Mamici de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

alinushca,doctorul este bun insa mie mi-e frica de un rezultat negativ.dupa atatea esecuri si tratamente....daca cumpar un test,sunt in ziua 27 din 28 ,e dreveme ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Vai fetelor ce ametesc de nu mai pot!!! abia stau in picioare.

ALINUSHCA cred ca am sarit mesajul in ritmul care intru aici. Scuza-ma te rog!! Cand spuneam ca m-am lecuit....e ca......in ziua cand mi-am facut beta hCG-ul aveam 6.900. Dupa 2 zile l-a, repetat si aveam abia 9.000. Deci nu se dublase. Dar sarcina (atunci in zilele alea )mergea bine. Adica embrionul crestea cate 1 mm pe zi, avea activitate cardiaca......si eu mi-am mancat ficatul din cauza acestor valori pentru ca imi ziceam ca sarcina nu e ok. Progesteronul in primele 3 luni de sarcina cand e mai puternic cand e mai lenes.....poate mie mi s-a intamplat sa fiu in perioada cand era mai lenes......nu stiu......dar sunt foarte decisa sa nu il mai fac. Sa astept ca natura sa faca cum crede ea. Cam asta e. Deci, tu pana la urma l-ai facut?

AALINA mie aici la sarcina trecuta, doctorita imi daduse sa fac: emocromo, feritina(o analiza ca sa vada rezerva de fier din organism), cele pentru hepatita B, pentru HIv, pentru sifilis, pentru glicemie, pentru toxo, rubeo, CMV, pentru grup sanguin si RH, pentru urina si urinocultura, TSH (care e pentru tiroida), uricemia, atat. Din ceea ce imi aduc aminte. Cand vrei sa-mi spui ca sa te trec pe lista.

MONALAC ce faci?

mult asteptat

Mergi la inceput

Fetelor, site-ul care l-a pus ALINUSHCA era deja pe pagina cu link-uri utile: Dezvoltare bb din ziua fecundarii. V-am mai spus sunt site-uri utile acolo.

mult asteptat

Mergi la inceput

PINGY daca ai un ciclu de 28 de zile il poti face. Eu il aveam cand 27, cand 28, si uneori chiar si 25. Eu am facut testul in ziua a 28-a CM. D-ne ajuta!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Dana, multzam!! Am facut HCG-u pentru ca doctorul la care am fost mi-a explicat ca poate iesi test vag pozitiv fara sa fie sarcina. Eu cred ca spunea si prostii printre altele, dar am sa merg la el ca poate face niste investigatii mai usor pentru mine si gratuit. Azi la 2 aflu raspunsul la HCG... o sa fie clar atunci daca e bine sau nu. Daca iese bine, maine o sa il repet, desi ai dreptate, si eu am sa las mai degraba totul sa mearga natural. Nu prea mai am incredere in doctori din pacate, mai ales cand incep sa se contrazica grav unii pe ceilalti.

Pingy, sunt sanse bune daca faci azi testul sa iasa bine. Sunt si sanse sa nu fie inca vizibil, dar mai mici. oricum, recomandabil il faci cu urina de dimineata, asa ca las-o pe maine daca mai e nevoie.

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

pingy tinem pumnii sa fie un bb acolo. Si eu mi-am facut testele mai repede si au iesit la inceput cu a doua liniuta mai putin vizibila dar apoi se tot colora.

danangi nu te obosi. Si inainte aveai probleme cu ameteala?Multam de info cu analizele. O sa vad azi ce imi spune doctorul.

Alina Maria din cate am citit unele ceaiuri nu sunt recomandate. Eu deocamdata in alimentatie am bagat iaurtul si fructele, in rest mananc normal. Am redus dulciurile. Am scos cafeaua, tigarile si alcoolul. Sucuri nu prea beau de obicei. Inca nu m-am apucat de baut lapte ca nu prea sunt incantata. Dar la prima sarcina bagam tot ce imi era recomandat ca face bine chiar daca nu eram incantata. Atunci am baut lapte la greu si bagam salata de sfecla rosie, stafide...pentru fier parca.
Azi vreau sa intreb si eu medicul ce ceaiuri am voie ca altfel imi va fi foarte greu. Eu la lucru beau foarte mult ceai. Oricum din cate am citit e bine sa bem lichide.
Va pup

Mergi la inceput

Aalina, eu zic ca nu are rost sa ne chinuim sa scapam de somnolentza din primele saptamani ca nu trece oricata cafea si oricat ceai am baga in noi! Despre lapte... cel de la tzara este chiar gustos. Poti sa il indulcesti cu miere, sau sa il papi cu biscuitzi, sau gasesti tu o cale alternativa sa te impaci cu el. Cred ca e mai bun decat sa iei cine stie ce minerale recomandate de medic. Dr. meu zica ca vitaminele ingrasa si nu sunt necesare in prima parte a sarcinii cel putin.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu deocamdata nu am probleme cu somnolenta. Seara cand pic ma duc frumusel la culcare. Partea aiurea e ca ma trezesc foarte de dimineata. Pana acum macar era pe la 5-6 asta noapte insa a fost la 3. In rest am perioade cand am foarte mare energie si perioade cand as sta cu ochii privind pe geam. Noroc ca nu am timp.

Nu e problema...daca stiu ca e bun pentru bb ingurgitez orice la orice ora :))

Mergi la inceput

Asa te vreau!!
Eu ma tot laud de vreo saptamana si de somnolentza si de pisaceala din 10 in 10 minute, si de iritabilitate crescuta muuuult, si de toate cele. Sper la ora 2 cand vine rezultatul sa nu am o surpriza.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

m am hotarat sa merg pe cont propriu la medlife sa mi fac betahcg,joi si sambata cred.iar sapt viitoare voi merge la alt dr pt un alt eco.din pacate,n am niciun simptom de sarcina.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput