**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Kora, a facut spermocultura si rezultatul il avem vineri. Stresat - nu foarte mult, fumeaza- DA, consum de alcool - NU (nu a baut niciodata). De renuntat la tigari, nici o sansa. Daca nu se automotiveaza, nu pot eu sa fac nimic . Am sa incerc cu Tribulus sau cu Multi Maca si L-arginina. Off.
Multumesc de raspuns Kora, stiu va esti necajita acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mamica ce batalie la scris ... io stiu ca faceti amr-uri pana la sarbatori ..dar sa fugiti chiar toate asa ...
anes , a trecut vineri , cum e analiza sotului
vdrag , trebuia sa ne tii la curent cu "miscarile" de trupe ...
aurel_cris.. tu ce mai faci ?..ce mai face bbelina

dar de lilianafi mai stie cineva ceva ?.. hai poate se mai indura cineva si scrie :)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Buna fetele! Iata-ma din nou dar cu noutatea ca am inceput tratamentul de 5 zile cu clomyd. Despre pregnyl, pe care doctorul mi l-a prescris pe aceeasi reteta cu clomydul, nu am idee inca cand va trebui sa il fac! Sincer, ma asteptam sa am ceva reactii la tratament dar ma simt bine! Luni sunt programata la eco si astept ca doctorul sa-mi spuna cand va fi inseminarea. Va pup si pe saptamana viitoare cu noi amanunte! Sa dea Dumnezeu sa auzim de cat mai multe si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

VDRAG iti doresc multa bafta la IA draga mea,astept sa ne spui ca esti curand
GEORGIA ce sa mai facem tot prin patut stam si incercam sa controlam contractiile,pe 6 decembrie mergem la dr si vom afla mai multe despre bebelina,greutate..s.a.Atunci sper ca mai ma relaxez si eu ca intru in 7 luni si stiu ca bebe are mai multe sanse,cam atat despre noi deocamdata,tu ce mai faci???
Pusthoaicelor pe unde umblati bre de nu mai da nimeni nici un semn de viata,chiar asa i-a veniti a raport
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aurica -ici pt tine si bb-lina. Te-ai gandit la un nume?

Miki

Mergi la inceput

MIKISOR iubita mea sincer am stat pe loc cu toate am zis dupa 28 saptamni incepem sa facem cate ceva cumparaturi,nume.............
Ma gandeam la Bianca Maria,ce zici??
25+

Mergi la inceput

Suna frumos Aurica . Am primit odata un mail cu ce semnifica fiecare nume, dc il mai gasesc in inbox ti-l trimit pe mail. Mai faci si acum gravibinon? De dr aia ce mai povestesti? Ai gasit pe cineva care sa-ti placa? -ici

Miki

Mergi la inceput

Miki mai am sa fac 7 fiole deci 7 saptamani,deasemenea iau ginypral,no-spa,uscosin uneori,ma tot gandesc la bebelina dar nu am ce face daca nu iau nu ma simt bine.Dr nu am schimbat-o ca mie frica sa nu dau peste ceva mai rau,oricum acum pe 6 dec.nu va fi in spital,ma va vedea un dr rezident.Daca nu voi fi multumita cu ce spune rezidentul mai fac o programare sa vb cu ea,nu ma las asa usor,am o lista cu ce vreau sa intreb.Sincer nu ma asteptam la bataie de cap cu dr astia aici,dar m-am inselat................Tu ce mai pui la cale draga mea??

25+

Mergi la inceput

Aurica, eu pui de-un pui la anu. Termin demobilat si casuta , pe la sf anului tb sa intru in posesia unor banutzi si apoi ma urc pe val. Numai sa apuc sa mai intru la d-na dr la cat e de solicitata acum. M-am invartit in jurul cozii pana s-a facut coada de 1 km .
Tu ai grija de bb-lina. Cam cand tb sa nasti ?

Fetelor de astazi Pisix are 2 embrioni de cate 8 celule f frumosi in burtik. Mie-mi da multe sperante .

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Buna fetelor! Nu prea este intensa activitatea pe aici. Despre noi, lucruri nu tocmai bune. Sotului i-a iesit la spermocultura Klebsiela. Fir-ar sa fie! Dar, macar sa fie asta cauza scaderii numarului de gigei. Are sensibilitate la destule antibiotice si voi telefona dr. pentru tratament. Eui fac in continuare tratament cu ovule pt. escherichia coli.
vdrag asteptam rezultatul la eco.
aurel_cris odihneste-te si ai grija de bebe pt. ca s-a lasat asteptat. Bianca Maria este un nume frumos.
miki-miki la anul pui de un pui cu siguranta.

Mergi la inceput