Gravidute&mamici de Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 13
cristina_nagy spune:
Ciao!!!
Noi suntem bine si lenevim pe acasa...
Miha dar ce instructor ai avut??? si oricum dupa scoala nu o sa fii experta in alte condusului ci iti trebuie experienta care o s=o acumulezi in timp...Cristianul ce mai face???
Alex zice cap cap capac... mori cand il auzi!!!
Ank sanatate si felicitari ptr micutul crestin!!!
In legatura cu vaccinul noi am avut pb cu BCG-ul, in sensul ca nu am avut cicatrice si a trebuit dupa 1 an sa=l repetam si acum suntem fericiti ca avem cicatrice... in rest nu am avut pb cu ele.
Pussi esti o rasfatata! Bravo asa si trebuie!!!
Cristina,
Alex si
cu buburuza
cristina_nagy spune:
Cata ce dulce e printesa ta cu camera ei frumoasa si plina de jucarii. Eu una nu mai vreau sa aud de jucarii ca si la noi e plinQ!!!
Eram curioasa de patul printesei ca noi suntem in cautare de pat ptr Alex si inca nu stiu ce sa cumparam. Nu faci poze si cu patul sa=l vad pls!!!
Pusilici
Cristina,
Alex si
cu buburuza
cristina_nagy spune:
Leneviti la greu dragi mamici, burtici si pitici.,, hmmmmm
ca si noi!!!!
Pusilici

Cristina,
Alex si
cu buburuza
pussi spune:
raportam o noapte grea ...
contractii .. am marit doza de Gynipral atunci... si No-spa .. pe la 4 au inceput fetele sa miste ... acum sunt bine zic eu...De dimineata am facut si ultima Dexametazona si Doamne ajuta!
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 20 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
Pussi eu am asa o presimtire ca cu toate contractiile astea o sa ajungi aproape la termen
...stii cum a patit cami ![]()
Cristina.... zici ca asa e , daca nu puroiaza se mai repeta la 1 an.Cand o sa mergem la o luna la control o sa intreb si eu medicul pediatru sa vad ce si cum.
Ank
Raul
17.10.2007
pussi spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Pussi eu am asa o presimtire ca cu toate contractiile astea o sa ajungi aproape la termen...stii cum a patit cami
Cristina.... zici ca asa e , daca nu puroiaza se mai repeta la 1 an.Cand o sa mergem la o luna la control o sa intreb si eu medicul pediatru sa vad ce si cum.
AnkRaul
17.10.2007
ank acum nu ma mai stresez... tu presimtiri mai frumoase n-ai? .. ca nasc la 36 de sapt. de exemplu

PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 20 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
imi pare rau... dar trebuie sa fiu sincera ,.... daca asta simt ![]()
... sa fie tzustele cat mai grasute
Ank
Raul
17.10.2007
cristina_nagy spune:
Ank nu trebuie neaparat sa puruieze ci sa aiba cicatrice. O sa fie bine, nu e nici o problema!
Pussi cel mai bine ar fi pe la 38 da nasti si atunci totul e perfect... mai putin! rezista!!!! Suntem alaturi de tine!!!
Pupici
Cristina,
Alex si
cu buburuza
cristina_nagy spune:
Eu am culcat puiutul mai nainte, sotiorul e la meci si vroiam sa citesc ce ati mai scris dar nu prea am avut ce... ank si pussi sunt cele mai active pe aici.
Am fost azi prin mall la o plimbarici cu piticotul si abia astept decembrie sa va cunosc pe toate cu bebicii...
Hai POLI!!!!
Cristina,
Alex si
cu buburuza
catal_ina spune:
Cristina, merci de apreciere..am muncit toata vara la camera ei din august pina acum, doar noi doi, de la fundatie pina la acoperis si interior (si inca nu-s gata toate detaliile)...Oricum orice efort e meritat cind ii vezi bucuria si zimbetul pe fata...
Am pozat si patul..este unul banal, din comert,(salteaua e faina ca-i din cocos), care din pacate nu-l prea mai folosim..dupa-masa doarme in el uneori printre jucarii, dar noaptea doar cu didi lu'mami sau pe burta la tati...
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/