Mamici de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Buna dimineata feteleor Acelasi lucru vroiam sa intreb si eu ca si Aalina, cand anuntam la ser viciu?Si noi am anuntat pe parinti, frati si nasi. Atat. Inca nu am ajuns la doctor ca sa imi confirme ca totul e ok, abia joi merg. Dupa ce merg la gineco si doc de familie ar trebui anuntat si la serviciu? De ieri au inceput greturile si pe la mine, ieri si sambata dimineata pana pe la 12-13.00 o ameteala in cap si greata pana in gat si nu am chef de nimic, as sta numai in pat si as dormi (eu nu eram asa )M-as duce inapoi acasa si m-as ppune la loc in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IndyGo spune:

Alinushca din pacate ai avut dreptate....am facut testul de sange si nu e bebe.....poate va prind totusi din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata mamici
monalac,Doamne-ajuta sa nu mai sangerezi deloc...
eu n-am avut decat o singura pata micuta....apoi nu s-a mai intamplat!
dar tot ma tem pt ca la sarcina trecuta nu am avut nici un fel de problema...
sa fie intr-adevar de la polip?!
Aalina,pai de ce sa nu anunti?!
daca nu sunt probleme ....eu zic ca poti,insa ai grija cum spui...ca e si asta o tactica
eu am anuntat pe sefa mea ca sa stie ce va face fara mine aici....ufff,ce complicat,dar nu la asta ma gandesc eu acum...

prietenele au fost primele care au stiut(pt ca le iubesc mult si ele au fost lanaga mine in momentele cele maidificile)
parinti nu mai am asa ca n-am avut cum le spune,dar ei de sus de acolo stiu si se bucura
iar socrii inca nu stiu,ca soacra mea e mai ciudata si nici nu vrea sa auda de inca un copil....dar nu-mi pasa,e problema ei!!!
de asta evit sa mai dau ochii cu ea ca sa nu-mi fac nervi degaba....ca nu pot tace si mai zic cate ceva si nu vreau

pt toate

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

IndyGo,imi pare tare rau pt ca nu a fost BB!!
ai grija de tine si fii optimista,cand va vrea DD sigur o sa vina ingerasul....si o sa ne prinzi din urma!
Cris,acelasi lucrul ti-l spun si tie in legatura cu anuntatul la serviciu(am scris cam in acelasi timp si de asta nu ti-am raspuns si tie )....trebuie spus cand e ceva sigur,adica confirmat si tb avut grija si cum spui ca nu toti pricep ...tb ales bine momentul!
eu am o relatie mai speciala cu sefa mea si de asta mi-am permis sa o anunt inca inainte de a stii ceva cu certitudine..
dar in alte situatii vestea ce pt tine e buna pt un sef pica ca un fel de trasnet!
ei(sefii) se gandesc doar ce vor face in astia 2 ani cat o sa stam acasa,si mai ales ca aproape 8 luni o sa ne fie grata,rau,o sa motaim pe scaun etc,etc...
tb sa explicam ca toate astea nu se intampla,ca suntem gravidutze,dar nu suntem handicapate...sigur ca unele chestii nu le mai facem cu aceeasi "dexteritate"(de exeplu caratul unor obiecte grele) dar de restul o sa ne ocupam la fel,sau aproape la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Buan dimineata si de la mine.

Ce de-a activitate de dimineata la mamicile astea...si va pup pe toate, fara discriminare, asa cum zicea si Violeta, pana incep sa va cunosc mai bine.

Eu tocmai am ajuns la birou de la doctorul de familie, care nu m-a incurajat sa ajung saptamana asta la echo, pentru ca nu prea are ce sa se vada...

Asa ca azi voi suna totusi la dr. sa imi fac programare pentru saptamana viitoare. Deocamdata am 4s5z....mai astept.

Imi pare foarte rau pentru fetele care au avut doar sperante deocamdata...dar va veni si randul lor.

Pentru cele care aveti deja copii, am si eu o intrebare, la prima sarcina ati avut, asa cum am eu acum, momente de debusolare, si cand nu stii sigur ce ti se intampla, din punct de vedere fizic?

Va pup si o zi linsitita sa aveti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

gata,mi am luat concediu 2 saptamani.
eu predau la 4 scoli,pt ca sunt profesoara de filosofie si nu sunt ore suficiente...si contractul meu e doar pe 1 an,asa ca nu mi fac probleme ca se va supara cineva.
INDYGO,imi pare rau ca nu e bebe,dar poate luna viitoare va fi cu noroc.
MADA,VIOLETA,nu va mai faceti probleme pt ce vor spune socrii,parintii.pt mine asta e cel mai putin important.noi,de ex,nu o ducem f bine dpdv financiar,eu si sotul meu suntem profesori,ma rog,de pe 1 nov sotul meu isi va schimba locul de munca pt ca a luat examenul la pompieri.avem rate f multe,stam intr o casa care deocamdata nu e pe numele nostru,bine ca stam de 6 ani aici,dar e a bunicilor,insa ei si au cumparat alt apartament,ca asta e la etj 4 intr un bloc fara lift si nu mai puteau urca.dar lui cris nu i a lipsit niciodata nimic si consider ca in tp,ne vom remedia financiar.eu mai am 1 an si termin si facultatea de litere si voi da titularizarea pe romana,sunt m multe posturi si am sanse sa devin titulara.apoi,voi mai face meditatii,eu sper ca va fi mai bine.
hai ca m am lungit.fetelor,voi la ce dr mergeti?

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Louana n-am prea inteles ce vrei sa intrebi...
ideea e ca tb sa nu-ti faci probleme ,sa nu te enervezi,sa nu plangi...in concluzie tb sa fii vesela si optimista!
sa ai incredere in DD......sa papi doar ce e bun si nu pt doi(adica nu tot ce ai chef ca motiv ca suntem 2)...
din punct de vedere fizic,fiecare sarcina e diferita....chiar si pt aceeasi mamica...ce era la prima sarcina nu e obligatoriu sa fie si la urmatoarea!
dar,clar sunt niste modificari hormonale si ceea ce erai inainte (de a fi gravidutza)constati ca nu se mai potriveste....
asa ca orice e posibil,insa nu tb sa te ingrijorezi de nimic...

monalac,ma bucur pt tine ca esti optimista si ca il ai pe sotul tau care te incurajeaza....
ai perfecta draptate,totul o sa fie bine pe viitor....ca DD are grija de noi!
cum mai e cu sangerarile?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Louana_me daca te referi la momente de panica, sau momente cand nu iti recunosti trairile sau starile sau corpul, da mi s-a intamplat la prima sarcina. Si acum mai sar de la o stare la alta dar macar acum stiu ca e normal si imi vad de treaba mea. Daca am chef sa am nervi ii am si gata :))) Eu vreau sa ma bucur de fiecare clipa si traire a acestei sarcini asa ca nu am de gand sa bag pe nimeni in seama din cei din jur care ar avea vreo problema cu burtica mea. Eu am facut wkendul asta drumuri de vreo 3 ore cu masina si a fost ok. Nu am condus eu. Dar miercuri o sa plecam iar si e de vreo 8 ore drumul. Mai spre sfarsitul sarcinii eu am avut probleme la mersul cu masina dar stiu fete care au condus pana in ultima zi.

monalac sper sa te odihnesti in concediu.

Violeta69 eu stiu ca o sa ma straduiesc sa fiu le fel la lucru...Pentru ca tot aici vreau sa ma intorc, nu e nici o problema. Numai ca nu stiam cand ar trebui sa fac anuntul si daca nu cumva ar fi bine sa mai astept. La prima sarcina aveam un alt sef si totul a fost foarte firesc. Acum parca nu ma vad facandu-le hartie oficiala :)
Sper sa nu te enervezi cu soacra etc etc...nu merita!

Indygo imi pare rau.
Crisarh las ca trece si perioada asta.
alinushca cum esti?
Danaangie, tu?
Pupici si la celelalte fete toate toate :))

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Violeta, ce vroiam sa spun e ca eu sunt total uimita de toate schimbarile aparute. Si parca imi ia ceva timp sa imi dau seama ce se intampla. Sunt la inceputul inceputului de aia sunt asa..nedumerita .....

Mona, ce bine ca ti-ai luat concediu, cred ca mi-as dori unul doar sa pot dormi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

off,iar cad dintr o extrema in alta.au aparut rezultatele pe site,iar valoarea beta hcg nu s a dublat,asa cum ar fi tb.prima data am avut 29035 si dupa 48 de ore 42770.sa inteleg ca sarcina nu e in regula?

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput