i dau la cresa - daca pot rezolva cu locurile astfel ca sa aiba putin timp la dispozitie cu acomodarea inainte sa ma intorc la lucru ( de care de altfel mi-e tare groaza - as sta 3 ani acasa dar nu se poate financiar)
am pus cate poze si filmulete daca doriti sa imi vedeti poznasii
va pup pe toate si va doresc tot binele din lume
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita
Kariris spune:
Salut dragelor!
Paulat si mie mi se pare foarte tare romerganul acum, fenobarbitalul si mai si! chiar nu are rost sa-i trotilam prea tare ca sa doarma. Eu pentru a o linisti pe Karina sau pe Iris cand sunt foarte agitate si se anunta o noapte furtunoasa le dau in putin ceai (cca 20 ml ceai) o dopza de Calmababy (3ml) de la Erbavita si crede-ma ca se calmeaza in maxim 1 ora. Contine un amestec de plante usor sedative si calmante si este facut special pentru copii de la nastere pana la cativa ani. Costa cam 30 lei noi si este sub forma de sirop. Aceeasi gama are si Lass baby pt. copii constipati si Colicbaby pentru colici (noi am depasit faza).
Noi suntem OK. Am luat bine in greutate, cam facem mofturi la mancare (Karina). Nu stiu cum sa le dezvat de mesele de noapte. Poate imi dati idei.
Va pup si fug sa citesc din urma.