Happy Hour cu Marutza
Raspunsuri
antosit spune:
Sincer: NU!....formatul emisiunii, dar invitatii!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
dana n. spune:
Nici mie nu mi-a placut!
Ma asteptam la altceva!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;
redai spune:
cand e emisiunea asta si pe ce program?ca eu am pierdut-o si imi pare rau.Am vazut doar reclame.
Lore, mamicutza lui David
POZE
dana n. spune:
quote:
Originally posted by redai
cand e emisiunea asta si pe ce program?ca eu am pierdut-o si imi pare rau.Am vazut doar reclame.
Lore, mamicutza lui David
POZE
Pe Pro tv,de la 17.45.De luni pana vineri si prezinta Maruta cel de la Tonomatul DP2(care acum este prezentat in fiecare saptamana de o alta vedeta)
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;
_giulianna_ spune:
Mie imi place emisiunea si cred ca o sa aiba succes Marutza la PROTV.
Invitatii sunt super!
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
strumfi2004 spune:
Ieri cine au fost invitatii? ca nu am vazut.
Sincer, pt prima emisiune, au fost dezolanti - invitatii, cu exceptia lui Opik , ma asteptam la altceva.
Dar tie, Tzuni?
Gratiela, Maria si Stefan
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
Diablette spune:
emisiunea mi se pare relaxanta, funny, o emisiune de divertisment pt. dupa amiaza... e chiar ok. Mai ales daca inainte de emisiune faci greseala sa te uiti la stirile de la ora 17.00
nici nu trebuie sa fii atent la fiecare secunda, poti da tv-ul mai tare sa auzi din bucatarie ce se mai "zice" pe acolo pana termini ce are fiecare de terminat
e un fel de "Teo", cu alt prezentator.
audiatur et altera pars
sali spune:
Din ce am vazut alaltaieri in promo, ieri era vorba de Mihai Traistariu cu iubita.
N-am vazut ieri, am vazut in schimb ceva din prima emisiune, nu pot sa zic ca m-a dat pe spate.
Acum, ramane de vazut daca Mircea Badea a avut dreptate cand a zis ca, dupa ce Realitatea Tv a luat tzeapa cu Marutza( Garsoniera lui Marutza, care a tinut doar cateva luni de zile) acum a venit si randul Pro-ului sa se pacaleasca. Si ca nu rezista la Pro decat pana la anu'.
Si cred ca era parerea lui sincera, nu ca a zis-o din spirit de solidaritate cu prietena lui, Teo, pe al carei interval orar face acum Marutza Happy Hour.
Hai sa-i dam o sansa, ne uitam vreo 2 saptamani , o luna si apoi ...mai vorbim.
floryanna spune:
Se poate sa fi avut dreptate Mircea Badea..
..emisiunea lui Maruta..e slaba rau de tot..m-am uitat din curiozitate la prima editie..dar atat.. nu se compara cu Teo..
Oricum , Teo se reintoarce la Antena 1..asa ca Badea stia ce zice
Un cuplu minunat faceau cei doi pe vremuri