Gravidute&mamici de Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

noi suntem aici... cu intepaturi la "fofo".. si stam cuminti in pat!

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 22 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Noi ne pregatim ca maine il botezam pe Raul la biserica deocamdata.Cheful mai incolo, dar vreau sa fie botezat sa putem iesi afara fara grija si primi musafiri miraciosi .
Doarme fiu meu asta de la 3 ...si eu tot stau sa il pandesc sa ii dau sa pape .Cred ca m-am obisnuit sa planga si acum nu imi gasesc ocupatie

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

BB sa-ti traiasca mindretea si sa aibe mult in toate: inteligenta, sanatate, frumusete, ani si bani!
Pussi mai ai putin..fii "barbata"!..cu ghilimelele de rigoare ca stim noi-fie vorba intre fete- ca ei is mai kkciosi decit noi cind e vorba de durere..:)
Ank distractie placuta maine!..si sa ai grija sa nu-i intre apa in urechi..cum am patit-o noi,ca a urlat biata fata de-o auzit-o si bunul Dzeu...

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

Si aici poze noi cu noua camera a jucariilor:)

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

BB Iasmi bine ai venit pe lume, grasano! Felicitari BB pentru asa o grasunica! Cred ca e o dulcica!

Cristina ieri am dat prima data examen...si la oras am descoperit ca habar nu am sa conduc. am avut un instructor "pe cinste". acum o sa merg sa dau sala si orasul mi-l aman pana o sa mai invat sa conduc. noroc ca am masina, ca altfel nu mai dadeam in veci!

Ank imi pare rau ca nu ai mai putut sa ai parte de epidurala si te-ai chinuit atat! bine ca s-a terminat totul cu bine...si io sunt singura la parinti si pe zi ce trece ma conving ca cezariana a fost cea mai buna alternativa in cazul meu.

Fetele eu i-am dat copilului ceai si suculete de la 4-6 saptamani...si nu i-a afectat cu nimic apetitul...el oricum se supraalimenta...Cu constipatia noi nu prea am avut probleme...el facea kk mai moale...Noi am folosit ceai aniticolici de la Hipp si a fost ok...pe la 4 luni nu a mai vrut ceai, insa acum iar vrea 100-200 de ml de ceai pe zi.
Caciulita nu i-am pus nici eu la peste 20 de grade...intre 16-18 grade una subtire, in rest liber...Aveti mare grija cu imbracatul prea gros ca nu o sa-l mai aveti calit si o sa vi se imbolnaveasca tot timpul...Eu nu-l infofolesc deloc si nu am avut probleme deloc...nu stiu daca a luat de 5 ori antibiotic pana acum...a fost sanatos!

Va pup! Week-end placut!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ank sa fie intr-un ceas bun Felicitari pt. proaspatul crestinat!

miha ce-ti face masinuta?

cata e greu ... cel putin pt. mine cu burtanul asta, dar acum e si mami meu cu mine si viitorul tatic e in concediu de luni .. asa ca ma rasfata si-mi aduc tot la botul calului. Si in conditiiile astea o mai lungim cu nasterea... fiecare zi in plus e importanta!

bb voi cand veniti acasa?

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 22 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Miha... acum nu mai imi pare rau ca am ratat epidurala... la cat de ametit era copilul ... si cum nu venea bine in jos la contractii cred ca a fost cel mai bine asa.Si de cezariana ce sa iti zic ..de 2 ori era sa intru pe bune in cezariana in timpul travaliului si la cate dureri aveam asta ma inspaimanta si mai tare.
Data viitoare cand va fi cazul tot asa voi naste ,dar voi face tot posibilul sa nu mai intre pic de ocitocina in mine.... ca macar acum am invatat sa imping

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Vaccinul 2 din maternitate trebuie sa puroieze nu??? Al nostru de abea se vede.S-a inrosit un pic de tot.Stiu ca cumnata-mea a cam umblat cu fiu-su pt asta sa ii mai faca nu stiu cate teste.Voi ce stiti?

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

da..va puroia..dar ceva mai tirziu..stiu ca nu trebuie sa-l stringi ci sa-l lasi sa-si faca damblaua ca-i o reactie normala..adica e bine sa puroieze...pui plasture si eviti sa-l uzi...

cata

Mergi la inceput

dar cam la cat timp va puroia ? Ca noi avem 2 saptamani jumate si nimic.

Azi l-am botezat pe strumfu...S-a botezat impreuna cu inca o fetita.A fost asa de cuminte.A dormit mai tot timpul, doar cand l-a scaldat a marait putin , in rest a fost un ingeras..
Si cand am ajuns acasa a dormit in continuare , si am putut sa stau si eu la barfa putin cu musafirii..
L-am educat bine ...nu ???

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput