Sezatoarea canadiana (70)
Raspunsuri - Pagina 5
lorelaim spune:
Buna dimineatza (e inca inainte de 12 amiaz la mine :-))
Uite ca bunul Dumnezeu a vrut sa se rezo repede cu viza (azi dim s-a rezo) si sapt viitoare o sa mergem sa ne puna viza pe pasaport si apoi o sa facem rezervarile de bilete. In sperantza ca o sa fim totzi sanatosi-voinici-voiosi si ne-muciosi - poate ca in 2 sapt reusim sa ajungem la Montreal :-)
Sambata - la sfatul educatoarei lui Gabisor - o sa incercam sa vizitam Junibaken :-) http://www.junibacken.se/default.asp?id=1478
In asteptarea weekend-ului eu "lucrez" din greu la varza :-) http://home-and-garden.webshots.com/album/561143673Uwbebp ca doar e toamna, nu? Si in timp ce pigulesc la varza http://home-and-garden.webshots.com/album/561168789EOCxza asa mi s-a pus o pofta de varza cu carnatz de nu-i adevarat! Musai tre' sa fac in weekend ca, chiar daca nu "pierd"... iaca mor de pofta :-)
Multa sanatate va doresc si la micutzi si la cei mari!
Va tzuck si un weekend fain va doresc!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Ica 1975 spune:
Simona, eu sunt opusul tau, mie nu-mi place sa ma mut, daca as putea gasi casuta mea ar fi excelent
. Am intrat pe mls, am vazut cateva casute mmm...
Oana, merci de site. Stiu ca ai scris de ghetutele cumparate Antoniei, insa nu mai stiu decat ca erau de la winners, poti sa-mi mai spui odata, te rog?
Lorelaim, ma bucur ptr voi, sper sa va bucurati de vizita. Merci ptr tablouri
, sa stii ca la varza imi sta si mie gandu' 
Cricor, incap si eu in valiza ta? promit sa ma fac mica-mica
Intalnire vreau si eu
Noi
Ce faci te si face.
nelia spune:
Fetelor, am intrat sa va spun si voua, ca pe un semnal de alarma, desi stiu ca va voi intrista. Am aflat de la o prietena ca pe parinti punct com a murit o fetita de doi ani si doua luni de... laringita! Locuia in Franta si acolo sistemul medical e cam ca aici, adica te duci la spital cu copilul bolnav si vii inapoi asa cum ai plecat, dar cu specificatia medicului ca e sanatos tun!
Si cum m-am luptat cu aceasta boala cind avea Tudora trei luni, nici acum nu pot sa uit cum ma uitam la ea neputincioasa, o tineam in brate vinata din cauza ca nu putea sa respire minute intregi... m-am gindit sa mai trag un semnal de alarma mai ales mamicilor cu copii sub trei ani! Atentie mare deci la aceasta boala banala, mai bine mergem alertate la spital, chiar daca stim ca ne va spune ca nu e grav, decit sa plingem de durere apoi toata viata!
Condoleante pentru micuta victima a delasarii... nici nu mai conteaza acum a cui...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ica 1975 spune:
Nelia, am ramas fara cuvinte, Dumnezeu sa odihneasca puiutul mic. Doamne ce drama ...
Noi
Ce faci te si face.
lorelaim spune:
Nelia - daca tzin eu bine minte - parca cu un pic de timp in urma (dupa ce v-atzi intors de la 1000 de insule)Cristi baietzelul Doinei a avut laringita si a ajuns cu el la spital tot pt ca se sufoca si nu mai putea respira... A fost si aici pe DC la Parintzi intreaba... un subiect "Cum se manifesta LARINGITA": http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109335
Dumnezeu sa o odihneasca pe micutza copilitza si sa le dea putere parintzilor :-( E cumplit!
Ica - multa bafta la vanatoare de case.
Multa sanatate va doresc!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
columbiana spune:
am mai scris despre fiul meu ca-si doreste disperat un frate/sora....aseara m-a intrebat:
" mama, asa ca ai un bebe acolo in burtica", "nu, de ce ma intrebi asta"
"pentru ca M-me Julie are unul" (Mme Julie e invatatoarea de anul trecut; o superba)
"nu Tudor, eu nu am si nici nu cred ca DD va mai trimite vreun bebe la mine in burtica"
" lasa, nu te supara mama, ca am sa cer eu la DD sa-l trimita mie, daca la tine nu mai vine, si o sa stea la mine in burtica pina cind mergem la spital sa-l scoata nenea doctor de acolo
"
zi buna, fetelor,
Lorelai, mersi pentru poze
si excursie placuta la Montreal (sau veniti de tot""")
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
nelia spune:
Lorelaim, da asa este, si au mai fost pe aici copilasi cu laringita, tocmai de aceea am si simtit nevoia sa trag inca un semnal de alarma in plus, fata de cele de pina acum.
Ce ma bucur ca ati reusit cu viza!!! Poate reusim sa ne vedem... Fetelor din Montreal, ce spuneti!?!
Eu tot scanez printre mici picaturi la cartea promisa, am si CD-ul cu Photoshop-ul (nu am uitat, doar ca nu e finalizata treaba, de aceea nu am mai dat nici un semn), speram ca pina de Craciun sa reusesc sa ti le trimit, dar daca veniti, atunci e musai sa ne vedem, macar noi doua, ca sa ti le dau direct (sper sa le si termin totusi pina atunci).
Hai sa va spun ce m-a intrebat Agata aseara... Stiti ca va povesteam la betzivaneala, in marele cerc de scaune facut in prima seara, ma rog, celor care puteau sa ma auda de pe partea unde eram, ca noi am inceput explicatiile legate de cum apar bebelusii de la seminte, ca asa cum plantele ies din seminte puse in pamint (lucru practicat de Agata ca sa vada ca e adevarat), asa si tati a pus o saminta la mami in burtica, care impreuna cu ce are ea pe acolo a dat nastere la bebelus, apoi i-am explicat cum iese bebe de acolo, m-a intrebat o singura data cum a pus tati saminta si am trimis-o la tati, care i-a cerut un moment de gindire si cind fetita insista curioasa i-a replicat scurt, negasind la timp raspunsul dorit: eu nu stiu cum la 39, si tu vrei sa stii la 6!?! Ei, si va spuneam ca nu s-a terminat, intrebarile apar din cind in cind, se linisteste pentru o perioada si apoi iar incep... In aceasta ordine de idei si intrebari, aseara ma intreaba: mami, dar tu cu tati unde erati cind tati a pus in burtica ta saminta din care m-am format eu? Dar cea din care a aparut Tudora? Dar a lui bebe din burtica?
Si tot Agata acum vreo citeva zile, cind ii puneam niste paste sa manince: nu, nu vreau paste, ca mi-a zis Roy ca sint un pic cam grasa!
Roy fiind un baietel din clasa, un mulatru superb as zice, care are o sora si mama si mai superbe, ma intreb cum o fi tata oare...
, cu care s-a imprietenit la catarama inca din primele zile de la noua scoala (nu stiu daca v-am spus ca Agata are succes la baieteii mai inchisi asa la culoare, e al treilea prieten foarte bun de cind e in colectivitate). Si m-a distrat ca i-am povestit lui tati si nu era chiar atent (ca de obicei) la ce povesteam, dar cind adaug la un moment dat cit de bine arata copiii, ca si mama, ca au corpurile alea atletice si bine facute de negri... sare si el in sus (dovada ca totusi ma asculta cu un sfert de ureche, dar retine doar ce-l intereseaza): Ah, acum imi spui ca e negru acest Roy (de care ii mai povestisem in ultimele doua luni)?
Aseara am scapat de raspuns, ca am trimis-o la culcare, ca era tirziu, dar totusi, eu ce-i raspund la intrebarea Agatei!?! Unde eram cind
!?!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Io am intrat sa zic ca esti durere, Ana, cu semnatura ta, am ras o juma' de ora singura in casa
.
Pe mine cred ca o sa ma invete ea pe mine (Sofia) cum se fac copii in ritmul a ce invata la gradi in ultimul timp, mi-e si frica s-o mai intreb, ieri invatase de la educatrisa
un cantec cu un iepuras in chiloti (in franceza)
.
Fratilor, nu's cine m-o pus sa cumpar bomboane de Halloween, stiu cine m'o pus sa le mananc aproape pe toate. Cert e ca nu mai am ce sa impart, tre' sa mai cumpar o tura.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
valen spune:
NELIA, asa e, laringita asta e tare periculoasa. Sarah a facut anul trecut de Craciun- a venit de la gradinita putin ragusita, apoi, in nici 2 ore nu mai putea sa respire...am alergat cu ea la st. Justine unde...aproape nici nu vreau sa-mi amintesc cum a fost; cert este ca am mai stat si acolo vreo 2 ore, timp in care ma uitam la ea cum se chinuie sa respire...bine ca a trecut repede, cu 2 doze de nu stiu ce sirop, dar nu doresc nimanui sa treaca prin asta. Doamne fereste de mai rau!A fost cineva in Cayo Coco la NH Cristal Laguna? Am citit tot felul de impresii insa, asa cum scria si Corina, mi-ar prinde bine sa aflu parerea uneia dintre voi.
pitilache spune:
Am intrat sa va pun cateva poze de toamna frumoasa!
O zi buna in continuare va doresc,
Roxana