Sezatoarea canadiana (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, tu cum te mai simti? Am inteles ca se apropie marele eveniment, nu-i asa?Iti tin pumnii, sa treaca cu bine! Am vazut clipurile cu fetita (cutie, intr-adevar!), mi-au placut mult! Unde face Agata asa ceva? Si cum se numeste? Mi-ar place si mie pentru Alice, mai ales ca anul asta nu face decit soccer si "science en folie" (sport,nu gluma)
Lorelaim, multumesc pentru articol, il voi citi, cu siguranta, mai ales ca am o saptamina de vacanta, acum am timp! Si, mi-au placut mult pozele de la muzeu! Dragute foc!
Ira, fara tine forumul asta nu e la fel!Mi-e dor de stilul tau inconfundabil! Ascult mereu cd-ul vostru, chiar si Alice a inceput sa cinte :" Whiskey for a penny"
Va pup, sanatate la toata lumea!
Ma duc sa string muntii de frunze din spate,nu ca n-as avea altceva de facut, dar...nu se mai vede iarba de frunze!Si deh, sint in vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Lorelaim, sanatate maxima piticutei si voua, sper sa fi trecut deja.

Ira, ii dau dreptate lui simi , se cunoaste ca nu mai scrii pe forum

tuturor si o sapt usoara

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Lorelaim, am vazut pozele de la muzeu, mie mi s-a parut interesant. Si mie imi place cum scrie Adele Faber, dar practica ne omoara, nu ca nu am sti ce e de facut.
Simi, de acolo vine si problema noastra, de la faptul ca negociez cit negociez, dar cind sint obosita sau ocupata, mi-e mai usor sa apelez la intelegerea Agatei, ca e mai mare si o rog, asa intre noi, sa-i lase Tudorei jucaria sau lucrul respectiv, numai sa nu o mai aud tipind. Numai ca smechera mica s-a prins si profita la maxim, desi altfel Tudora e un copil tare linistit si cooperant, iar Agata un copil darnic si prietenos, au facut din chestia asta cu luatul si nedatul de jucarii o problema care se termina tot timpul cu urlete si cu scandal. Le-am zis eu, lasa ca vine al treilea si va va lua la amindoua si atunci o sa va potoliti, ca nu veti mai avea pe ce sa va bateti.
Sportul pe care il facea micuta se numeste Wushu - este kung fu chinezesc si Agata il face la scoala de chineza de simbata, de la colegiul Dawson (are dimineata doua ore de chineza si la prinz o ora de wushu). Daca ai vrea sa faca si fetita ta, trebuie sa o inscrii din primavara pentru toamna, dar trebuie neaparat sa stie un pic de chineza cum ar fi numarat pina la 10, stinga-dreapta, sus-jos, incet-tare pentru ca toti ceilalti copii sint chinezi si senseiul le vorbeste in chineza, norocul noastru a fost ca cel cu care face acum stie si engleza cit de cit si ii mai vorbeste Agatei si in engleza. E un sport foarte greu, Agata iese de acolo uda toata, atit de mult ii munceste. Dar ii place si vrea sa faca, spre incintarea lui ta-su, sa vedem din toamna daca va mai vrea, e un sport care iti ia ani si ani de zile ca sa ajungi la o anumita performanta, dar ca in orice arta martiala (de fapt nu numai) si satisfactiile sint pe masura. Sotul meu face Kendo (arta martiala japoneza - scrima) de la 14 ani si nici acum nu a ajuns la un nivel satisfacator, desi are 4 dani si e destul de bun, mai ales tehnic. Nu e numai ceea ce se vede din afara, adica exercitiile fizice, e vorba de concentrare, respiratie, miscare fizica, captare de energii, aparare si citeodata, la nevoie, chiar si atac - toate au ca scop construirea unui corp si psihic sanatos si echilibrat. La aceeasi scoala eu am inceput Tai-chi, arta mea martiala preferata, dar am intrerupt din cauza sarcinii, sper sa reiau dupa sarbatori. Si eu si Agata sintem debutante si afoane, dar tot simti unde te poate duce un asemenea sport.
Ica, am primit mesajul tau, nu vrea sa-mi intre pe privat, nu stiu de ce, oricum in dimineata asta merge incet forumul, cel putin la mine. In principiu m-ar interesa, codul meu este 3N1-H4C, ti-l dau aici pina una-alta, macar sa adun informatii, ca altfel i-am spus sotului si mi-a spus ca nu e de acord sa intre o persoana straina in casa, daca era o femeie recomandata de cineva era una, dar asa, nu vrea.

Fetelor, mi-a luat sotul mijoteuse/slow cooker. Vreau si eu sfaturi, retete... aseara am facut o tocana de legume care a iesit super, am gatit-o la nivelul Low, dar mi-ar placea sa stiu ce se mai poate face la ea, macar cu doua feluri doi pe saptamina sa scap, ca o ciorba sau o supa nu-mi ia mult sa o fac, iar felul doi de seara al fetelor m-am obisnuit sa-l incropesc repede. Nu as mai sta chiar atit de mult in bucatarie, linga oale, si in timpul asta as face altceva.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Nelia, daca ai retete ptr mijoteuse, le vreau si eu te rog. Eu inca nu mi-am luat dar ma tot uit si ma agat de faptul ca n-as sti cum sa-l folosesc, desi cred, din ce-au spus fetele, ca este extrem de util.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, iti multumesc pentru explicatiile detaliate despre Wushu! Nici nu stiam ca exista asa ceva.Vad ca artele martiale sint un fel de "affaire de famille" la voi. Bravo! Banuiesc ca sotul tau e cel care v-a inspirat.
Mii de multumiri, acuma ramine de vazut cum invatam noi chineza. Alice stie deja ceva cuvinte in japoneza, un cintecel chiar, dar la capitolul chineza...nu stam prea bine
Va pup si inca odata, multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ica, pai nu trebuie sa o folosesti, ca se foloseste singura. Doar o pui in priza si invirti de un buton. Ce pui in ea se poate afla, asteptam sa ne spuna fetele care au pe aici, ca eu asa stiu, ca unele dintre ele au si o folosesc, citisem asta-vara ceva de genul acesta.
Simi, pai si partea cu chineza se poate rezolva, daca Agata mai e la anul acolo, ar putea sa vina si la curs, numai sa-i placa. Agatei o simbata ii place, alta nu... De cind avem CD-ul cu traducere in engleza a inceput sa-i placa (daca vrei iti fac o copie dupa el si lucrati cind aveti chef acasa), si in ritmul in care invat eu cu ea vinerea dupa-amiaza chineza, cred ca voi sti chineza inaintea francezii. Si sotul meu stie japoneza, se descurca sa converseze, dar nu stie sa scrie. Japonia pentru el e ceva... a fost de patru ori si cred ca si miine s-ar duce daca ar avea cum.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Spuneti-mi va rog, a fost cineva la Dr Munteanu (stomatolog)? Daca da, cum s-au comportat lucrarile facute? Am descoperit o plomba sparta si sunt super-fericita

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Salutare la toata lumea,

Ktrinel copiii mei au dat examen la Andre Larendeau care are o clasa de pei.(program d'education internationale). Inca nu am rezultatele..

Parca mai aveam ceva de spus dar am uitat...revin daca-mi amintesc

pupici la toata lumea....ah mi-am amintit.Si eu vreau sa ne intilnim cind vine Lorelaim, asta daca se hotaraste ceva.

Simonna, ti-ai luat perne? Am vazut azi niste perne superbe la Pier 1 Import, dar eu nu am nevoie ca am deja de la canapele, dar mi-am amintit ca ti s-a sugerat magazinul asta.

Ma duc acum sa ma uit si eu pe site ptr un futon ca avem si noi nevoie de asa ceva.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dana, le tinem pumnii copiilor tai.
Acum am vazut ca Victor vine joi cu Service de Garde de la el de la scoala unde au dat copiii tai examen.
El are zi pedagogica si vin sa se distreze, nu cum au fost copiii tai la munca. Cred ca e ceva un parteneriat intre scoli, ca Victor e tot la o scoala internationala.

Nelia, si noi tot asa ne distram cu certurile dintre frati. Victor mereu ne reproseaza ca suntem mai 'draguti' cu Anca.
Si eu de multe ori, ii cer lui sa ii dea ce vrea, numai ca sa nu mai tipe si stiu ca nu procedez tocmai corect.
Ce ma bucura este ca se inteleg intre ei, Ancuta cand primeste ceva, o intreb cum se zice, gandindu-ma ca va zice "Mesi (merci)" dar ea zice "Da-i, Titor"(da-i lui Victor).

Si noi venim la intalnirea cu Lorelai, daca organizati.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Buna seara la toata lumea ,

Ce mai fac copilasii bolnavi, le-au mai trecut mucisorii si tusele ?

Lorelaim, nu te mai vaita de urcat-coborat scari la muzeu, stim ca de fapt ati admirat cot la cot cu Gabisoru...ce norocosi sunteti ca aveti atatea lucruri interesante de vazut pe acolo...

Va pun si voua intrebarea pe care am pus-o la topicul de Cariere :

Imi puteti da sfaturi, avertismente , paztanii de la slujbele de supervisori ?

Nelia, parca in primavara Lorelai din Ottawa povestea de slow-cook, ea zicea de sarmale fierte la asa ceva . Pe tine te admir din tot sufletul de puterea pe care o ai si de diversitatea activitatilor pt copii tai . Sa-ti traiasca si sa-ti aduca bucurii pe masura !

Mergi la inceput