Subiectul pe care l-am deschis mai devreme aici la generale nu avea legatura cu serviciul...
Asa ca nu inteleg rostul mutarii lui la "cariera..."
Acolo nu il va vedea lumea, pe cand la "discutii..." ar fi avut sanse sa mi se si raspunda...
De unde atata exces de zel ?....
Parca la "discutii..." puteam posta orice dorim...
Era in primul rand o intrebare generala...si avea legatura cu jobul in foarte mica masura...
Poate timpul putea fi mai bine folosit pentru a penaliza unele persoane care nu respecta regulile forumului...
Ce ziceti ?...
Oricum, sa vedem cat rezista si subiectul asta aici...
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
Si pentru ca totusi vad ca lumea intra sa citeasca...vin si intreb din nou...
Unde as putea sa gasesc un local bun cu specific pentru o petrecere de aprox.20-25 pers in apropierea sarbatorilor ?
Ma intereseaza un local vizionat de voi personal, nu din cele de care ati auzit.
Pretul n-ar fi o problema, doar conditiile sa fie de la mediu spre foarte bune...
Vreau sa-mi impresionez seful si nu prea sunt umblata in din astea gen japoneze, mexicane, libaneze,etc.
Multumesc.
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
Piccolo Mondo (Clucerului) - specific libanez.
Mie mi-a placut mincarea de cite ori am fost...in rest, atmosfera linistita si ok. Acu' depinde si ce intelegi tu prin "petrecere", ca de urcat pe mese & atmosfera de club acolo nu prea cred ca se poate... nici n-am incercat, e drept.
Elise & BBLisa
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108692
Pentru mesajele cu caracter personal exista optiunea PM din meniul din stanga.
Voi inchide acest subiect cu rugamintea sa continuati discutia despre restaurante potrivite pentru o petrecere de firma in cadrul topicului deschis anterior, care se gaseste la sectiunea "Cariera" a forumului.
Pentru nelamuriri privind regulamentul acestui forum va rog sa va adresati administratorilor, in cadrul sectiunii "Anunturi tehnice"