Mamici de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

quote:
Originally posted by kla78
LILIANAFI multumim iubita ca intri pe la "noi",eu intru aici mai mult ca la gravidute prin fiv sunteti deja cu sarcinile mai inaintate ca a mea,aveti burtici mari deja,iti doresc sa ai 2 bebeici sanatosi si frumosi si o sarcina fara probleme pana la sfarsit!IUCAnu te dezamagi,s-ar putea ca testul de urina sa fie negativ si beta pozitiva,multa bafta maine!ALINUSHCA bhcg e bun pt perioada sarcinii tale,bravo!NATI bun venit in gasca,sarcina usoara si fara probleme,AALINA daca ai fost marti la eco inseamna ca ai avut 5 sapt si 2 zile,spune-mi te rog inimioara s-a vazut?cred ca inca nu,eu merg maine si vreau sa stiu la ce sa ma astept as avea 5 sapt si 3 zile.mai fetelor vad ca aproape toate aveti greturi numai eu nu am,am inteles ca greturile sunt dimineata la mine cred ca ar fi normal sa nu am ca ma trezesc la amiaz,pe la 12-13sau sa nu fie ceva in regula<?http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Nici eu nu am greturi sau alte simptome, am vagi greturi cand mie sete sau foame mi se face putin greata. Dar beau apa sau mananc ceva si trece. Alte simptome nu am, nu mananc nici prea mult, doar daca imi e foame. Dimineata si seara ma deranjeaza nitel sanii, cam atat. O fi totul ok?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinushca
Ce faceti -dutze ? Sper ca va bucurati de fiecare clipa si de fiecare senzatie.Eu ma gandesc cate femei incearca chiar acum in clipa asta sa ramana insarcinate, cate sunt triste ca au vazut iarasi doar o liniutza, cate au probleme si chiat tragedii la activ, nu pot decat sa ma rog si mai tare sa ma bucur cu adevarat si sa nu imi fac planuri inutile ci doar sa multumesc pentru fiecare zi. Da, asta cred.Floricelepentrutoategravidutelede Iulie-August 2008!In asteptarea lui http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png
Fetelor, dar noi nu suntem de iunie iulie? Nu ar trebui sa schimbam numele?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by violeta69
Alina Maria,Alinuchca,multumesc de incurajari...tare mult as vrea sa merg alaturi de voi...pana la final...ma rog sa fie bine si eu am incredere in Dumnezeu cat in toti doctorii la un loc....dana,nu mai lua nimic fara sfatul medicului....uite eu ce am patit?!iar paracetamolul chiar nu e indicat...ai mare grija ca cica acum se formeaza organele...sau acestea s-au format deja,nu mai stiu ca m-a zapacit doctorita astaVio,mamica de viitor "avionar" *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Si eu am luat paracetamol, cam 4 zile dupa o pastila pe zi, nu am stiut ca se prinde de-un bb, oare sa fi ajuns la bb? Nu am ajuns la doc sa-i spun, dar sper sa nu fie probleme. Am o cunostinta care a racit la nunta si a luat pastile pt raceala nestiind ca este insarcinata, pana la urma bb a fost ok si a nascut bb sanatos.

Mergi la inceput

Am citit aici pe forum ca "In primele doua saptamani de sarcina (faza de pre-organogeneza) se pare ca embrionul este rezistent la actiunea factorilor teratogeni,...." Eu am luat paracetamolul cam in primele doua saptamani (poate chiar in prima saptamana, nu stiu sigur)ma gandesc ca poate nu l-a afectat pe bb, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IndyGo spune:

Foarte ciudat in cazul meu.....testul e negativ....sunt in a 5-a zi de intarzaiere, toate celelate simptome le am, dar testul ramane inca negativ....oare de ce ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IndyGo
Foarte ciudat in cazul meu.....testul e negativ....sunt in a 5-a zi de intarzaiere, toate celelate simptome le am, dar testul ramane inca negativ....oare de ce ?
Am mai auzit cazuri ca ale tale. Adica testul s-a pozitivat abia dupa o saptamana. Iti tin pumnii sa fie bb

Mergi la inceput

Fetelor , de cand nu mai purtam tocuri? De acum sau mai incolo?De ce intreb, inainte de a afla de , mi-am facut comanda de niste cizmulite gen ciocat cu toc de 5-6 cm si ma intreb daca sa le port acum sau nu. Eu nu prea port toc decat cu talpa ortopedica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Crisarh suntem iulie august sunt fetele de mai iunie si apoi urm iulie august. Asa a fost si inainte.
Legat de paracetamol aici se zice ca e safe bine nu abuzat de el da se poate lua in timpul sarcinii fara pb daca ai vreo durere febra ceva.
Legat de tocuri nu cred sa fie vreo pb sunt gravidutze care poarta toata sarcina si se simt bine eu sunt genul sport de ex si nu port de obicei deci eu is ok fara tocuri.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by IndyGo

IndyGo, daca testul e negativ nu ai ce face decat sa astepti. Ciclul se mai deregleaza uneori. Din cate am citit, dupa 4 zile de la intarzierea ciclului, cu un test obisnuit sunt 100% sanse sa se vada daca e bebe. Cand ti-a venit ultimul ciclu si cat dureaza in mod normal?

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IndyGo spune:

Alina, cu exceptia datii cand am fost gravida si acum niciodata nu mi-a intarzaiat ciclul. Ceas la 32 zile ......Mai astept acum o saptamana sa mai fac inca un test si poate fug pana la ginecolog totusi, cu toata ca mi-a spus sa merg numai la 15 zile de intarzaiere.

Mergi la inceput