Happy Hour cu Marutza
Raspunsuri - Pagina 2
dana n. spune:
quote:
Originally posted by floryanna
Se poate sa fi avut dreptate Mircea Badea..
..emisiunea lui Maruta..e slaba rau de tot..m-am uitat din curiozitate la prima editie..dar atat.. nu se compara cu Teo..
Oricum , Teo se reintoarce la Antena 1..asa ca Badea stia ce zice
Un cuplu minunat faceau cei doi pe vremuri
Pleaca Teo de la Romantica?
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;
floryanna spune:
Da..Teo pleaca de la Romantica !
Confirma si ziaristii Catalin Tolontan, Cristian Brancu amandoi de la trustul Intact
Ea merita mult mai mult...
bb_yasmi spune:
C. Maruta
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
sali spune:
quote:
Originally posted by floryanna
Da..Teo pleaca de la Romantica !
Confirma si ziaristii Catalin Tolontan, Cristian Brancu amandoi de la trustul Intact
Ea merita mult mai mult...
Pai a fost vointa ei proprie si personala sa paraseasca vaporul PRO...asta dupa ce oricum nu mai avea varianta ca fusese obraznica cu Sarbu.
Asa ca nu i s-a facut vreo nedreptate si audienta ei de la Romantica o merita intr-un fel ca ...deh, i se mai uraste si de prea mult bine omului...
De admirat ca, desteapta cum este, si- a asumat gestul in public, a spus ca a gresit si ca Sarbu nu iarta(in emisiune la Turcescu, cand a lansat Romantica).A anticipat clar ca nu va avea ever acelasi succes ca la PRo, deoarece a spus ca niciodata nu poti sa ai un succes urias fara un trust mare in spate.
Si asa a fost.
Ca revine la Antena nu stiam dar mi-ar placea...cat despre reunirea cu Badea, nu zic ca n-ar fi frumos, ca erau dementiali pe vremuri...pe de alta parte, ar putea sa-l lase in pace, acum cand, in sfarsit, si-a gasit si el locul si succesul cu emisiunea lui, ca destul a ratacit si a incercat atatea formate si atatea posturi, ba singur, ba cu Oreste....
Dar parca asta era topicul lui Maruta, nu?
countesa spune:
mie mi-a placut emisiunea am urmarit-o de la prima editie si pot sa spun ca mi-a placut. invitatii interesanti si subiecte bune.sper sa reziste mai mult de un an.
anymony spune:
Si mie mi-a placut emisiunea! e totusi greu sa faci o emisiune live cu atitia invitati care se feresc de anumite raspunsuri ...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
belutza spune:
nu mi s-a parut cine stie ce emisiunea... e ceva in genul Teo.
oricum .. mi-a placut mai mult cand era la tonomat.
belutza
tessie spune:
quote:
Originally posted by belutza
nu mi s-a parut cine stie ce emisiunea... e ceva in genul Teo.
oricum .. mi-a placut mai mult cand era la tonomat.
belutza
Ca bine zici...Parca e inlocuitorul lui Teo,acelasi format,nimic spectaculos .Nu stiu cat succes va avea Maruta...
Tessie