Gravidute&mamici de Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Ah..si..am uitat sa te mai intreb: ai luat ceva medicamente sau ti s-a oprit lactatia de la sine?

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Pussila multi ani!eu am cautat data nasterii pe lista ca ma gandeam eu ca sampania ptr copii marcheaza ceva, insa nu am gasit-o!

Ank bine ati revenit! astept poze cu minunea si povesti picante de la Odobescu!

BBhai yasmi!

Simona, Asheravoi ce mai faceti?

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!

miha multumimde urari!

ank ce ceiut bei tu pt. lactatie? de unde l-ai cumparat si ce contine! Asteptam pozici

bb naste sapt. viitoare ... asa ca puteti pune majoretele la naftalina pana atunci!

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Uitati pozele cu bubulinu
http://www.flickr.com/photos/14777823@N03/sets/72157602663648089/show/

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

uite e aici ceaiul pt stimulare a lactatiei si vad ca contine si cateva plante care sunt si in ceaiul de calmare a colicilor.
http://www.faresbiovital.ro/ceai8.htm

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Salutare!

Ank am vazut pozele si sunt super! Seamana un pic Raulito cu Cristian al meu...Chiar azi il admiram si pe el in primele lui poze ca am mutat pozele cu toata trupa de martie-aprilie2006 de la yahoo la flickr si le-am facut publice pe ale mele. Imi place ca are ten mai ciocolatiu...iti vine sa-l papi!

Pussi am retinut faza cu majoretele...eu ptr stimularea lactatiei am luat Galactogil si mi s-a parut ok..ptr colici i-am dat si Baby calm, dar si ceai de la Hipp...Noi colicii ii calmam cu phoenul...ii placea sa auda zgomotul de la el...se obisnuise cu el de la baita ca-i mai uscam parul

Va pup!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

Mergi la inceput

Ank e o scumpete!!!Sa-ti traiasca!
Eu inca alaptez..in curind are un an juma' si n-am baut nici un fel de ceai..doar apa plata si aia min.2 litri /zi. Iar ref. la alimentatie, am mincat absolut ORICE mi-am dorit si-mi pica bine.

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by catal_ina

Ank e o scumpete!!!Sa-ti traiasca!
Eu inca alaptez..in curind are un an juma' si n-am baut nici un fel de ceai..doar apa plata si aia min.2 litri /zi. Iar ref. la alimentatie, am mincat absolut ORICE mi-am dorit si-mi pica bine.

cata

cred ca asta e varianta ideala... esti o norocoasa! eu inca am nedumeriri .. daca o sa produc lapte?? cat? o sa le satur pe ambele? sa le dau supliment? lor ceiut cica nu le pot da daca sunt premature...deci totul e incertitudine! Sa dea DD sa ma vad in 22.11 gravida cand implinesc 37 de sapt si sa stiu ca sunt mature, or fi si peste 2.5 kg. atunci .. si nu ma mai stresez!

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi ce sa-ti zic?..trebuie sa fii optimista...multe kestii tin de psihic in treaba asta...
Intrebarile astea mi le-am pus si eu cindva..daca ii ajunge oare, daca-i mai trebuie..dar intotdeauna am zis "eu voi alapta"..nici nu mi-a trecut prin minte ca nu voi avea laptic.
La toate intrebarile iti vor raspunde fetele tale. Bineinteles va fi mai greu sa le saturi ca-s doua, dar nu imposibil..A mea nou nascuta fiind, minca cite 45 de minute si dormea 3 ceasuri..dupa care de la inceput...deci lapte suficient..altfel ar fi urlat dupa 1 ora...
Las'ca va fi bine! Sa vezi tu de n-am dreptate!:)

cata

Mergi la inceput

Pussi ca sa stii daca fetele au papat suficient sau daca trebuie sa le dai supliment trebuie sa le cantaresti inainte si dupa masa...mie asa mi-a spus pediatrul...noi a trebuit sa reducem timpul de alaptat ca se supraalimenta gogonetu meu si mereu voita sarja care o baga in plus ca stomacelul avea si el o limita...dar ce sa faci cu mancaciosii!...Laptic o sa ai...tot asa ma gandeam si eu...ca pe mine mama nu m-a alaptat ca nu a avut, insa eu am avut 5 luni de laptic 100% natural...apoi am tecut pe Beba, apoi Milumil, iar acum Zuzu.

Cristina mersi ptr raspunsul de pe mess!

Bebe 2

Mergi la inceput