Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )
Raspunsuri - Pagina 4
Kya spune:
Buna dimineata la tot neamul pasaresc,
mami mie dr de familie mi-a spus ca nu-mi recomanda vaccinul, nu Parvu. La el ma duc pe 6 noiembrie, si o sa-l intreb. De data asta ma duc cu o lista de intrebari facuta dinainte, pentru ca altfel ma zapacesce bebe si uit... Asa ca, pe parcurs, de cate ori imi vine in minte o intrebare sau am o nelamurire, o trec pe lista, si cand ma duc la control, am sacul cu intrebari.
In rest, sunt complet de acord cu Adriuta. In concluzie, eu nu am sa fac vaccinul. Nici nu l-am facut vreodata in viata mea!
Zozelici eu ma bucur pentru prietenii tai, caci totusi a iesit bine la inventar. Nu stiu cu sangele ala in pleura cum e, dar banuiesc ca se absoarbe singur (?). In orice caz e bine ca traieste - oasele rupte se sudeaza, plagile se vindeca...
Abia astept sa se intoarca fetele de la eco
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
kitzy spune:
Neata si de mine. Azi ma simt mai bine in rest raportez iar niste pete maro, poate e din cauza ca se intinde uterul, ca data trcuta. Ieri nici nu mi-am putut lua k lumea tratamentul si m-am si fortat cand am dat la boboci, of....parca-s din portelan.
13+ cu posibil
Nicoleta spune:
Salut, mamici-randunici.
Eu ieri am avut o migrena ingrozitoare (care a trecut cu somn si atat), azi sunt insa ok.
Am vazut cu multa lume discuta de antigripal. Eu nu mi-am facut niciodata, nici copilului (are 4 ani si 9 luni) si nici sotului. Ar fi culmea sa imi fac acum (nu am mai racit de 2 ani...deci e ok).
Sanatate mamicilor racite, succes celor care asteapta culoarea de carucior sau/si rezultatele la analize.
Nicoleta 14 plus
cami33 spune:
Buna dimineata,randunici!
fetelor care merg azi la echo!!!
Sa veniti numai cu vesti bune!
Ela, sunt alaturi de tine. Esti o super prietena.
Ririan, m-am indragostit de fetele tale. Sa-ti dea DD si un baietel la fel de dulce si dragalas.
Eu ieri am simtit prima data partea neplacuta a sarcinii, toata ziua, durere de cap, tot tacamul. Sper sa n-o iau de la capat azi.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +16Luca
Gherman_in spune:
azi nu mai ciripiti asa mult? Unde sunteti,v-ati ascuns?Am ramas singura cu bebelul meu care nu are stare deloc,ma loveste incontinuu
Inca nu a venit nimeni de la eco?
bitza037 spune:
Buna dimineata randunici!!!!!
Bubu eu una iti multumesc ca ai spus de Bio marin, pentru ca am sa-l intreb pe dr,daca sa iau, ca eu sunt hipotensiva.Ce ma fac eu daca voi ziceti ca scade tensiunea epidurala, ca asa vroiam sa nasc.
Lyvy, sper ca te-ai prins intre timp, daca nu iti mai zic si eu inca odata, scrie cat mai multe mesaje, unul dupa altul, pana ce treci de 10,si de atunci incolo vei scrie in acelasi timp cu noi nu mai astepti sa ti se modereze mesajul.
Simo ai grija de puiut nu-l neglija ca pe urma vine si bebe si va fi gelos.Bine, ca ai intrat sa ne zici ca esti bine.Asteptam din cand in cand un semn de la tine.
Adriuta ai perfecta dreptate cu vaccinul.Si eu cunosc persoane care s-au vaccinat si dupa aia au avut o gripa de toata frumusetea.Apar virusi noi si vaccinurile fac fata.Eu una nu sutn de acord sa bag virusi in mien, ca de fapt, asta este vaccinul.Virusi care obliga organismul sa formeze anticorpi ca sa nu se imbolnaveasca.Sper sa nu gresesc.
Natynic, corecteaza-ma daca este cazul!!!!!!
pup tot stolul de randuncici!!!!
Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine, pana la urma avem voie sa nu sa facem baie, ca citeam la mamici de noiembrie-decembrie ca fac cate o baita.
Azi am fost si eu si bitzu sa ne facem RH-ul.
IRINA
+15
sufletel
rox_dox spune:
neata randunici!
am fost ieri la eco si raportez:
copil in regula cu toate la locul lor, are vreo 12 cm din cap pana la fundulet, plus un femur lungut de vreo 3 cm (cica e femur de 18 sapt, iar noi avem 17 sapt. deci il face mama atlet de performanta)....
mi-a spus ca s-ar parea ca e baietel...dar nu poate zice inca cu siguranta, pentru ca nu statea intr-o pozitie tocmai buna pentru a vizualiza ce are intre picioare..deci inca mai stam sub semnul intrebarii..nu punem culoare la carucior deocamdata..
poate dupa 4D la bucuresti o sa fim siguri.
ce-o fi, oricum e o bucurie imensa si un dar de la Dumnezeu si mami si tati o sa-l iubeasca oricum.
i-am zis doctoritei sa-mi faca si un examen de secretie, ca s-a cam schimbat consistenta secretiei in ultima sapt si am avut si niste mancarimi..si pt linistea mea vreau sa stiu ce e...joi o sa am rezultatul.
pupici si o zi linistita!
_
17+
Pozele mele!
mami_papatot spune:
Buna , buna, buna dimineaaaaaaaaaata!
Soarele cu noi incepe viata, mereu,mereu!
Astazi e o zi grozava si cred ca la energia pe care o am voi face o gramada de lucrusoare bune si utile. Slava Domnului ca s-a mai terminat si cu evenimentele, mai am ceva mare in week-end-ul asta, nimic de speriat si gata ... pe urma ceva mai micut prin noiembrie si se poate spune ca voi trece definitiv la grajdut, pana dupa sarbatori...deja am inceput sa imi aduc aminte cum e sa faci ciorba, ordine prin casa si sa mananci altceva decat fast-food . NOi ne-am hotarat sa avem un bebe mai demult dar am zis din ianuarie gata pilule, din martie -aprilie ne-am apucat de analize si cam mai ar fi fost prima luna in care ne asteptam sa avem un bebe; dar nu a fost sa fie, si acum ma gandesc ca nu a fost o intamplare ci ai degraba mana lui DD care stia ce nopti nedormite ma asteapta in luna iulie si a avut grija si de mine si mai ales de bebe...
acum stau mai mult pe acasa, rar mai plec sa ma vad cu cate cineva sau cu treba prin oras ... deja aseara vorbeam cu florinelul despre meniul de Craciun ... vrem sa mai facem una alta si prin casa (un cuier in hol ca altfel mor ) desi noi ne-am mutat anul trecut in august si atunci am luat totul de la zero ... iar camera lui bebe, cum am mai spus, dupa revelion ... numai bine, mergem si pe la targ (desi nu-mi scoate mie nimeni cu una cu doua patutul- caruta cu coviltir din cap ), mai vedem si noi ce si cum si actionam in cunostinta de cauza, ca pe urma daca o luam din pripa, pana vine bebe, ma mai succesc de 0 mie de ori, ca doar stiu ce-a crescut mama ...
acum beau o canita de lapte cu putin ness, nu de alta, dar ma streseaza florinelul de cateva zile, cum ajunge acasa, imi face inventarul la lactate si cum ies mereu pe minus, ma bumbaceste ca o imi ia mazarica tot calciul ... a citi el undeva ca la varsta noastra bebe are pumnul cat un bob de mazare si asa ii zice mereu ... vad ca afara e fain, asa ca ma duc pe la cora sa cumpar una - alta ( intre timp am masinuta cu niste super-ultra - mega cauciuciucuri nou-noute )... poate fac ceva de papacica bun, bun... ma gandeam la o supa cu tortelini, ca am cumparat o cutie si asta mi-a venit in cap, o supa sau o ciorbita cu tortelini ... si am gasit in practicul de anul trecut o reteta tare simpla de prajitura cu mere si nuca si ma bate un gand ( si eu pe el )... apoi mai bag niste ordinica de ochii soacrei si mi-l astept pe florinel ( s-au gandit sefii lui sa le puna programul de la 7:30, motiv pt care la 15:30 termina ) ... poate iesim chiar sa ne plimbam putintel, sa-l mai agitam pe bebe-strumf putintel...ce sa mai, in colo si-n coace sunt o .... maman parfaite ... asta asa de amuzament...
http://www.youtube.com/watch?v=l7FtUOngiSs
eu am primit-o de la florinel, nu's ce vrea sa-nsemneze...s-o fi gandit si el ca stau singura pe acasa ... hi hi hi ...
Pupicii toti din lume pentru voi!
mami_papatot 16+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Kya spune:
Rox_dox felicitari pentru eco. Bine ca e totul bine. Vad ca e un bebe smecheras, vrea sa va tina in suspans... Nu-i nimic ca la urmatoarea eco sigur o sa se vada. Si daca e baietel, sa fie un flacau sanatos. Mi-a placut tare mult semnul cu "bebe la bord" din pozele tale!
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
rox_dox spune:
daaa...tare fain semnul ala...
noi de fapt il cumparasem ca am plecat cu nepotelul nostru cu masina la munte si l-am lipit in spate la masina!
dar uite ca s-a nimerit ca in curand sa-l putem folosi si pentru noi.
_
17+
Pozele mele!