Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )
Raspunsuri - Pagina 13
dalv spune:
Olga fac Clexane pt trombofilie o problema cu coagularea sangelui, daca nu l-as face ar imbatrani placenta f.repede si nu s-ar mai alimenta bebe cum trebuie si ar da risc avortiv si crede-ma dupa 6 sarcini pierdute nu mai pot risca nimic pt ca nu stiu daca as putea sa mai trec prin traumele astea, dar simt ca de data asta va fi bine si crede-ma ca fiecare zi trecuta este o victorie pt noi 18+
nusica
sovietica spune:
Helloooo am ajuns si eu acasa de la oras mmm abia astept sa citesc vestile!
rox_dox sa va traiasca bb aproape baiet, il asteptam in echipa de fotbal!
Mami, sa stii ca nu stiu foarte multe in domeniul naturistelor. Doar mi-am ales de pe unde am citit sau auzit remediile pe care le-am considerat eu cele mai tari. Sunt multe care stiu cate ceva bun pentru ceva. Numai un exemplu ar fi Randunelul mult asteptat Cory
CristinaGoji ce tort frumos ati avut! si ce luminite in ochii Vladicului!
Clau! zanutza sa traiascaaaaa! phiii ce fericire!
Si deja ai si nume! Suna super Rebecca!
Hai kitzy, fortza, ca o rasari soarele si pe stradutza ta
ursuleata da, 13 plus si la mine.
Giani traiasca soacra mare!! Sa aveti un baiet ca bradul! astept sa povestesti de ce ai vrut (si tu) baiat. Asteptam numele
Olgutzika, mai poti mami? sa nu te stresezi prea tare, ca oricum iese ca in povesti! succese.
nicol_conte esti tare ca i-ai fentat cu netul!! vezi sa nu te prinda.
bubu, ma razgandesc cu epidurala numai daca mi-o zice dokul ca bb are 5 kg :D . si bine, daca e vreun motiv de se cere musai cezariana, n-am ce sa mai zic.
Gherman_in nu inteleg de ce astepti sa ciripim noi mult ca sa mai scrii tu repejor inca 2 mesaje?! zi-ne soro o poezie in 2 mesaje! Hai odata mai aproape pe crengutza, sa ne vedem mai bine
Delfinuta, iar te-a prins vecina??! Mai, da nu vin eu peste ea odata? de nervi, mai comand o placutza si pentru poarta ei si pe care o sa scriu aici locuieste o balena! Hai tu, iesi din butoi... N-am stiut, sa rad, sa plang la mesajul tau (ultimul) usor iritat. Da eu sunt sigura ca iti revii, si te asigur ca nimeni nu a vrut sa iti zica nimic cu rautate. Las bre, ca iese soarele si la voi. Uite, stau eu aici cu sa nu mai las pe nimeni sa te supere.
Naty, ce ai zis de casa??
felicitari tuturor randunicilor care s-au lasat de fumat si abia astept ocazia sa ii urez cate in luna si in stele lui
Mimonix, iubit randunel, noi numai pentru ca va vrem binele tie si lui bb am sarit asa ca hriptzuroaicele pe tine. Hai te rog nu fi suparata si gandeste constructiv. Si mai ales posteaza mesaje. Cel putin pe mine poti sa ma si injuri daca asta te va ajuta sa te simti mai bine.
dalv, ma bucur mult sa mai aud de tine, mami eroina, si ca ai scapat de greturi. Sa dea DD sa iasa toate analizele bine, si bb sa iasa si mai bine cand i-o fi termenul!
Eu am fost prin oras olecutza si am trecut pt prima data pe la raioanele de hainute de gravidute de la Cocor. Apai nu stiu ce m-oi face cand n-o sa mai incap in nici un pantalon de al meu, ca numai dintr-o privire m-am prins ca imi erau TOTI scurti rau! deocamdata mi-am cumparat bretele, ca sa ancorez pantalonii mei pe care ii voi purta cu fermoarul desfacut.
Va rog, daca vedeti undeva in bucuresti bustiere care sa contina mult bumbac, nu prea mici, ca eu am si circumferinta de sub sani mai maricica, poate imi dati de stire.
pupici la randunici!
sovi 13+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici
natynic spune:
Aoleu, Delphinash, nici eu nu am vrut sa te supar, cred ca s-a inteles foarte bine in mesajul meu! Dar ai o reactie tipica de gravidutza, vad ca pe toate ne apuca pe rand paranoia dar, exact cum zici, de-aia suntem aici, sa ne descarcam si sa ne consolam-si n-am sa uit cat de frumos m-ai ajuat tu cand ma luase si pe mine valul...
Dalv, amintisem si eu de kilogramele luate. Din tot ce stiu, cred ca nu e o regula pentru nimeni; singurul lucru care conteaza e felul in care se dezvolta bebe-ori nu uita ca bebeii nostri nu au inca decat cateva zeci de grame pana la cateva sute! Ce punem in rest e slaninutza proprie asa ca zi mersi daca nu ai luat deloc; sa vezi cum e sa fii o slaba toata viata si sa nu te mai incapa NIMIC din garderoba generoasa pe care o ai. Si apoi totul tine atat de genetica proprie cat si de obiceiurile alimentare. Pofte avem deja toate, nu? Eu insa din cauza diabetului n-am voie nici un strop de zahar si painea si fainoasele mi le cantaresc la grame, de mers pe jos merg cat se poate; asa ca e logic ca n-am pus inca mult. Las-o pe Andreea Marin, vorba doctorului, a luat ea kig si pentru tine!
naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Sovi, cine te aude zice ca esti vreo uriasa...Ce sa zic de casa, ca ne cautam. Apartamentul in care stam acum e al lui tata, e intr-adevar intr-o zona pe care as regreta-o etern (dar in care preturile la ceva nou sunt de neatins, iti imaginezi), sunt insa totusi doar 2 camere, 45 mp total,nedecomandat, ori al meu are ideea fixa ca-i trebuie copilului camera proprie din prima zi in care vine acasa. Si cred ca are dreptate.
naty 16+ cu
natynic spune:
Si n-o mai bateti atat la cap pe Mimonix! Am fost si eu mare fumatoare si nimic nu da gres mai mult decat "terapia" de batut la cap de catre altii. Motivatia si-o va gasi singura. A, sfaturile fostelor mari fumatoare mai ajuta prin puterea exemplului, dar sa nu exageram, lasati fata in pace, se va lasa ea!
naty 16+ cu
sovietica spune:
Naty, daca va permiteti efortul, desigur ca e mai bine mai mare. lui bb am auzit ca nu ii trebuie chiar din ziua 1 camera lui, da eu cu cine am mai vorbit, l-au lasat sa doarma singurel din luna a 6-a. asa ca daca puteti face de acum pasul asta... da fii pregatita psihic, ca e o cursa grea. nu doresc sa se streseze posibila mea nora
sovi 13+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici
Monica9 spune:
Clau felicitari pt fetita! Am intrat doar pe fuga si am vazut ca te felicitau toate randunele si ziceau ce nume frumos ai ales, asa ca mi-am zis trebuie sa vad si eu ce nume ai ales. Si uite ce surpriza, chiar la Rebecca ne-am gandit si noi pt fetita noastra si vroiam sa va scriu zilele astea sa va intreb ce ziceti de numele Rebecca? Deci nu sunt singura careia ii place numele asta. La noi inca nu e 100% ca asta ramane, dar foarte probabil da.
Din pacate nu am avut timp nici macar sa citesc ce scrieti in ultima vreme, dar presupun ca au mai aflat si alte randunici sexul lui bebe, asa ca felicitari pt toate!
si aveti grija de voi si de burtici!
Monica 19+ cu
underqueen spune:
buna seara randunele!
m-am dus degeaba la scoala, ca n-am mai gasit elevi...
am urmat sfaturile de pe forum si m-am apucat de googalit despre epidurala...si nu mai sunt asa sigura ca vreau...desi numai ideea de durere ma infioara...in timp ce citeam pe net m-a apucat un plans isteric, nu pot sa explic exact de ce...acum m-am linistit. vorbind cu fratele meu (student anul I si ) el a incercat sa ma incurajeze: "lasa, ca au mai nascut si alte femei ..." sa va mai spun ce-a fost la gura mea? cred ca tinea saracul telefonul la 2 metri de ureche...
in alta ordine de idei, m-a sunat mama sa-mi zica sa ma uit la stirile proTV de la 7 sa o vad...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 21+ cu Tudor Stefan
Raluk31 spune:
Buna,fetele!
Hop si eu cu vestea cea mare : voi avea fetita!!!Am facut morfologica si totul e ok...N-am apucat sa citesc din urma,dar vad ca mai e Clau cu o mica Rebecca Felicitari!
Dalv,iti doresc sa ajungi cu bine la termen si bb sa fie sanatos!
tuturor!
Raluca
in asteptarea lui bb