Gravidute&mamici de Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 22
alexi22 spune:
salutare,
ANKA incearca sa iei galactogil cred ca asa se numeste,stiu ca da randament,deabia astept intalnirea din ianuarie ,acu intru si eu mai des ca mi-au facut astia netul.mai vi in uk?
PUSSI TINEM PUMNII SA VINA TUSTELE SANATOASE!!!!!!!!
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
alexi22 spune:
ANKA vreau si eu poze cu Raul sa vad si eu bobocelul iti dau adresa mea de mail pe PM
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
catal_ina spune:
Ank este foarte IMPORTANT sa alaptezi cit poti de DES, si daca nu maninca foarte des, sau mult, MULGE-l, ca asa stimulezi lactatia nu infometindu-l. Cu cit ii oferi mai putin si mai rar cu atit iti scade "productia". Si multe lichide.
Nu stiu daca ti-ai dat sau nu seama, atunci cind alaptezi de la un san, fii atenta ca poti simti cum celalalt produce in acelasi timp. E foarte interesanta senzatia:)..asta ca fapt divers...
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
Ank83 spune:
mersi cata sper sa mearga ca deja am intrat intr-o adevarata depresie din cauza asta. 
Ank
Raul
17.10.2007
mihaser spune:
Ank nu depresie! asa o sa-l pierzi sigur din cauza stresului! incearca sa te odihnesti, mulge-te si ia galactogil, bea lapte, ceai de fenicul si multe lichide...Daca se termina nu e vina ta...si mie mi s-a terminat dupa 4 luni cu toate eforturile...nu te deprima si nu te stresa!
Fetele puteti sa-mi dati pm sau mail la mihaser@yahoo.com cu parola si deschid eu un capitol nou daca doriti!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Ank83 spune:
mersi miha de incurajari... parola nu o stiu ..doar pussi cred ca o stie ....deci pana vine pussi .... nu stiu cum facem
Ank
Raul
17.10.2007
catal_ina spune:
Scriem aici in continuare:)
Si asa cum zice Miha, nu te necaji!
cata
Ank83 spune:
am sa o las pe mama in noaptea asta cu el ... am niste lapte muls in frigider de azi sa ii dea ...sa ma odihnesc ca am vreo 2 saptamani de cand nu dorm mai mult de 4 ore pe zi.Poate asa o sa am o alta stare de spirit maine si o sa imi revin incet incet 
Ank
Raul
17.10.2007
catal_ina spune:
da..e bine daca ai ajutor..."exploateaza-l"!
cata
cristina_nagy spune:
Ank cred ca asta e motivul : lipsa de somn si agitatia de care ai parte de atatea saptamani! deci : odihna, liniste, ceai de alaptat de la HIPP (eu am luat si e ft buuun), ceai de fenicul, si sa te mulgi daca nu mananca des.
Ai grija de tine !!!
Pupici la Raul sa fie cuminte si sa o lase pe mami sa se odihneasca!

Cristina,
Alex si
cu buburuza