Mamici de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

DANA eu ziceam de progesteron,pregnylul e altceva,oricum multumesc intre timp am aflat ca-i spune prontogest.

pupici

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Louana aici ei te sfatuiesc ca daca tu te simti ok si in stare sa conduci nu este nici o problema, numai sa ai grija sa porti centura de siguranta, sa bei apa sa nu te deshidratezi, daca drumul este de lunga durata sa te opreti din cand in cand sa faci cativa pasi ca sa pui sangele in miscare si sa te intinzi, daca ai greturi si ti se face rau de la miscare se recomanda bomboane de ghimbir sau ghimbir cristalizat care este bun impotriva greturilor si daca te doare spatele de la scaun sa rulezi un prosop sau daca ai o pernitza mai mica sa o pui la spate in partea de jos ca sa iti fie mai comod.
Cam astea ar fi sfaturile lor aici pentru condusul in timpul sarcinii.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

KLA aaa ,,,atunci bine ca ai gasit.Nu ma pricep prea mult la astea....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Multumesc Mada.

E bine sa mi se confirme ca graviditatea nu e o stare de "portelan". Din fericire greturile sunt doar stari foarte discrete, iar de baut apa, am baut mereu peste doi litri zilnic si asta e a doua mea natura.

Cred ca la serviciu, a carui caracteristica e ca stau mereu in fata computerului, nemiscarea mea e mai simtita decat la volan.

Eu am inceput de azi dimineata sa iau acid folic de 5 mg...si de-abea astept sa merg la un medic care sa imi confime testul facut acasa.

Sanatate voua, si copilasilor in formare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by anaxena

buna fetili
si eu DNP 20.06.2008

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Neaparat sa faci poze insarcinata ptr albumul DC!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by danangie

ALINUSHCA ce faci? Cum esti?

Pai nu prea bine. Dar astept deznodamantul inainte sa zic mai multe. Tu ai grija de tine!

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALINUSHCA iti sunt alaturi....cand ai nevoie sunt aici.....eu incerc sa am grija de mine cat pot. Daca ai stii in ce hal e casa mea de cand am repaus la pat.Sotul...na face curatenie ca un barbat. Dar lasa, sa fie totul bine. Am asa emotii pentru miercuri ca deja am in cap numai tampenii.......Te si ai si tu grija de tine.

ANAXENA, IRDA, BIRIBU care sunt datele voastre de nastere?

IRDA tu esti ok? Ce mai faci?

BIRIBU tu? Pe cand vizita la eco?

Cine mai asteapta sa mearga la eco cat de curand? Eu merg miercuri, voi avea 6s5z. Nu mai stiu ce sa fac ca sa nu ma mai gandesc la aceea zi. Azi am stat toata ziua la pat si nu m-a durut burta deloc. Dar cum ma ridic si incep sa fac ceva efort cum ar fi sa fac mancare sau sa spal un vas.....ma doare burta. Dar oare e normal sa ma doara asa?

LILIANA tu ce mai faci? Pe cand urmatoarea eco? Ai vazut activitatea cardiaca si la al doilea ?

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor,va multumesc ca va ganditi la mine(si la mine )...
ma bucur ca mada a revenit si ca e mai vesela....ma ,dar chiar vorbareata esti...si e bine ca esti asa....ne mai creste si noua moralul!
zic si eu "bun venit" fetelor noi si sa dea DD sa fie bine!

eu aseara am avut o mica sangerare(era rosu deschis!) dar vad ca s-a oprit...o fi de la faptul ca am mers mai mult cu masina?!
m-am cam speriat,deja ma gandeam sa nu se fi intamplat vreo nenorocire...dar acum imi e bine,sper sa fie la fel de bine si mai departe!
oricum e cum va vrea DD!

va pup pe taote fara nici o diferenta...pana incep sa va invat

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Mammma fetelor cat ati scris :)) Eu am fost plecata da acum prima grija a fost sa va citesc. Din pacate nu am timp suficient sa raspund des sau la fiecare in parte dar toate imi sunteti dragi si o sa vedeti in timp ne vom cunoaste mult mai bine.

Le urez la cele noi venite o sedere cat mai placuta aici si o sarcina usoara.
Le tin pumnii la cele care inca isi fac griji si probleme.
Si le imbratisez pe cele care nu vor merge cu noi pana la capat in aceasta odisee dar le doresc din suflet cat de curand sa se alature unei grupe de burtici.

Voi cand intentionati sa anuntati la munca ca sunteti insarcinate? Eu pana acum mi-am anuntat parintii si socri. Ma pregatesc pentru prieteni :))

Va pup ca imi incepe ziua de lucru.

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALINUSCA,ce s a intamplat?iti tin pumnii sa fie bine!
VIOLETA,ai grija de tine.poate ca sangerarea e de la polip.oricum, mai bine mergi la dr.
DANA SI EU VOI MERGE SAMBATA IAR LA DR,sa mi faca eco.stai fara grija cu curatenia,asta conteaza cel mai putin acum.iti tinem pumnii!si eu astept azi sau maine rezul la celalalt betahcg,sper sa se fi dublat.
ma grabesc sa merg la med de fam pt concediu.de ieri sangerez mai putin.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput