Colectia de toamna-iarna 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli multumesc, sa dea Domnul. Sunt foarte morcovita, v-am spus.

Noki ce bine ca a ca fost benigna tumoarea. Inseamna ca bunicuta ta e bine-bine acum!
Ce-a fost aia cu testul??????? Dar CM-ul venit-a?

Cu slabitul, eu am dat jos cam 2 kile jumate de cand m-am intors din Spania si cred ca ma opresc aici, mi se pare ca-s OK. "Regimul" meu vi l-am mai zis, nu e stiintific dar la mine functioneaza.

Dayssy bine ai revenit! felicitari pentru mutatul la casa noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor mama tata frati surori, sa va povestesc mostra de tiganie infecta in aceasta tara plina de tigani. nu sunt rromi, sunt tigani. sa vina comisia cu discriminarea peste mine, sa le spun io una alta despre imputiciunea din aceasta tara.
introducerea 1: bucatareasa care mi s-a parut colorata in prima zi, va povesteam despre temerile mele, s-a dovedit a fi mama patroanei.
introducere nr. 2: tot ce mi s-a intamplat astazi este pentru ca nu am ascultata-o pe noki. care mi-a spus pe privat cand l-am dat la gradi ca la little angels p...ma-sii, nustiu cum sa-i mai zic, pute ceva. ca a fost o amica de-a ei si a retras copilul. am zis ca sunt mofturi, ca o fi fost mamica respectiva mai exagerata etc. io-te acum am ajuns la vorba lui noki, ca ce bine era dk o ascultam.

azi duk copilul la gradi dupa 7 zile de bolit cu otita. intre timp s-a schimbat locatia. nu mi-a cerut nimeni parerea, in calitate de parinte, dk e ok pt fiu-meu acolo, unde locatia era mai periculoasa decat precedenta, nu mai intru in detalii ca asta este o problema chiar nesemnificativa fata de ce sa-a intamplat azi.
booon. duk copilul. iau copilu' la 17:30. intru, in clasa numai urlatele patroanei care-i facea pe copii nesimtiti!!!!!!!!!!!! ca au facut mizerie, ca e ca la porci!!!!!!!!copiii imprastiasera lego-urile pe mocheta. raman muta la lipsa de logica , ca sa nu mai zic de bun simt, a patroanei dar nu zic nimik. ii caut hainutele lui nichita. gasesc hainutele, chem copilul sa-l imbrac, il imbrac, chem si patroana sa o intreb unde e vacuta si biberonul cu apa, elemente cu care venim si plecam zilnic. o chem de 3 ori. n-auzea ca urla la aia mici. era la 2 metri de mine, dk va inchipuiti. nu zic nimik desi ma manca limba rau, jur k n-am zis nimik. vine patroana, imi da vacuta.
o intreb : a mancat niki azi? aceeasi intrebare pe care o pun zilnic. raspuns pe acelasi ton cu care urlase la copii: nu stiu de mancat, dar stiu ca a deranjat toti copiii la culcare ca nu a vrut sa se culce! raman masca din 2 motive: odata zic eh, nu si-a setat tonul pt convorbire cu adulti, a doua oara ca stiu ca nik nu are probleme cu culcatul. nu zic nimik, cine stie ce o fi avut copilul de a adormit greu...
ma apuc sa caut prin dulapioare si caciulita pe care n-o gasisem si dau peste ce credeti: sacul de dormit, in debaraua de haine de exterior! o chem pe patroana: uitati motivul pt care n-a dormit nichita. el nu doarme decat in sac, fara sac la revedere, asa doarme de mic. dar stiati asta, educatoarea noua (de o saptamana au plecat educatoarele vechi care-mi placeau mai mult, oare de ce si alea au plecat...) nu a pus sacul de dormit pe patutul lui (fiind prima zi a lui nic la gradi, dupa mutarea de locatie). deci de-aia n-a dormit, io scuzandu-mi copilul la urletele aleia.
ce credeti ca-mi zice dupa un moment de tacere in care s-a gandit ca mai bine ma ataca decat sa se apere ca a gresit educatoarea: stiti ce, doamna (dar pe ton de-ala de la piata cu scandal...)? copilul aici este institutionalizat (!!!), nu e acsa cu bona, noi suntem gradinita, nu cresa si nichita tb sa doarma cu paturica!!!!!!!!!
in timp ce io cascam gura sa dau in apoplexie, ea continua, fara sa respire: si oricum sacul este gros, aici e cald si nu mai putem sa facem fata la nichita care nu mananca la pranz, mai multi parinti mi-au reclamat (!!!!) ca se aud urletele lui nic din strada si ii deranjeaza pe ceilalti copii! si io prefer sa pierd un copil decat alti 3 care mananca frumos!
moment in care m-am suparat rau dar inca eram civilizata: i-am zis bun, dk incheiem colaborareea, va rog sa-mi dati o punga ca n-am sa pun lucrurile lui nic de la gradi in ea (paturici, trening, pampersi etc) si banii pe 2 saptamani ca a fost la gradi doar intre 1-15 ale lunii si am platit toata luna.
nu sunt obligata! imi raspunde ea. ce bani?
pana aici am putut sa tac. eu sut in zodia taurului. inghit de 2 ori, chiar 3 ori, cand nu mai inghit, fac lucruri extreme, cand se rupe rabdarea, am o furie de animal, recunosc. am crezut ca innebunesc in momentul ala. adik ea, tiganca nesimtita, imi da copilul afara ca e dificil la masa si nu-mi da nici banii? in meseria de patron de gradinita e acceptabil asa ceva?
ce-a fost la gura mea....i-am zis in primul rand ca ea m-a pus sa aduc sacul mediu ca grosime. am 3 saci de grosimi diferite pe care i-am prezentat regulamentar, in vederea adaptarii la temp. gradinitei. i-am zis de la inceput ca e mic, ca nu mananca si ca trebuie chin la masa. a zis ca e ok, ele o sa aiba grija. la inceput au fost buni banii, acum nu mai sunt! daca maine nu-mi da jumatate din bani, cu chitanta ma duk la politie, ca nu s-a intalnit hotul cu prostul. este inacceptabil ca deontologie profesionala sa-mi dai copilul afara ca nu mananca.
oricum nu s-au chinuit azi deloc, cand l-am adus acasa, plangea de foame, jur, a ras tot de pe masa lu' ma-sa mare si ta-su mare, el n-a facut asa ceva niciodata. si bibe a mancat 2 in aceasta seara. jur! era lihnit, nu mancase de dimineata, curvele dreaq! pe banii mei si ai lu' ta-su! ma scuzati ca vb asa, dar sunt varza de nervi, imi vine sa le omor, pe ea si pe ma-sa, bucatareasa care a inceput si aia sa urle la mine ca s-a saturat de nichita cand am inceput eu s-o reclam pe patroana la scandalul provocat.
intre timp intrasera niste parinti sa-si ia copiii si aia le explica ca madam (io eram madam) tipa ca n-a vrut ea sa inveleasca copilul cu plapuma adusa de mine!
bai , am crezut ca mi se sparge un vas de sange in cap!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

aoleu, mai ando, unde ti l-ai lasat pe poet sincer, nu am cuvinte. da' vezi ca ai copil mancacios daca kiar i-e foame. un mare pupic lui nic si tie o
eu una nu cred ca mai iau in calcul varianta gradi particulara. mergem la aia de stat si gata (vb de anul viitor). parca vad ca ma mut la tara cu copiii si-l dau pe andrei la gradi din ciolpani, ca-i mistoaca si are curte mare.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by madau

Feli uite aici pensiunea http://www.poianabrasov.org/pro_0007068_0003405.html

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

aaaa, nu de aceasta vorbeam. Cea din fata, care era din lemn toata. Cu terasa cu flori

Noki ma bucur mult ptr bunica ta, sa-i dea Domnul ani multi de acum incolo

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Eu n-am mai auzit pana acuma copil dat afara de la gradinita!
Iar motivul cu nemancatul e tare de tot.

Multe matroane de-astea isi fac gradinita particulara fara sa aiba cea mai mica pasiune sau dragoste fata de copii. Doar interesul banilor il vad.

Cu banii mergi pana in panzele albe ca nu se poate asa ceva: daca l-ai fi retras tu, inteleg, dar sa-l dea ea afara si banii sa-i tina?!?!

Din pacate asta-i situatia la multe particulare, se schimba personalul foarte des pt ca nu le prea convine educatoarelor. Au salar dublu ca la stat dar muncesc dublu, program lung. In plus, adesea (m)patroanele se poarta destul de nasol cu ele.

Eu iti sugerez iar sa incerci Mica printesa, n-ar fi asa departe de serviciul tau care am inteles ca e pe Decebal. Colega mea are fetita acolo si e multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA NO COMMENT!!!!!!!!!!!!!!!
nu am cuvinte. am citit pe nerasuflate prima oara si am reluat citirea ca parca nu-mivenea a crede.
SA NU TE LASI SI SA NU O LASI. fir-ar mama ei de nesimtita!!!!!

LAVI Alex nu are masa de lapte praf. eu ii indesam pe gat mai mult cu forta.
in medie a baut 20 maaaaxim 30ml/zi. poate chiar mai putin. si de 3 zile nu-i mai dau deloc.
sa suga la titza.

noapte buna ca face tastatura zgomot si Vlad se fataie in pat

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Corap in sfarsit iti pot vedea pozele, me benoclez imediat.
Eu de gradi de stat a Silviei sunt per ansamblu foarte multumita. Mici minusuri exista, dar sunt compensate cu varf si indesat de plusuri. Mai multi copii sunt veniti de la particulara si toti parintii zic ca nu se compara.

Joy mai bine daca reusesti numai cu tzitzi, mai ales ca in greutate a luat super-bine. Colicile astea - dubioasa treaba - mai au si obiceiul asta, de a se manifesta la anumite ore, zilnic. Hai ca pana la 3 luni trec

Apropo:
Ripley felicitari cu luatul in greutate al lui Iris, spor la in continuare!

Corap vazut poze cu rontzy-crantzy-frumusica de Anais (chiar ca s-a facut frumoasa) si lunganul de Andrei. S-a lungit Andrei si parca a slabit. (in consecinta am vrut sa zic). Acusi misuna amandoi prin casa! Faine-s rafturile alea de jucarii de-a lungul peretelui, la indemana publicului

Spor la oblojeala mameloanelor.

Oare ce mai fac Tania & Anna ? Ati mai vorbit cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda du-te si ia toti banii inapoi...fir'ar mama ei a dracului de nesimtita...au ajuns toate proastele mari patroane. Cred ca muream cu ea de gat, tu ai fost finuta fata de ce patea daca eram eu in locul tau

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

multumesc de aprecieri - mie mi se par mai mult haiosi copiii mei, ma distrez cu ei.
lavi si mie mi se pare ca a slabit andrei, dar are deja 16 kg. ce-i drept, s-a musculozat - adik nu mai are carnita de bebelush, e copil mare de-acu'. de fapt de cand am scapat de carut (acu vreo 3 luni) i s-a transformat corpul.
pupam nurorica

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

cuscra, felicitari pt scapatul de carut, eu am incercat dar nu-mi iese. Dupa ce am facut 50 de minute din parc pana acasa (drum de 10 minute...) Ca nici in brate nu o iau, ca daca o iau o data trebue sa o iau mereu. Soacra-mea se descurca cu ea fara carut, bona la fel, Virgil la fel, la mine se alinta si face fite. (ce-i drept eu o scot dupa masa cand e mai obosita). Asa ca inca mergem, precum fata din poveste, cand in carut, cand pe langa carut, cand pe drum, cand pe langa drum...

Chiar SUNT haiosi copiii tai, sa vezi ce haiosi o sa fie cand vor misuna maandoi ca am vazut ca Anais are deja intentii la cum se agita in leganel.

Mergi la inceput