**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MIKI sa dea DD ca la anul sa vina barza asa cum iti doresti
ANES sigur dupa tratament totul va fi bine,capul sus
A mai trecut o saptamana....greu frate zilele astea nu prea m-am simtit bine si de iesit din casa...........poate de Craciun.Ma uit pe geam din pat ca un copil
la toate fara exceptie
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadaleane spune:

Salutare fetelor!
MAi intru si eu sa va scriu din cand in cand . Eu am facut stimulare pt a face IA cu menopure(similar menogon) difera doar tara de fabricatie. Deja am facut 3 injectii si trebuie sa merg la dr pt monitorizare. Voi a-ti incercat acest medicament. Astept de la cineva care a folosit menogon cateva sugestii!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns signora spune:

Buna fetelor,

Si eu va mai scriu...din cand in cand...timpul, deh
Si noi incercam sa avem un copilutz dar se lasa asteptat...Doctorita ne-a sfatuit sa avem rabdare dar stiti si voi cum este.Am si eu o intrebare:ce pot insemna sani mariti, durerosi, dureri mari de spate in ziua a 19-a? Sindromul premenstrual, ovulatie, semnele unei posibile sarcini???
Mentionez ca acum nu ma mai supara decat spatele...si ciclul meu dureaza cam 28-29 zile.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Signora fiecare dintre noi stim care sunt simptomele premenstruale sau la ovulatie,dar...si semnele prevestitoare de sarcina sunt de multe ori confundate cu cele care anunta venirea menstrei,asa ca...nu ramane decat sa astepti ziua 28-29.Eu iti doresc multa bafta,sa fie semne de bebe!

Salut toate fetele de la acest subiect si va doresc tuturor impinirea suprema:aceea de a fi mama!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Nu mai stiu daca v-am spus, dar sotului i-a iesit Klebsiela la spermocultura. Dr. ne-a dat amandurora norfloxacin (sensibilitate pe antibiograma) timp de 10 zile. Noi luam si niste medicamente naturiste despre care nu i-am spus doctoritei, dar care au avut rezultate bune la alte persoane. Oricum, dupa tratament, vom mai face o noua spermograma.Sa dea DD sa fie mai buna de 4,5 mil/ml de gigei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup si io pe toatee..sunt cu ochii pe voi.

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

SI IOOO!!!Si ioo va pup !!! si va urmaresc!!
Crisuletz pup burticile lor de feteeeeeee !!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am trecut sa va salut , si sa urez LA MULTI ANI , tuturor ANDREELOR , multa sanatate , si un bb mic si grasun

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Fetele, iatama-s prezenta dupa prima inseminare! Luni la ecografia dupa tratamentul cu clomid totul a fost ok! Dupa ecografie a trebuit sa fac un test al sangelui si o singura injectie dupa ora 17 cu pregnyl(de care mi-a fost foarte frica dar sfatul de a-l scoate cu cel putin o ora de a-l face din frigider si poate si mana usoara a asistentei m-au ajutat!!!!), urmand ca a doua zi, marti la pranz sa fie efectuata inseminarea. Dar s-a dovedit ca rezultatul testului de sange poate sa schimbe uneori un pic lucrurile! Pentru cazul meu, le-a aratat ca trebuie sa grabeasca un pic inseminarea, asa ca luni seara m-au sunat pentru a-mi spune ca va trebui sa ma prezint dimineata pentru inseminare! Asa ca marti de dimineata, eu si sotul meu am fost prezenti la datorie iar la ora 9.15 inseminarea a fost facuta!! A fost rapid,simplu si nedureros! Desi a fost destul de ciudat pentru mine, a trebuit ca ieri de dimineata sa revin pentru a face din nou o ecografie, ca ei sa fie siguri ca ovulatia a avut loc. Pentru ca rezultatul ecografiei a fost ok din nou, mi-au spus ca acum nu ramane decat sa astept data de 10 decembrie cand voi face testul de sange pentru a vedea daca sunt insarcinata! Pana acum totul a decurs foarte repede fara sa am timp prea mult sa ma gandesc la tot ce s-a intamplat, dar acum vine partea cea mai grea ASTEPTAREA! Va pup si sper ca in curand sa avem toate numai vesti bune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

COPILUTZU meu drag si noi te pupacim,nu ai terminat santierul??
VDRAG iti tin pumnii sa dea DD sa fie cu ochisori
la toate fara exceptie
27+

Mergi la inceput