Vreau la iarna sa merg in Elvetia dar nu stiu cand e mai bine,pana in Craciun, dupa sau la inceputul lui ianuarie?
M-ar interesa in primul rand sa fie magazinele deschise,sa prind si ceva reduceri daca se poate dar sa fie si o atmosfera de sarbatoare, cu beculete si cantecele, cu oameni care forfotesc dupa cadouri, zapada......
Vremea cum este iarna la ei?Frig rau ca pe la noi?
Ce regiune din Elvetia credeti ca merita vizitata iarna?
As dori sa-mi raspunda fetele care locuiesc in Elvetia dar si cele care doar au petrecut acolo un concediu, iarna.
Hai sa-ti raspund eu cate ceva.
Cel mai bine e dupa sarbatori, .........cateodata se poate nici sa nu fie zapada in dec,
-in ian incep reducerile, si in statiuni e mai ieftin, in periada sarbatorilor e plin sezon.
-daca mergi in statiuni sigur o sa fie multa forfota si agitatie chiar si in ian.
-unde???? oriunde e frumos. Eu una nu prea am fost in multe locuri pentru ca socrii mei locuiesc intr-o statiune de munte si cand e mergem acolo, sau prin prejur in excursii de o zi.
-frig?? eu zic ca aici e o clima mai "calma" nici prea cald vara dar nici foarte frig iarna......dar de garantat nu garantez nimic
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Yo credeam ca mergi la ski si tu intrebi de cirpite ieftine si programul magazinelor.
guestus,
si mie mi se pare aiurea sa te duci pana in elvetia ca sa-ti iei carpite reduse. acum - eu nu as pleca de craciun in alta parte caci craciunul cam peste tot in lume se face cu familia.as pleca dupa . dar ma rog fiecare face ce vrea