*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mie imi merge linku cu petitia.
Se strang semnaturi pt a cere majorarea ajutorului pt mamici in concediu de maternitate.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Andreea la mine merge linkul

25+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Iriunuka, ti-am trimis PM cu rezumat Y&R... Sper sa intelegi ceva din ce am povestit....

Ellenuta, felicitari pentru sora ta si pentru bebe voinicel. Cred ca o sa fie si inalt la 54 de cm. ... Dimitris al meu care este un copil inalt (eu am 1.72 si tata-sau 1.92...) a avut 52cm. la nastere!! Pupici sorei tale si transmite-i refacere usoara! Nu vreau sa o deceptiopnez si sa dea Dumnezeu sa ramana situatia asa dar... in legatura cu epiziotomia... si eu am stat in fund si nu m-a durut vreo 5 zile dupa nastere... Apoi a inceput "distractia" de devenisem dependenta de un colac de'ala de plaja de'al copiilor... Sa nu se sperie oricum si mare grija ce mananca pentru a nu se constipa ca atunci este nasol la taietura...

revin.

Laura 25+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

M-a sunat o prietena si acum revin...

Danonique si tinna, optimism si repaos la pat. Ati vazut ce spunea si alina tudor.. la ea a functionat repaosul la pat.... Multa rabdare fetelor !!!

Gabrittza, felicitari pentru fetita!

Andreea, nu stiu daca am apucat sa-ti spun si eu bun venit in mijlocul zuzelor dar o fac acum !! Cat despre fumat.... nu am cum sa te cert decat daca ma duc in oglinda si ma cert rau si pe mine.... De la un pachet si jumatate de tigari pe zi inainte de a ramane gravida am ajuns acum la 2-3 tigari si nici alea zi de zi... Este o victorie forbidanila pentru mine. Partea proasta este ca la mine sevrajul imi provoaca rau fizic si o stare de nervi de nedescris... Am vorbit si cu doctorul si i-am spus ca de nervi ma durea burta si aveam contractii... Nu iti mai povestesc prin ce treceau sotul si copilul cel mare... Nu sunt deloc impacata cu acest fapt... Am zile in care nu fumez dar... cand se aduna deja 2-3 zile in care nu ajung la wc pt. lucrul mare... o fac din nou... Asa mi s-a intamplaty si cu Dimitris si, multumesc lui Dumnezeu este sanatos si asa a fost mereu. Cel putin, stiu ca nu pot fuma in perioada alaptarii...si ma bucur si astept momentele acelea...!

Iulia, intradevar, foooarte frumos leaganul ales de tine. Parca si Gina isi alesese unul la fel.

Lala, imi place la nebunie ce ai cumparat pentru bebe!!! Trebuie neaparat sa merg si eu acolo sa iau lenjeria si aparatorile !!

cat despre prenatal... eu imi doresc sa raman acasa din ianuarie insa nu in prenatal pentru ca vreau toate cele 126 de zile pentru dupa ce voi naste... ( 85% ma motiveaza... si 600 ron ma inspaimanta...) O sa-mi iau concediu medical de la medicul de familie al lui Dimitris.

Laurici, ma bucur ca v-ati simtit bine aseara si ce huzureala pe tine sa stai in pat pana la 10.30.... Vreau si euuuuuuuuuuu !!!!!
Si cu vremea asta... mai abitir imi doresc !!!

la toate zuzele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Iriunuka, ti-am trimis PM cu rezumat Y&R... Sper sa intelegi ceva din ce am povestit....

laurici dimitrici,
mi-a mers la inima rezumatul. doar ca acum sunt f curioasa cum de a scapat nevasta lui jack (phillys) de inchisoare. cum au dat-o in fapt pe diane. hmmmmm!!! aflam noi, cumva-cumva! mizam pe faptul ca producatorii si scenaristii de la Y&R chiar isi trateaza publiocul ca pe un grup de oligofreni, hihihi!

ma apuc de traba, am un maaaaare text de scris, va pup pe toate!

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Lala ce cumparaturi frumoase!! Lenjeria mi'a placut tare tare mult, dar cred ca e potrivita numai pt patutz de lemn, nu?
Cred ca la patutz dintr'ala care se pliaza nu ai avea cum sa o prinzi. nu?
Sa le foloseasca bb sanatos

24+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irinuca, LauraD, pai nevasta lui Jack a scapat ptc a fost prezentata la proces o caseta de supraveghere unde se vedea ca cea care a cumparat diluantul (folosit pt incendiere) avea parul mai inchis la culoare si purta o peruca roscata, deci nu era ea V-am lamurit?
Elena felicitari pentru sora ta si pt nepotelul tau! Sa fie sanatos si sa creasca mare si voios
Luiza esti o draguta, multumesc.
Lala sunt super faine lucrusoarele, sa le folositi sanatosi!

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Irinuca, LauraD, pai nevasta lui Jack a scapat ptc a fost prezentata la proces o caseta de supraveghere unde se vedea ca cea care a cumparat diluantul (folosit pt incendiere) avea parul mai inchis la culoare si purta o peruca roscata, deci nu era ea V-am lamurit?
29+
Poze Laura
[green]Puiul nostru drag
Sarcina 2007

ahaaaaaaaaaaaa!!!
deci ea a scapat basma curata dar inca nu se stie, vezi-doamne, cine a inscenat toata faza. vaaaaaaaai, ce suspans! :-)))))
sa-ti dea dumnezeu sanatate, laura, ca ne-ai luminat!!!

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irinuca ce ma distrati cum va implicati in actiunea filmului

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput