*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Virgo voiam sa te intreb daca minunea calcatoare se numeste TOBI sau TOBIA? Am vazut asa ceva la teleshopping si costa 3,7 mil lei (~110 E) si sunt curioasa daca-i acelasi lucru (are si ceva suport pe care sa agati umerasele ca sa calci una, alta).

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Sarcina 2007

Aia e jucaria ! Am mai descoperit ceva intre timp , de la Whirlpool , se cheama Pret a Porter , dar e dublu de scumpa si e mai mult pentru rochii , costume , piese mari etc .

In alta ordine de idei , mai fetelor , de cateva nopti incoace eu nu mai sunt om : am niste dureri reumatice ingrozitoare , de la talie pana la umeri , si iradiaza si in antebrat de ma urc pe pereti !

Daca va puteti inchipui ca dorm in polar , de ma coc de cald , si tot nu ma lasa durerile . Vai ce-as mai pune centura de sauna pe spatic , dar mi-e teama , ca aia da caldura nu gluma . Nici nu mai stiu ce sa ma fac .

Acum sper sa fie doar vremea , ca altfel ... am pus-o !

Luni am duc la moasa , s-o dau bine cu var si sa-i explic de ce imi bag picioarele in serviciile ei de doi lei . Mai bine ma duc in spital sa ma monitorizeze aia , poate capat totusi un paracetamol cand incepe "show-ul" , cu incuiatele astea stai in travaliu zile in sir si nici nu se uita la tine , daramite sa-ti dea ceva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Shose

Lala ce cumparaturi frumoase!! Lenjeria mi'a placut tare tare mult, dar cred ca e potrivita numai pt patutz de lemn, nu?
Cred ca la patutz dintr'ala care se pliaza nu ai avea cum sa o prinzi. nu?
Sa le foloseasca bb sanatos

24+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Se prinde si la patutul gen tarc , trebuie doar sa fi un pic ingenios : daca patutul are gaurele de plasa se trec atele prin gaurele , daca nu are decat fas il prinzi frumusel cu banda dublu adeziva

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Virgo multa sanatate Aveai probleme si inainte de sarcina cu durerile astea? Sa-ti pui sticle cu apa calda, mai bine decat centura sauna. Bafta la moasa! Jucaria asta nu calca si costume? Adica in reclama zice ca e buna pt orice material, dar se poate face dunga la pantalonii de costum?
Andreea29 esti pe listuta

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, eu revin cu vesti bune despre sarcina mea de ptiu, sa nu mi-o deochiati!
adica eram suspecta de infectie urinara, ei bine nu e, inca o analiza bifata, mai am calciul jos, dar asa l-am avut mereu...

haide zuzele noi repede cu mesajele, sa treceti de moderare si sa ne povestiti pe aici!!

Gabritza, esti a treia cu schimbare de sex daca nu ma insel, sper ca va place si caruciorul roz!!

va pupic si ma pun la stat, am asa o lene, ca mi-e greu si sa stau pe canapea. poate pentru ca deja dorm f.f.f prost, ma trezesc cu amorteli si dureri de solduri peste noapte, mi-e greu sa adorm la loc si toata ziua vegetez si oamenii rai ma mai pun sa fac si treaba!

sper de la inc. lui noiembrie sa intru in respiro, si sa pot sa stau sa dorm peste zi, vad ca imi prieste mai degraba canapeaua decat patul la somn..

va si va citesc,

Monica 29+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Virgo multa sanatate Aveai probleme si inainte de sarcina cu durerile astea? Sa-ti pui sticle cu apa calda, mai bine decat centura sauna. Bafta la moasa! Jucaria asta nu calca si costume? Adica in reclama zice ca e buna pt orice material, dar se poate face dunga la pantalonii de costum?
Andreea29 esti pe listuta

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Sigur ca-ti calca si costumul ! Eu chiar am vrut sa testez jucaria pe ceva imposibil , dupa camasile barbatesti , of course . Si aia a fost dunga de la pantaloni : a trebuit sa spal la masina o pereche de-ai sotului , ca-i patase ingrozitor de-mi era rusine sa-i duc la curatat in halul ala . Tin sa-ti spun ca au iesit ... de nota 1000 ! In numai 5 minute , de s-a mirat si el , cum naiba de-au iesit asa ... profesionist .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

buna!
Poate ma trece si pe mine cineva pe lista, pls!
DN 29.08.1982
UM 30.03.2007
DPN 4.01.2008
Fetita, careia ii spunem acum Buburuza:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor,

multumim pentru urari .. i-am povestit sorei mele de voi, ca v-am povestit despre bebe si era incantata. am fost pe la ea, o jeneaza taietura dar totusi sta in fund. bebe e cam lenesh, nu vrea sa suga .. sora-mea ii suspecteaza ca le da glucoza sa nu mai planga noaptea si d-aia nu mananca dimineata, ca nu e numai al ei lenesh. spitalul e ok, curat, rezervele la fel. de bani, v-am povestit .. 10 ron la toaletare, 50 infirmiera care schimba patul. vizitatorii se perinda pe unde vor .. inclusiv au acces la bebei .. asta nu e bine.

sper sa mearga linkul cu poze bebe bogdan stefan ..

http://community.webshots.com/user/Ellenuta

lala .. super cumparaturi ai facut. chiar` azi ma uitam pe situl lor la lenjerii si satelute de patut. bine ca stiu unde e depozitul. voi merge si eu acolo. fetele .. lenjerii patu bebe ferreti se gasesc in home and desing mall din ghencea. au vreo 6 piese .. cearceaf plapuma, fata perna, pilota, perna, panou protector, cearceaf patut .. dar costa 320 RON. am mai vazut unele fff frumoase tot acolo dar la alt magazin, alea erau 270 ron, tot asa cu de toate. si eu imi voi lua perna de alaptat .. mi se pare superr ..

situl din italia... toate modelele de aici le au si la home and design mall din ghencea

http://www.feretti.it/EN/index.php

gabitza .. welcome 2 the club .. cel al mamicilor cu fetize .. si eu as fi vrut baiat .. dar nu a fost sa fie, may be next time .. tati a promis ca face baiat ...

va pupacesk

sper sa mearga linkul ... daca nu, mai incerc

29+ BB EVA MARIA

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Angelique, lala, creata, irina si toate fetele =, scuze ca nu dau si numele dar oricum sa stapaniti sanatoase noile achizitii

Andreea29, bine ai venit

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

oooooooooofffffff
ce sarmaluta frumusica si dulce!!! e simpatic foc nepotul, ellenuta. ce trasaturi conturate are! in ultima vreme mi-am format ochiul sa vad bebei ecografiati, ca sa zic asa. acum cand vad unul gata nascut sunt luata prin surprindere.
e foarte reusit, sa se faca mare si frumos si cuminte si mintos! sa va bucurati de el, cu totii!

va pup!

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Monica felicitari pentru analize!
Gabritza sa-ti traiasca fetita Cred ca suntem odiseea cu cele mai schimbate carucioare...pana si copiii nostri sunt zuze

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput