Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )
Raspunsuri - Pagina 14
blankar spune:
Felicitari pentru mamicile care de abia au aflat culoarea caruciorului:RALUCA,GIANI,CLAU, sa va traiasca bebicii!
Eu sunt cam speriata ca desi in saptamana a 19 -ea nu simt nici o miscare de al lui bebe. Sunt paranoia? am citit mai inainte la careva care are 15 saptamani cum loveste bebeul si la mine pauza.O fi ceva in neregula?
Joi ma duc la dr. sper ca aflu si culoarea caruciorului.
In legatura cu anestezia epidurala nu a-si face dar vedem noi ce viteaza o sa fiu atunci!
Va pup
blankar19
http://webshots.com/user/blanka75
underqueen spune:
felicitari pentru fetita Raluk ! sa fiti sanatoase amandoua!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 21+ cu Tudor Stefan
Raluk31 spune:
Multumesc,fetelorSanatate va doresc si eu voua si bebeilor vostri!
Blankar,eu sunt in saptamana 20 si tot nu sunt sigura ca am simtit micuta.O fi ea mai delicata
Raluca
in asteptarea lui bb
Monica9 spune:
Blankar stai linistita, nu e obligatoriu sa simti miscari asa repede. Medicul mi-a spus saptamana trecuta ca la prima sarcina e foarte normal sa nu simti inainte de 20 saptamani sau chiar 22. Eu pe la 17 saptamani si cateva zile am simtit ceva foarte slab, dar numai daca stateam intinsa pe spate si puneam palma pe burta. Acum parca am inceput sa simt chiar daca nu sunt intinsa dar tot ceva slab, deci nu miscari puternice. Nu stiu daca alte fete simt mai puternic sau nu, dar eu consider ca e ok asa si nu ma ingrijorez. Sunt sigura ca si la tine e totul perfect si o sa simti si tu miscari mai incolo.
Raluk31 si Giani felicitari pt culoarea caruciorului!
Monica 19+ cu
mami_papatot spune:
delphinasule, uite, chiar daca eu nu sunt asa matura in gandire cum esti tu si ma copilaresc, am sa-ti raspund ultimelei tale postari direct, pentru ca imi imaginez ca despre mine este vorba ... si daca te-a deranjat, imi pare rau, dar puteai sa-mi spui mie direct lucrul asta ... insa nu e prima oara cand faci asta, m-ai mai facut o data "amatoare" si atunci am zis sa nu ma supar pe tine pentru ca mai mult ca sigur a fost departe de a fi o rautate ... dar se pare ca asta este stilul tau accid, si atunci cand dai replici si atunci cand le primesti ...
mesajul meu, legat de faptul ca te alinti, a fost unul cat se poate de inofensiv ... chiar zilele astea am avut o discutie cu clau in care spuneam ca asa suntem noi, ne place sa ne alintam si sa ne sufle altii in cornite ... ea a prins ideea si nu s-a suparat, in primul rand pentru ca nu avea motiv si probabil ca are si ceva mai mult simt al umorului ... probabil ca daca ai fi auzit ce ti-am spus si nu doar citit ( asta este diferenta cand nu se aude tonul pe care se spune lucrul respectiv) nu te-ai fi suparat ... si asta pt ca repet, nu a avut nici cea mai mica urma de rautate in ceea ce te priveste ... ba din contra, era unul ironic la adresa vecinei tale care probabil isi face de lucru, sau sta si ea de vorba ca nu are cu cine, sau poate, tind acum sa cred, ti-o spune fara pic de rautate iar tu interpretezi gresit asa cum ai facut si cu mesjul meu...
inca o data, imi pare rau daca te-am suparat si ... ca un sfat, nu cred sa fie ceva chiar atat de rau sa mai apelezi din cand in cand si la copilarii!
mami_papatot 16+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
simonette spune:
Buna seara!
Am intrat sa felicit si pe aceasta cale pe Clau, ptr pasarisoasa ei perfecta cu un nume bestial!!! Rebecca era si numele meu preferat pana sa mi-l "fure" o veche colega cu care mamai vad! Si oricum eu am coiutz...Bravo!!! Imi place!!! futitzele!!! Ti-am zis iou ca futitza faci???
Giani si Gaghi, felicitari ptr coioshii vostri! Fiti mandre ca peste ani va vor aduce acasa mandretzi de fete...
Delphin, ce-ai muica? Uiti ca esti iubita aici la randunici? Eu chiar vroiam sa ma iau de tine ca esti prea slaba si nu vad de unde ideea cu grasimutza! Pai daca tu esti grasa eu cum suhnt??? Ha???
Cory si Ririan, ganduri bune mii!!!
Pup restul de randunici si fug la copt gogosi!!!
Cine a mancat sorici ca o Acush sa taie porcul si sa imparta ca altfel nu-i a buna!
mami de Luca si 22+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
mami_papatot spune:
dalv , felicitari si tie pentru putulica, te-ai bagat si tu in fata mea la putzulici, dar te iert, nu de alta, dar ma gandesc ca va fi un baietel tare frumos si sanatos is atunci se merita!
eu doar cxe am terminat mancarica, si as vrea s-o intreb pe raluka, ce crezi mama ca ar zice italienii tai di un bors din cel moldovinesc cu tortilini? a ras sotul din dotare de numa, dar mie mi s-a parut o idee supelta si asa ca am pus-o in practica ...
natynicule, eu zic sa renunti matale la ideea cu apartament la bloc, mai ales ca zici ca stai intr-un ap care e platit...mai bine fa-ti un pustiu de bine si muta-te la casa ... ca daca te apuci sa cauti, sunt niste preturi la 4 pereti , la bloc de cazi pe spate ... si nu se merita...la banii astia gasesti casa pe pamant ... vezi si tu...parerea mea ...oricum, indiferent de hotararea luata iti doresc o super camera nou-nouta pentru bebelica...cat despre bebele din burtica,eu asa zic, ca el a fost, ca niciodata nu am simtit chestiutzele astea ... ca asa bolboroseli am mai aut dar, neeeeeeeea, nu era bebe ... lasa ca sa vezi tu cand o da si Iulia ta mica din codite ce veselie face ea prin burtica!
legat de kilograme, eu am pus vreo 3-4 pana acum, ceea ce nu e rau, atat ca eu cand am ramas insarcinata eram cam cat usa tribunalului ... si ceea ce e mai cu problema este greutatea actuala nu neaparat cat am pus in sarcina!
haideti ca plecacesc si eu ca a venit sotiorul din vecini si trebuie alimentat ( inclusiv eu simtesc la fel !)
Pupici intregului stol!
mami_papatot 16+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
natynic spune:
M-am intors. Sunt optimista. Sovi, nu cred (sper) ca se streseaza posibila ta nora, pentru ca cel putin ieri cand am fost la dr. statea pe spate, isi scarpina barbia cu o manutza dupa care a intors un mare spate ecografului si gata, s-a culcat.
Ursuleata mama, cine te-o fi pus sa deschizi subiectl soriciului, acum toata lumea te-ar bate ca nu imparti; eu, nu, in seara asta chiar voi manca doar salata Eisberg si atat, am mancat la pranz la spital o ciorba de burta care a fost oribila, mi-a indispus stomacul toata dupa-amiaza si nu-mi mai trebuie carne...
Clau, am omis sa-ti spun ca si mie imi place Rebeca, cu conditia sa nu folosesti diminutive.
Mami_papatot si Delphin, gata cu explozia de hormoni, postati intr-un stil care nu va caracterizeaza, a fost o zi mai grea-zau ca da, maine va fi mai bine, iar noi ne avem toate una pe alta ca sa ne facem viata mai usoara si frumoasa, nicidecum ca sa ne necajim. fetele
naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
blankar spune:
RALU SI MONI mersi ,m-am mai linistit un pic dar abia astept ziua de joi!
Am uitat sa va spun ca mi-am facut abonament la bazin si am fost sa inot,a fost super ca eram anchilozata rau!
blankar19