**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Se pare ca intradevar trebuie sa sar peste luna asta...am racit si eu si tare nasoala e gripa asta...ma dor toate. tusesc...asa ca Liano urmez sfatul tau
Cat despre temp. mea astazi a sarit la 37.2, cica nu am ovulat inca ar fi si culmea ca sunt doar ziua 10, dar poate temp. asa ridicata e si pe fondul racelii mele. vad cum o fi si in zilele urmatoare!
Va pup si asteptam aspirantele sa revina la taclale..ori sunteti racite toate , ori sunteti tare harnicutze si faceti treaba buna luna asta

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Piticutz succes la investigatii. Ai rezolvat ceva intre timp? Unde faci FIV?
Eu sunt pe antibiotice tari pt ca am facut o infectie la o masea si sunt umflatzica rau pe o parte. Deci aman putin proiectul bb.
Aurica pupici pe burtici
Bun venit fetelor noi Li69 si Angelica 67
Florinini sotul tau a facut o spermograma? Scuze dar nu retin ce varsta ai tu. Analize hormonale ti-ai facut? Cum stai cu trompele? Dc nu ai facut investigatiile acestea sfatul meu e sa le faci repede si sa treci la IA , nu mai pierde timpul cu temperatura bazala pt ca ac metoda e depasita de mult timp si este si f stresanta. Sper ca nu te superi pe mine ca am fost asa directa

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miki-miki multa bafta in tot ce ti-ai propus anul acesta! faptul ca te-ai hotarat sa-ti pui la punct dantura, e chiar foarte bine. Eu mi-am "aranajat-o" din vara trecuta, tot cu acelasi scop. Acum insa trebuie sa ma intorc la medicul meu, ca ma supara o maseluta plombata si nu inteleg de ce.
Despre sot ce sa spun, nu stiu ce la ajutat sa ajunga la normospermie. Cred ca mai multe la un loc: venirea frigului, faptul ca nu prea mai sta prin bucatarie si nu in ultimul rand: "Multimaca " de la Forrever(doua luni).
Eu mai am putin si termin prima folie de AC si am mari emotii pentru FVI-ul ce se apropie.
Nusy multa bafta iubita!
Liana30

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput

Miki, probabil ca o sa incep si ceva investigatii mult mai serioase daca pana la vara nu raman insarcinata pe cale "naturala" sa zic asa. Eu am 37 de ani, la vara o sa fiu 38, sotul cred ca sta bine cu sperma, eu poate am o lipsa de progesteron...iau progesteron dupa ovulatie, dar e crema, o aplic pe corp si se pare ca mi-a reglat un pic ciclul, adica m-a ajutat sa revin la 28 de zile, caci am avut si ciclu de 26 de zile...
Acum nu stiu ce sa zic despre trompe, am ramas de 2 ori insarcinata, am un baietel de 2 ani, am ramas gravida cu el cand aproape am implinit 35 de ani si am pierdut o sarcina la 3 luni anul trecut in februarie... trompele se pare ca sunt ok...dar cine stie ce s-a mai intamplat de atunci, cat despre temp. bazala sa sti ca eu asa am ramas gravida....si acum incerc tot prin aceeasi metoda, daca se intampla pana la vara e bine daca nu cum am zis o sa recurgem la alte metode ...problema e ca in SUA astea sunt foarte scumpe...si nu sunt acoperite de asigurari...dar sa speram ca nu vom ajunge acolo.Poate voi reusi pana mai stam prin Ro .
Multumesc ptr. sfaturi le retin si daca va fi nevoie o sa le si pun in aplicare.

Pozici David

Mergi la inceput

Am si eu o nelamurire, probabil daca as mai fi intalnit situatia in trecut nu as ami pune intrebarea, poate ptr. unele stupida.
Asa cum am mai zis sunt racita si cu o durere de gat si o tuse urataaaaaaaa, o doctorita mi-a zis sa iau Ospen ceea ce si execut. Ce am observat e ca de cand am inceput sa iau medicamentele, am frate niste secretii fertile adica egg white si apoase de zici ca acum sunt gata sa depun outzele . E normal ce se intampla, e de bine sau de rau...nu am mancarimi, secretia nu miroase, e transparenta...dar abundentaaaaaaa de ma sperie...i-am zis sotului ca acum e momentul dar amandoi suntem pe antibiotice...si cum a zis Liana, baba atotstiutoare pupa mama pe ea de puica scumpa, stam doar la taclale luna asta.
Stiu ca o sa ma lamuriti voi intr-un fel sau altul

Pozici David

Mergi la inceput

IoanaTugs dc te doare inseamna ca tb scos nervul. Tb sa o rezolvi pana la FIV pt ca apoi nu poti sa mai faci nimic. Eu vad ca ma desumflai azi , inseamna ca lucreaza atibioticul bine. Cat despre normospermie cred ca Multi Maca l-a ajutat mult si faptul ca s-a mai indepartat de caldura. Sa continuie cu Multi Maca.
Florinini suntem de ac varsta , tot la vara fac si eu 38 numai ca eu nu am nici un bb-ic. Sa-ti traiasca copilasul si sa dea DD sa ii poti face in curand un fratior/surioara. Nu stiam ca esti departe de Ro.
Posibil sa fii la ovulatie iar dc tu iei numai OSPEN si nu mai iei alt antibiotic at poti trece la fapte. Ospen-ul este penicilina care e f indicat in anexita si alte pb ginecologice. Dc sotul tau ia antibiotice acum nu-i nici o pb pt ca gigeii care trec la fapte acum sunt fabricati de acum 3 luni. Spermatogeneza dureaza 3 luni si deci antib de acum ar afecta gigei care vor iesi peste 3 luni(adica vor fi mai mototoi sau mai putini la numar dep de antibiotic). Dc nu ti-e frica ca iei o raceala mai puternica de la sot treceti la .
Consumati multa vitamina C natura.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Miki te pupic, iau decat Ospen sotul mai are si ceva antiimflamatoare ca a facut o colecistita acuta. Luna trecuta am ovulat in ziua 18, se poate sa ovulez luna asta mai repede sau sunt secretiile crescute cantitativ?
Deci suntem de aceeasi varsta, sper sa reusesti sa pui de-un bb anul asta !!!

Pozici David

Mergi la inceput

Florinini CM-ul tau de cat e? Acum in ce zi esti? Dc esti peste ocean exista acolo un aparat de determinarea ovulatiei cu ajutorul salivei. Nu stiu cum arata dar spunea o fata care era si ea cu tine peste mari si tari (Chivutzamonica) ca folosea ac aparat. Tb sa vezi ceva ca o feriga parca. Poate o contactezi pe PM.
Multumesc pt urari, eu nu pot sa am bb decat cu FIV si ICSI pe care as vrea sa-l fac anul acesta..

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Buna fetelor!Desi nu v-am scris niciodata eu va citesc zilnic si stau cu sufletul la gura cand una din fete face FIV....am 33ani si dupa ani de tratamente, operatii si dezamagiri m-am hotarat sa fac anul asta FIV.Vreau sa va rog sa-mi spuneti,fetele care au facut...cat costa cu tot cu tratamente,analize...absolut tot tot...Primul pas l-am facut..mi-a facut programare la dr in feb acum urmeaza sa vad ce-mi zice si nu mai stau pe ganduri...ma gandesc ca tre sa fac un credit ca nu ma dau banii afara din casa de aceea va rog mult sa-mi spuneti cam cat imi trebuie pt asa ceva...va pup pe toate si bafta la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: multumesc,iubita!

Taty_ana:bun venit printre noi!Pentru FIV sunt preturi diferite,in functie de unde vrei sa faci.Toate informatiile utile le vei gasi pe prima pagina a acestui subiect:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114447

Citeste ,daca ai timp,cat mai mult din ce au scris fetele in capitolele anterioare si vei invata foarte multe.Oricum,poti pune la acest subiect(FIV) toate intrebarile care te framanta.Succes!

Nusy

Mergi la inceput