Gravidute&mamici de Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

de descretit fruntile:
REPRODUCEREA

Compunere unui baiat de 9 ani despre Reproducere, autentica nu este banc!, originalul in germana este atasat!

miha
stai sa cumpar cantar... ca nu avem inca! Am zis ca-l iau de la Chicoo cel normal nu electronic!
cata mersi

pt. mamici: ce baby phone aveti?

"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.

Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.

Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.

Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.

EDUARD"

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

eu am baby phone de la primii pasi, imi place foarte mult cand merge televizorul in camera la bebe se aude clar ce se intampla si acolo la tele.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Pussi mortala compunerea

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

pussi am ras cu lacrimi!
eu nu iti recomand cantar manual...mergi la Szeghed ca am vazut ca aia din link au cantar electronic sub 2 milioane in ROL...cu cel manual e greu sa vezi daca ti-a luat 30 de grame in greutate...eu am patit-o!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

miha eu una nu mai am incredere in produsele electronice deloc! termometrul electronic arata cu 1 grad mai putin, tensiometru cam cu 20 mai mult! de asta vreau cantar mecanic! Cu Brendonul au lucruri frumoase, dar ce e de firma si calitate tot costa, o sa merg in dec. dupa nastere!
ank si ai impresia ca merg 2 TV-uri in acelasi timp De unde l-ai luat?

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetelor!!!

Azi am fost la dr Grigoras si totul e ok cu bebelinul meu. Doamne ajuta!!! ca eram tare stresata ufff
Are 1,45 cm si 7 sapt si 5 zile cu o zi mai mare decat data calculata.

Sunt asa de fericita!!!

Cristina,bebe Alex si buburuza din burtik

Mergi la inceput

Si cum sunt in urma cu cititul o sa raspund pe rand.

Deci

Cata eu am inceput treptat sa-l dezvat pe Alex de san adica el la 1 an si 3 luni bea laptic de la mine doar dimineata si seara.
Am inceput sa-i dau seara cereale cu lapte cu lingurita si apoi la culcare cand il puneam la san era deja satul si sugea doar de placere si ptr nani. Si intai am renuntat la masa de seara cand il culca doar sotul ptr ca el ma tragea de haine sa suga si vroia la san si apoi incet incet si dimineata tot mai rar. Si lapticul nu s-a oprit ... chiar mai continua sa curga ceva daca strang sanii... si nu am luat nici un medicament.

De cand am nascut am baut ceai de la Hipp ptr lactatie care cred ca mi-a facut bine ,,, l-am luat cateva luni dar am avut lapte si dupa ce nu l-am mai luat.

Mergi la inceput

Pussi
In legatura cu baby phone ul eu am de la Chicco si sunt multumita. Inainte de acesta am avut ceva Sigma generatie mai veche dar ft bun, din pacate s=a stricat. Sa speram ca asta o sa tina mai mult desi si astea Chicco sunt chinezisme pe care dai o gramada de bani.

Ank am vazut pozele cu Raulito, e un dulce si scump... doamne ce mic e!!! imi aminteste de Alex mic mic,... nu-mi vine sa cred ca a trecut deja 1 an si 8 luni!!!

Legat de cantar noi am avut normal si a fost ok ca si eu ma stresam daca are Alex destul lapte sa bea dar nu i-am dat niciodata supliment desi pediatra (prima care era tampita) zicea ca sa-i dau supliment de lapte praf si daca ascultam de ea sigur pierdeam lapticul.
SI eu la fel am mancat cam orice si a fost totul ok.
Asa ca Pussi curaj!!! o sa fie bine!!!

Pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Pussi am luat baby phonul din kaufland...
Spuneti metode de calmat colicile... suntem disperati

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Ank noi aveam un calorifer electric pe care incalzeam prosopele mici si moi si o puneam cu burtica pe ele schimbindu-le des sa fie tot caldute sub ea. Iar cind stateam si eu in pat intinsa linga ea, burta la burtica, atunci umpleam o sticla de juma'de plastic cu apa calduta si o puneam intre noi doua. Metoda asta o calma cel mai bine.

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput