Mamici de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONALAC probabil s-a referit ca interiorul uterului e ok, ca nu are ceva in neregula tipul rani, fibroame...chestii din astea. La eco cum sa vezi ca e retrovers. Eu zic ca la vizita ginecologica se simte. Hai linisteste-te. embrionul nu stiu dupa ce perioada ca nu-mi aduc aminte creste 1 mm pe zi. Deci 4 zile e ceva. Hai linistete-te. D-ne ajuta.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

crisarh ai rabdare ca vine si greata! eu beau cafea, sa stii, nici la prima sarcina nu am renuntat de buna voie, o canuta pe zi nu e o tragedie, dar pe la 7 saptamini am renuntat de nevoie caci nu mai puteam sa o vad... aa, si ia acid folic neaparat.
indygo bine ai venit!
monalac sarcina e prea mica sa se vada ceva! nu te panica, aici nu se fac echo pina la 8 saptamini! testul de singe e concludent numai in dinamica, trebe repetat la vreo doua zile sa se vada ca creste, valoarea initiala in sine nu spune nimic decit cu aproximatie, de ex intre100 si 200 se presupune ca sarcina are ... 3 sapt.sa zicem. eu nu as repeta echo asa repede, o sa te panichezi degeaba,mai bine fa-ti testul sanguin. uterul retrovers e normal atit ca e pozitionat usor inclinat spre spate ca sa zic asa.

nu mai stiu cine a intrebat ce analize se fac aici: glicemie, grup sanguin si RH(la prima sarcina ca doar nu se schimba), hiv, Papanicolau, sumar urina, hemoleucograma, titru rubeola - tot asa daca nu a mai fost facut, daca e pozitiv nu se mai repeta si cam atit la inceput.

pupici pe burtici
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Monalac, din ceea ce ai povestit tu consultatia ta a fost cel putin bizara. Nu te-a intrebat data ultimului ciclu, nimic? E inadmisibil sa ti se spuna "4-5 saptamani" cand datarea sarcinii se poate face cu o precizie de 2 zile.

Poate nu ar fi rau sa culegi mai multe informatii despre doctorul tau.

Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cris mie medicul mi-a dat acid folic inainte de sarcina si iau si acum. Asa a fost si la prima sarcina. Si eu zic ca ar trebui sa iei.

Monalac eu zic sa mai astepti cu concluziile si ar trebui sa faci si testul de sange. Fetelor cand mergeti la medic intrebati-l tot ce vreti sa stiti (eu mergeam cu listuta sa nu uit ceva). Nu are sens sa plecati de acolo nelamurite si sa va faceti apoi fel de fel de ganduri. Si eu am uter retrovers dar asta nu a fost nici o problema la prima sarcina. Sa fii bine!!!

Dana stai linistita. Nu mi-am dat datele ca tot astept sa vad ce zice si ginecologul astazi. Eu am avut UM 18.09.2007 dar cum il aveam total neregulat peste 30 de zile de obicei, si desi am facut teste de ovulatie pe datele de 3, 4, 5, 6 si au iesit negative nu stiu inca ce sa zic despre data conceptiei. Dupa tabelul de aici DPN ar fi 25.06.2008.
De analize eram curioasa pentru ca ziceau mamicile ca aici se fac prea multe teste.

Am vazut ca vorbeati de cafea. Eu am renuntat pentru ca fara tigara nu avea nici un farmec. De data asta sper ca daca tot m-am lasat de fumat sa fie definitiv.

Biribu multumesc de info cu analizele.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

monalac, Sambata si eu cred ca e cam devreme sa se vada ceva. Am cetit pe un site dragutz pe care il pun in mesajul asta sa va uitati si voi, ca si eu tot de pe DC l-am luat, ca la 16 zile DPO embrionul masoara 0,4 mm, deci ... minuscul. Asa mi-a zis si mie doctorul ca abia la 6 saptamani si ceva se poate vedea o sarcina, cu conditia sa fie aparatul bun, si cu conditia sa fie doctorul bun. Iar un doctor ginecolog care ii spune mamei fara absolut nici un fundament concret ca ar putea fi oprita in evolutie, ca sa o bage in sperietzi, mie mi se pare complet iresponsabil. Poate doar mie...
Mai ai rabdare pana saptamana viitoare, nu are ce sa se intampla rau intre timp! Hai stai linistita!

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

Linku util pe care l-am uitat:

http://www.visembryo.com/baby/7.html

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , cine mai e la cafea ?
A. multumim de link , ce fain se vede .
Fetelor am deschis un subiect de ceaiur credeti ?

Alina 5+ si Mandy Stephanie 2,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alina,pai cafea?!
da si tu un laptic....
si cu ceaiul e cam periculos,ca nu toate-s bune...
cum e cu BB?

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

buna fetelor.felicitari pentru gravidute
alinushca ma bucur enorm pentru tine,iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina la termen si fara probleme
eu eram programata ieri la medic si mi-a fost frica sa ma duc,si acum stau imbracata si nu stiu ce sa fac.sunt in ziua 27,de dimineata ma cam doare burta,am impresia ca trebuie sa-mi vina cm.nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Pai pingy, fugutza! Numa sa fie doctoru bun ca altfel pierzi vremea de pomana Sarumana de urare.

Fete, asa zic si eu "no more coffe". Eu nici nu sunt bautoare de cafea la modul serios. La prima sarcina nu facem absolut nimic din ce nu era bun. Acuuuum... mai merge si o gura de bere si o gura de Pepsi... probabil ca inca nu m-am trezit prea bine... astept rezultatul HCG-ului sa ma trezesc.

Dana, tot nu mi-ai zis ce probleme ai avut tu cu HCG-ul!!

In asteptarea lui

Mergi la inceput