Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )
Raspunsuri - Pagina 10
Gherman_in spune:
felicitari Gina pentru baietel,sa fie intr-un ceas bun.Pup si eu toate randunicile,am terminat programul si plec acasa.Poate ciripiti maine mai mult si termin de scris si eu cele 10 mesaje.
Kya spune:
quote:
Originally posted by ursuleata
Am mancat sorici!!!!
Este vreo problema??
+13
Da, ca imi faci mie pofta...
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
nicol_conte spune:
Sa va spun acum si cu epidurala:
Cand eram insarcinata cu Alexia cam in 7 luni, mi-am cumparat cateterul peridural,pe care il plimbam dupa mine in rucsacel tot timpul,ca nu cumva sa ma apuce pe undeva durerile nasterii si sa ajung la spital fara "obiectul" respectiv.
Asa se face ca in ziua in care am nascut, m-am dus la spital la un banal control saptamanal,cum se face in ultima luna, si doctora m-a oprit acolo,mi-a spus ca din acel moment pot sa nasc oricand.Nu aveam dureri de nici un fel ,doar mici contractii cu care ma obisnuisem de-alungul sarcinii.Pana seara la ora 23.55 cand mi s-a rupt apa.In acel moment au ineput contractiile cat de cat adevarate si in 5 min am ajuns la dilatatie 5.Aveam noroc ca d-na doctor era de garda, a venit repede,m-a dus in sala de nasteri,mi-a pus o perfuzie si la insistenta mea,doar aveam si eu o grija a trimis io asistenta sa cheme medicul anestezis ca sa-mi faca epidurala.Pana a urcat el de la parter la etajul 5 unde eram eu au mai trecut vreo 10 minute cred,iar cand a ajuns, doctora mi-a spus ca nu mai are rost sa facem anestezia pentru ca pana isi face efectul eu o sa si nasc. Si asa a fost , la ora 00.33 Alexia era deja nascuta.
Multumesc lui Dumnezeu ca am avut o nastere rapida si usoara, dar acel set peridural il mai am si acum si in principiu eu vreau sa nasc cu anestezie de data asta, daca timpul imi va permite.Iar daca nu,sa fie o nastere cel putin la fel de usoara ca prima,si stau eu si ma gandesc oare de ce n-ar fi, nu?
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol13+ si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
VREAU SI EU SORICI!!!
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
clauclau spune:
Nicol, felicitari pentru renuntarea la fumat, foarte bine ai facut ca le-ai lasat! Bravo mamico!
Bubu, da, sunt in extaz azi, chiar imi doream acum fetita. O sa am o pereche frumoasa: Razvan si Rebecca. Numai cand ma gandesc ca o sa cumpar rochitele dragute foc si tot felul de agrafite, ma topesc toata!
Ursuleata, morfologica am facut-o le Medlife.
Maia, Maria, multumesc fetelor
Kya, am uitat sa-ti raspund vizavi de lansare. Nu stiu sigur daca ajung caci mai am o intalnire, dar eu zic sa mergi daca poti caci o sa fie frumos si interesant. Si parca am citit ca merge si Irina, poate va intalniti acolo. Nu aveti nevoie de invitatii, intrarea este libera si daca ajung si eu va dau de stire.
CLAU 21+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
Olgutzika spune:
Rox, sa iti traiasca si tie voinicelul! Sa fiti sanatosi amandoi! Stiam eu ca am sarit pe cineva! Iertare! Ai fost la Iosup? Sau urmeaza?
Ursuleata, ne ai pe constiinta !
Olga 20+ cu Ioana
nicol_conte spune:
CLAU nu te entuziasma de pe acum cu agrafele si cu coditele,sa nu patesti ce am patit si eu.Ca de cand era in burta si am aflat ca e fetita astept si visez sa-i fac moate si codite, si iata ca acum are 2 ani si 2 luni si abia daca am un smoc de par sa-i fac 2 moate mici..si dupa tot chinul meu nici p-alea nu le tine ,si le da jos afurisita. Dar poate tu o sa ai mai mult noroc si bebitza ta o sa se nasca cu par, nu ca a mea cu 3 fire si alea blonde si scurte..
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
delphin spune:
Nu pot sa ratez paranghelia de aici!
CLAU, felicitarisi sa fiti sanatoase ! Parca te si vad cu zambetul pe fatza...mi-e mi se sterge cand i-mi spune vecina ca m-am ingrasat, ieri iar m-a vazut...parca ea cand a fost insarcinata slabea, mai frate! Sa nu zic ca acum in timp normal arata ca mine in 5 luni. M-am descarcat...i-mi vine sa o strang de gat!
GIANI felicitari maica si tie si "Bien venue au Club!" Sa cresteti mari si frumosi si voi! Da' ne spui de ce vroiai baiat? eu stiu de ce vroiam numai baieti...
Cu subiectul fumat..nu pot sa zic de cat ca nu exista"NU POT" exista "NU VREAU". Sotul s-a lasat la nasterea lui Seb, el care nu fuma de cat vreo 5 tigari pe zi pt. digestie si niciodata in interior...tot timpul afara si cu grija de a nu deranja pe altii. a refuzat sa atinga copilul cu miros de tigara!
Eu cand vad o femeie insarcinata care fumeaza...vad bb in burtica intoxicat cu fumul de tigara. si de ce? El nu a cerut sa vina pe lume..macar daca ne-am dorit un copil, sa fim destul de maturi si responsabili si sa nu-l punem in situatii neplacute! Bref! Fiecare cu a lui! Dar sincer scuzele m-au lasat masca, fara suparare!
Cory si Ririan un gand bun la voi!
sunt pe cale sa-mi revina cheful
pozici
bb2
burticutza
CristinaGoji spune:
Giani - FELICITARI PENTRU BAIETEL!!![/b!
Maia si [b]Bubu - !
Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza