Al 3-lea Craciun la batranii nostri!POZEEE!!!
Raspunsuri - Pagina 4
uta_ciun spune:
jma am primit, multumim mult
uta_ciun
www.flickr.com/photos/17674872@N03/1875765660/" target="_blank">total paypal
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
buggy spune:
Carolinah, multumesc din nou pentru faptul ca esti alaturi de noi si voua tuturor care va implicati.
Inca nu m-am gandit la o data limita a strangerii de fonduri si nici la momentul in care vom sarbatori cu batranii, presupun ca intr-un week-end ca sa putem fi cat mai multe
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
buggy spune:
Buna,Duminica la ora 11, are loc o intalnire in parcul Tineretului, de strangere de fonduri pentru cazul Teodora. Eu voi fi acolo. Daca sunt persoane care vor sa doneze bani prin plic si le e mai usor asa, astept un PM si vorbim.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
ralcat spune:
Buggy, am virat si eu luni prin banca 30 roni. Au ajuns ? (am uitat sa pun nickul, sunt pe numele meu, popescu raluca).
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
M&M spune:
quote:
Originally posted by buggy
Buna,
Duminica la ora 11, are loc o intalnire in parcul Tineretului, de strangere de fonduri pentru cazul Teodora. Eu voi fi acolo. Daca sunt persoane care vor sa doneze bani prin plic si le e mai usor asa, astept un PM si vorbim.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Buggy, si cum te recunosc??? Daca nu voi reusi sa ajung , sper sa trimit ceva banuti prin mandat postal.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
buggy spune:
Buna,
Luni trec pe la banca sa cer un extras si va voi confirma. Pt maine Cristina iti pot da pe PM numarul meu de tel. Sper sa ne vedem.
Va pup
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
buggy spune:
ATENTIE!!!! Pt cei care doriti si puteti sa veniti maine...intalnirea s-a mutat din parcul Tineretului, la Mall Vitan- locul de joaca -tot ora 11.
buggy spune:
Buna,Am fost la banca si confirm de la Ralcat cei 30 de lei si de la Gudinde cei 20 de lei, va multumesc mult.De asemenea mai este facuta o donatie de 50 de lei dar nu stiu din partea cui e. Va rog mult sa imi trimiteti si pe PM sa pot asocia nickname-ul cu datele din extras. Va rog de asemenea sa intrati pe prima pagina sa cititi ultimele modificari si sa imi atrageti atentia pentru nereguli.Multumesc mult
buggy spune:
Gata, am rezolvat cu contul si IBAN-ul cel nou il regasiti pe prima pagina. Va pup si va tin la curent