Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )
Raspunsuri - Pagina 5
mami_papatot spune:
ieri am iesit repede de pe net pt ca m-am enervat grozav cu sistemul asta nou cu logarea ... si dupa ce scrisesem cate ceva, guess what, n-a ajuns ... asa ca am zis eject ....
adriutule, ma bucur tare mult ca ai mai trecut si pe la noi, ne era dor de tine ... am vazut si poza cu dormitorul acela plin de buburuze, este un patut cu adevarat frumos, si cred ca il voi arata tamplarului, sa vedem daca nu cumva poate improviza pe el si doua roti si-un coviltir, ca v-am zis, am si eu o pata ...
underqueen, vad ca a apucat adriuta sa-ti raspunda ce si cum cu epidurala ...daca vrei si o definitie mai nemedicala, ei bine, epidurala este o bnecuvantare pentru pasa ... adica bebe vine tot pe-acolo, dar fara urme acustice , daca intelegi unde bat ... sunt parerei pro si contra, insa eu sunt de parere ca e un lucru bun ...se spune ca din cauza faptului ca esti anesteziata , poti sa nu mai simti contractiile, sa nu stii cand sa impingi ( ceea ce multe fete care au recurs la epidurala contrazic) si sa fie nevoie de forceps sau vacuum ... pe de alta parte, fara epidurala, poti sa stai in travaliu mult si bine, sa-ti consumi energia zbierand si tavalindu-te de durere, pentru ca intr-un final sa ajungi tot acolo, respectiv sa nu mai poti impinge si tot tacamul ... ca in orice alt caz este o chestiune de organism si de ce nu, si de bafta fiecaruia ... eu insa am un singur stres, epidurala se monteaza la 4-5 cm dilatatie iar eu stau diametral opus fata de spitalul unde voi naste si sper sa nu ajung prea tarziu ca nu's ce fac ... daca nu vor sa mi-o monteze, cred ca as fi in stare sa o beau
mihutzule, ma bucur ca ai astazi o zi mai buna si uite si niste de la mine, ca sa-ti mearga din plin ...
rox dox , vestile despre chiriasul tau sunt grozave, ceea ce le doresc tuturor pufoaselor care merg azi la control .. sa-ti taiasca "ce-o fiul" si sa ie, cum spunea amza in "atunci i-am condamnat pe toti la moarte", "cam frumos" si sanatos!
claule, matalutza de ce ne tii ma rog in suspans, ca ne amenintai ca te introci la 11 cu vesti bune, se-ntelege ... vino, vino, atat iti ceeeeer!
kya, hai ca m-am mai linistit ca ma apucase aseara batzul, am crezuc ca Parvulescu ti-a spus de vaccin ... ca eu am mare incredere in omul asta, mi se pare grozav cel putin ca om ... e bland si stie sa iti dea vestile in asa fel incat sa te linisteasca ... sunt si pareri contra, dar asa se intampla cand lucrezi cu oameni... si eu am aceeasi atitudine fata de toti si pun la fel de mult suflet in ceea ce fac ... si daca am oameni care si dupa 2 ani ma suna de sarbatori , mi s-a intamplat anul asta sa mi se spuna ca serviciile mele lasa de dorit ... in fine, noua ne spusese ca putem face vaccinul, dar nu cred ca ma bag, pt ca nu l-am facut niciodata si parca n-as risca tocmai acum ...
sovi, cred ca rmane sa ne punem baza in tine cu tratamentele naturiste si leacurile babesti, si cred ca ar fi o idee buna daca am face o listuta cu ce ne poate ajuta sa ne crestem imunitatea in fata "microbistilor " din iarna asta si cu ce sa-i tratam ... eu pana acum, am dat cu lamaie ( in ceai sau limonada) si oscilococcilum ( frate, da'greu se mai scrie)...
cory si ririan , nici voi nu sunteti uitate, gandul bun ramane la locului lui pentru ca ... v-am rezervat un loc,,,, caldutz la noi in celula pana la sfarsitul odiseei ... s-a'nteles da, nu stam la povesti...ca nu e dupa voi!
pentru toate celelate randunici, pupici nenumarat si veseliti!
asteptam coloratele, ca tare bine le sta in listuta!
mami_papatot 16+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
CristinaGoji spune:
Neatza!
Bitza - mie cand mi-a pus epidurala mi-a mai pus si o perfuzie pentru a preveni hipotensiunea arteriala, nu stiu cu ce era perfuzia, dar a fost totul ok. Dar eu zic sa nu te axezi din prima pe epidurala. In unele cazuri, epidurala poate incetini travaliul. In altele insa, cand travaliul este indelungat si de intensitate mare, aceasta face mai mult bine decat rau. Pentru ca o durere mare si de durata impiedica la dilatare. Eu la Vladut ma dilatam foarte greu, in decurs de 10 ore ma dilatasem doar 3-4 cm, si nu mai puteam deja suporta durerile astea si am cerut epidurala, dupa care am inceput sa ma dilat mai repede. Plus ca dupa un travaliu indelungat, mama nu mai are forte suficiente in momentul expulziei, unde iti trebuie concentrare, ca sa asculti de ce-ti zice moasa si doctorul sa faci, forta, pentru ca nu-i asa usor sa impingi, asa ca eu recomand urmatoarele - daca travaliul este scurt sa nu se faca epidurala, iar daca dureaza deja de prea mult timp, epidurala e benefica.
Zozela - multa putere familiei prietenului vostru si sanatate lui!
Kitzy - curaj mamico, toate vor fi bune si frumoase pana la urma, iar la primavara ne vom plimba cu bebici prin Parcul Mare sa le aratam ratustele si barcutele!
Va pun si eu niste poze de la aniversarea lui Vladut AICI
Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
clauclau spune:
Adunareaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
AM FETITAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Sunt asa de fericita.... .
Imediat intru si va povestesc!
CLAU 21+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
Kya spune:
mamiiii vreau si eu program asa ca al tau...! Din pacate eu imi petrec mare majoritate a zilei la birou... ca deh, asa sade bine clasei muncitoare. Ieri am zis ca plec mai devreme (dupa 6:30) si pana acasa am facut o ora la traficul care era, asa ca tot aproape de 8 am ajuns
Asa m-am saturat si plictisit... vreau sa stau acasa, sa dorm, sa ma uit la TV, sa fac curatenie, sau sa gatesc... orice numai sa nu mai stau pe scaunul asta idiot in fata lap-top-ului zi lumina...
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
AAAAAA WHAT???? Deci si la tine s-a sucit???
Ce ma bucur pentru tine - acum o sa ai o pereche foarte frumoasa de copilasi!!!! Hai povesteste-ne amanunte!
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
CristinaGoji spune:
Clau - FELICITARI!!!!! Asteptam si numele!!!
Kya - las' ca vin ele si vremurile bune de stat in pat la televizior . Prenatalul iti vine taman in februarie, cand e numa buna vremea de stat acasuca la caldurica!
Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
mami_papatot spune:
cristinagoji, tare frumos tortul pentru bebe veselit si maricit ... si ma gandesc ca trebuie sa fi fost si tare gustos ... sa-ti traiasca baietelul, sa se faca mare mare si sa va aduca bucurii nemasurate!
acus plecacesc, ca mi-am terminat si lapticul, ma duc sa fac listuta si cu mine-n cora ... numa'bine ca e devreme si nu cred sa fie balamuc la case ... si oricum ma bag la burticoase ... uite asa, de pamplezir!
Pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici!
mami_papatot 16+
kitzy spune:
Cristina sa-ti traiasca puiul, e un scump!
Si eu sper sa ajung cu bine pana la primavara sa-mi plimb odorul. Ca pana acuma sarcina asta nu m-a prea lasat sa-mi vad de viata.
13+ cu posibil
mami_papatot spune:
hai ca cu voi nu mai face omul nicio treaba...
pai cum sa nu fii fericita mai sexoaso? felicitari pentru pasa pufoaaaaaaaaaaaaaaaaasa...
Are mama o fetita frumusica foc! acum sa vezi nebunie cu asa o pereche ... asteptam detalii, nu ne lasa asa balta ca te batucim !
Pupici!
mami_papatot 16+