nou venit

nou venit | Autor: kikiboy

Link direct la acest mesaj

Sunt noua pe acest forum si cand am scris un mesaj acolo sus unde la altii apare date mi-e imi apare Ne-moderate. Ce e asta? Apoi daca intru pe acelasi forum fara sa login nici nu se vede mesajul meu. Ma intreb daca altii il vad. E normal? Trebuie sa fac altceva inainte sa postez un mesaj?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Primele 10-11 mesaje ale utilizatorilor nou veniti sunt moderate.
Doar tu le vezi, dupa ce sunt aprobate de un moderator pot fi vazute de toata lumea.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiboy spune:

Scuza-ma poate sunt mai grea de cap acuma. Inseamna ca eu scriu si nu le vede nimeni in afara de mine adica nici un alt membru? Ca daca e asa pot sa intreb ce vreau ca toti o sa ma ignore ca nu le vad. Asta e situatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

nu mei

Oana ti-a explicat bine - in randul doi al mesajului ei. Mesajele pe care le scrii tu apar pe forum (adica "la vedere") abia dupa ce le vede un moderator. Deci tu le vezi ... dar noi nu. In momentul in care e un moderator prin zona - le modereaza si apoi le pune la vedere. Chestia e ca moderatorii sunt si ei oameni de casa, cu familie, job etc ... si trec si ei cand au timp pe aici. Asa ca ai putintica rabdare.
Treaba asta, cu moderarea, se intampla doar cu primele 10 mesaje ale tale - timp in care isi fac o idee moderatorii despre tine si intentile tale pe acest forum. Asa ca ... scrie rapid cele 10-15 mesaje si scapi de moderare.
In caz ca nu esti cuminte ... si nu respecti regulamentul poti fi din nou trecuta sub moderare - ceea ce nu-ti doresc.

Un bun venit pe si la scris cu tine!!!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by Mirona

nu mei
.....

In caz ca nu esti cuminte ... si nu respecti regulamentul poti fi din nou trecuta sub moderare - ceea ce nu-ti doresc.

Un bun venit pe si la scris cu tine!!!

Miro

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput