Gravidute&mamici de Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Ank ma bucur ca totul e o.k.
Gacici..acusa e decembrie..in jurul carei date va ginditi sa ne vedem?

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

cata eu zic sa vedem exact cand naste pussi ..sa poata veni si ea cu tzustele ...din partea mea e ok oricand.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mesaj de la Pussi : " Sunt internata de ieri, nu mai vin acasa, tensiune mare-luni fac cezariana!"

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Pussilic mama.... ce emotii am pentru tine tin pumnii sa fie totul bine cu toate 3 printesele

luni punem si majoretele deci fetele.... la apel luni

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Pussi Doamne ajuta sa iasa totul bine si sa te vedem cu fetitele acasa! Te pup! Mult curaj!

Fetele eu pe 20 decembrie plec din Timi, insa inainte vin oricand la Mall!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

alooo... timisoara.....
nu e nimeni pe aici???

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

in primul rand vreau sa-i urez lui pussi multa bafta.

Si acuma vin cu vesti despre celulele stem. Azi m-am intalnit cu dna dr.Elena Deaconescu reprezentanta celor de la Cord Blood Center in Timisoara.
Am sunat-o la inceputul saptaminii si azi a venit la mine cu contractele, care trebuie semnate de ambii parinti, iar dupa semnarea lor se primeste kitul de colectare.

Acest kit se preda dr. la nastere pt. prelevarea de celule si trebuie anuntata si dna dr E. Deaconescu pt. a veni dupa sangele colectat. Dr. are dreptul de a nu colecta celulel in cazul in care poate afecta viata mamei (hemoragii sau alte prbl neprevazute).
Acest sange este trimis prin curierat la laborator pt analize (analiza contaminarii bacteorologice, analiza viabilitatii celulelor si a nr. lor + procesarea sangelui in vederea criogenarii).
Se analizeaza nr. celulelor stem => in cazul unui transplant se folosesc un anumit nr. de celule / kg corp. Dupa toate aceste analize veti primi o scrisoare cu concluziile.

Daca sangele nu este ok , nu se va plati nimic.
Daca totul este ok, dar se refuza stocarea lor de catre client se va plati contravaloarea analizelor.
Daca se accepta stocarea lor se va efectua plata astfel:
2020 ron - o singura transa sau 3 rate de 674 ron pt. analizarea singelui si pregatire stocare
1050 ron + tva sau trei rate 350 ron + tva - pt. kitul de recoltare si transportul sau
90 ron + tva plata serviciilor de depozitare, care se va plati anual.

Daca nr. de celule este f. mic suma platita va fi mai mica.

Sper sa va fie de folos aceste informatii. Daca mai aveti alte intrebari nu ezitati, daca stiu va raspund.

Daiana de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunita spune:

PUSSI: D-ZEU SA TE AJUTE! SA FIE CU NOROC,SANATATE MULTA TIE SI BEBELUSELOR
CapsunitaAryana-Maria25.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Pussi, Doamne ajuta!!!!

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

..nu e nimeni pe aici.
Eu sunt foarte suparata... incep sa am tot mai putin lapte... am nevoie de sfaturi sa nu il pierd ...si ma enerveaza si ca nu pot sa il alaptez fara blestematul ala de mamelon ... si aveam atat de mult.... de hraneam o cresa intreaga.
mi-e groaza sa il infometez sa urle iar 2 zile incontinuu doar ...doar trage pana vine lapticul

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput