Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Giani, felicitari si bine ai venit in clubul soacrelor mari.
Sa dea DD sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Clau, ce varsta are Razvanel?

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +16Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Clausa-ti traiasca fetita! ma bucur pentru tine ca ti s-a indeplinit visul.

quote:
Originally posted by clauclau
Initial am vrut Emma Rebecca,

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

pe mine ma cheama si Emma pe langa Maria ...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 21+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Clau felicitari pentru fetita
Giani felicitari pentru baietel
Cristina Vladut e un dulce,sa va bucurati de el si sa fiti fericiti si sanatosi!
Biza eu mai fac cateodata baie,dar nu umplu cada si nici fierbinte nu trebuie sa fie apa.Cand simt nevoia si sunt infrigurata sau doresc sa ma relaxez fac baie dar cel mai mult dus.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 20+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Clau, unde ai facut morfologica?

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Giani multe, multe felicitari si multi pentru .
Asta clar o sa fie o odisee unde predomina cavalerii...

Nicole ce cauti dupa canapea? nu iesi sa vorbesti cu noi?

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

MI-E FOAME!!! si friptura nu se mai face odata...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 21+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

POOP toate randunicile din stol! [pu] Taaree dor mi-a fost de voi !! ... nu am avut net ,d-aia nu am mai intrat.
Clau - felicitari pentru fetita!,sa creasca mare si in burtica si dupa ce se va naste si sa fie sanatoasa !
Giani - te felicit pentru baietel! sper sa vin si eu cat de curand cu un carucior albastru asa cum ne dorim si eu si tati.

Sa ma iertati daca nu pot sa va scriu punctual la fiecare randunica in parte , dar de vreo 3 ore tot citesc din urma si credeti-ma ca le-am facut varza in capul meu.

Am reusit sa-l fentez pe d-nul administrator de retea si mi-am instalat Mozzila pe un stick si pot sa intru pe net(el ne-a banat Explorerul),asa ca daca nu sunt prea ocupata o sa incerc sa intru mai des,chiar si numai sa va salut si sa mai vad ce ziceti!

Tocmai cand credeam si eu ca am scapat de greturi,ca nu mai vomitasem de vreo 2 saptamani,azi dimineata am avut o ultima rabufnire (sper sa fi fost ultima), ca doar cat or sa mai tina?

BURTICA

mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol13+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am mancat sorici!!!!
Este vreo problema??

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna ziua tuturor!

Eu ma lupt in continuare cu raceala, peste zi e mai bine dar cand vine seara deja nu mai pot de nas infunda...aseara am luat un paracetamol simplu, o avea ceva daca mai iau si azi unul?

Sunt in medical toata saptamana, asa ca stau cu ochii pe voi!

Am fost putin afara, o sa ma duc sa stau o ora in pat, dar sa va raspund:

Mami_papa, mi-a placut cum ai zis de epidurala, asa ca depinde de noroc! Eu m-am dilatat f. bine, iar dupa epidurala in 3 ore am nascut, nu m-am chinuit, am simtit contractiile si impingeam cand imi zicea moasa, asa ca trebuie sa fiti “lucide” sa impingeti bine, nu extenuate si in dureri groaznice!
Fiecare alege cum doreste!

Sovi, poate te razgandesti!

Rox Dox, sa-ti traiasca baietelul, chiar daca nu e sigur ca e baiat, sanatos sa fie!

Clauclau, felicitari! Ce super, pereche! Doamne ajuta sa fie si la mine! Imi place mult numele(pe nepotica mea tot Rebe o cheama)

Cristina, sa-ti traiasca baiatul, tizul ! Sa fiti sanatosi cu totii! Foarte frumos tortuletul! Mamaaa, mi-e cam mila de tine cu Vladuc de 1 an si unul pe drum...o sa fie greu, dar cine va avea doi pui frumosi?

Kitzy, hai ca acum greturile dispar si nu te mai gandi, fii fericita ca o sa fii mamica!

Gbutucica, felicitari pt. baiat! Super!

tot stolul si eu si revin dupa ce ma trezesc!

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Haideti ca acum am ceva timp si vreau sa recuperez ce am pierdut in ultimele zile.
Am vazut ca ati discutat de spre fumat zilele trecute.Chiar daca sunt un pic intarziata,vreau sa va spun si cum m-am lasat eu de fumat:

Fumam 1 pachet si jumatate pe zi!!Si fumam de 10 ani!Bogdan se lasase cu o jumate de an inaintea mea de fumat si nu va spun ce ma batea la cap...dar tot degeaba...NU EXISTA MOTIVATIA! Pana in ziua cand am aflat ca sunt insarcinata cu cea care avea sa se nasca 9 luni mai tarziu,MARIA-ALEXIA.In momentul in care l-am sunat si i-am spus ca sunt insarcinata,primul lucrupe care mi l-a zis a fost sa nu mai pun tigare in gura.Recunosc ca am mai fumat vreo 2 zile (cate 3-4 pe zi),nu eram pregatita psihic sa renunt la ele, pana intr-o seara cand a venit si mi-a spus asa: "Sa dea Dumnezeu sa nu ai parte de copilul ala care creste acolo in burta daca mai pui tigare in gura". Stiu ca suna dur,dar de atunci eu nu mai mai pus in gura nici macar o tigare stinsa.
Bineinteles ca o saptamana am fost turbata,aveam mii de nervi pe el ca m-a pus el sa ma jur pe fiinta aia nevinovata,ca ce proasta am fost ca m-am lasat pacalita...DAR MI-A PRINS BINE,SI II MULTUMESC.
Sper ca nu v-am plictisit prea tare cu istorioara mea, dar mie tigari nu mai imi trebuie cat oi trai.
Si nu va mai spun ca aveam 45kile toata si nu mancam nimik toata ziua de oful tigarilor,ele primau in viata mea.

In concluzie, daca vrei cu adevarat se poate! Si dupa ce m-am lasat de ele, problema nu a fost dependenta de nicotina,ci reflexul de a duce tigara in gura dupa fiecare masa,la fiecare gura de cafea,de plictiseala....

BURTICA

mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol13+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput