Gravidute&mamici de Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

salutare,
ANKA incearca sa iei galactogil cred ca asa se numeste,stiu ca da randament,deabia astept intalnirea din ianuarie ,acu intru si eu mai des ca mi-au facut astia netul.mai vi in uk?

PUSSI TINEM PUMNII SA VINA TUSTELE SANATOASE!!!!!!!!

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

ANKA vreau si eu poze cu Raul sa vad si eu bobocelul iti dau adresa mea de mail pe PM

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Ank este foarte IMPORTANT sa alaptezi cit poti de DES, si daca nu maninca foarte des, sau mult, MULGE-l, ca asa stimulezi lactatia nu infometindu-l. Cu cit ii oferi mai putin si mai rar cu atit iti scade "productia". Si multe lichide.
Nu stiu daca ti-ai dat sau nu seama, atunci cind alaptezi de la un san, fii atenta ca poti simti cum celalalt produce in acelasi timp. E foarte interesanta senzatia:)..asta ca fapt divers...

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

mersi cata sper sa mearga ca deja am intrat intr-o adevarata depresie din cauza asta.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ank nu depresie! asa o sa-l pierzi sigur din cauza stresului! incearca sa te odihnesti, mulge-te si ia galactogil, bea lapte, ceai de fenicul si multe lichide...Daca se termina nu e vina ta...si mie mi s-a terminat dupa 4 luni cu toate eforturile...nu te deprima si nu te stresa!

Fetele puteti sa-mi dati pm sau mail la mihaser@yahoo.com cu parola si deschid eu un capitol nou daca doriti!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

mersi miha de incurajari... parola nu o stiu ..doar pussi cred ca o stie ....deci pana vine pussi .... nu stiu cum facem

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Scriem aici in continuare:)
Si asa cum zice Miha, nu te necaji!

cata

Mergi la inceput

am sa o las pe mama in noaptea asta cu el ... am niste lapte muls in frigider de azi sa ii dea ...sa ma odihnesc ca am vreo 2 saptamani de cand nu dorm mai mult de 4 ore pe zi.Poate asa o sa am o alta stare de spirit maine si o sa imi revin incet incet

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

da..e bine daca ai ajutor..."exploateaza-l"!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ank cred ca asta e motivul : lipsa de somn si agitatia de care ai parte de atatea saptamani! deci : odihna, liniste, ceai de alaptat de la HIPP (eu am luat si e ft buuun), ceai de fenicul, si sa te mulgi daca nu mananca des.
Ai grija de tine !!!

Pupici la Raul sa fie cuminte si sa o lase pe mami sa se odihneasca!

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput