wrap in Romania (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanduro spune:

Multumesc frumos ElpowerSunt sigura ca daca vei incerca wrapul o sa fi multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, vreau si eu sa imi cumpar un wrap. Daca ne ajuta Dumnezeu, in aprilie o sa avem un bebelus si imi place mult ce am citit despre purtarea lui in wrap.Ma puteti ajuta cu un link, ceva? Sau daca vreuna dintre voi face asa ceva, sunt chiar interesata sa cumpar, daca imi permit pretul Thanks,Ana-Maria 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wrapmama spune:

Buna Anamaria. Felicitari! Ai facut o decizie foarte buna ca vrei sa-ti porti copilasul in wrap. Acum se gasesc wrapuri facute in Ungaria, care sunt tesute in special pentru purtarea bebelusilor, si la noi in Romania, la pret accesibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Am o intrebare pentru fetele care poarta copilasii in wrap: Voi puteti sa purtati wrap-ul acum pe timp de iarna pe afara? si daca da, va rog sa-mi spuneti si mie cum se face, adica cum se pune, peste hainele groase sau pe dedesupt si se lasa haina descheiata?

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

crengu, eu deocamdata il pun pe sub haina si las haina descheiata, ca mi-e mai usor sa ma misc asa, dar cred ca o sa-l las pe din-afara cand se face mai frig, ca sa nu mai stau descheiata. cand era Stefan mai mic il bagam pe sub haina si incheiam haina peste el

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Am vazut shi la Baby Expo in acest wk, acest wrap http://www.hamacuri-amazonas.ro/Portbebe-c19.html!

ppv 24+ shi Sara Ioana (7 octombrie 2004)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wrapmama spune:

Buna Crengu. Daca-ti porti copilul in fata, poti sa folosesti un palton mai mare, sa incapa si copilul sub palton sau geaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

ce ma bucur ca au inceput sa apara si pe la noi. sper sa afle cat mai multa lume despre wrap

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Multumesc mult fetelor. Eu nu prea ma descurc inca.Mai incercam.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adita

focutza, te-ai razgandit? ca am facut un wrap, dar vad ca nu ai pm, nu stiu cum sa iau legatura cu tine

Adita, m-ar interesa si pe mine un wrap. Poti sa-mi raspunzi pe PM?
Nu sunt o persoana f indemanatica, dar sper sa ma descurc.

julia
36+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput