Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..hai ca pana la urma m-ai molipsit si pe mine cu Cola ta..am baut o cutie acum..sti de cand nu am mai baut Cola?..de ani de zile...dar e bunaaaa..as mai bea dar cine mai coboara..ia si mie o cutie daca tot iesi..dar sa fie rece
...fetelor ..acum am ambele maini disponibile asa ca asteptati-va sa ma auziti din spital.!!..daca auziti vreun nebun tipand EU SUNT!!!
HAIDETI FETELOR CURAJ!!!!!
NASTERE USOARA, BEBELINI SANATOSI SI REFACERE RAPIDA!!!
HAI BOOMITZA!!!!
HAI ERIKA!!
HAI BB YASMI!!!
HAI OANA!!!!!

FETELOR DACA NU MA AUZITI SA MA ANUNTATI CA POT SA FAC SI MAI RAU!!

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

ANCUTZA..pei ai mai multe alternative..umplii cada si stai acolo cu burtica in sus, stai in pat culcata pe o parte cu genunchii la gura si cu mana la pasa..nu rade la mine functioneaza...in nici un caz sa stai in fund ca o sa fie mai rau....sau a treia posibilitate ..strangi din dinti..la mine merge..numai ca dintele din fata vreau sa spun ca ieri l-am ciobit putin la cat de tare am strans din ei..credeam ca nasc...succes..o sa fie si mai rau!!

IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxana, o sa vezi ca baiat mare o sa faci. Orice zi petrecuta in burtica ta este super buna pt micutul George.
Hai sa mai fac si eu o data galerie pentru fetele care nasc saptamana asta:

Asteptam sa ne invadeze armata de

Roxxy 33+Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana, eu nu ma complic cu doza, doar cu sticla de 2.5 l....

ancutz, eu nu am facut prea multe aseara, decat am luat un no spa si am stat pe partea stanga. dupa ce si-a facut damblaua s-a potolit,.....

am sunat-o pe mami meu sa imi faca galuste cu prune!!!! profit sa pap ce imi doresc si pe ultima suta de metri.....

mamaaaaa fetelor cand vad galeria mai tare ma iau emotiile!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

38 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Hai sa mai fac si eu o data galerie pentru fetele care nasc saptamana asta:

Asteptam sa ne invadeze armata de

Roxxy 33+Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!

nu pot sa trec peste faza cu nasterea direct la faza cu datul mesajului ca a venit bebe pe lume????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

38 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 2 zile!!!!

Mergi la inceput

..da ROXXY ASA ESTE....!!..de aceea vreau sa fac galerie si pentru SA AJUNGA TOATE LA TERMEN!!!

IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxana, ti-am zis eu! La fel mi-a mers mie la prima sarcina! Lasa, ca-i bine pentru baiat! Si chiar daca treci de DPN, nu trebuie sa-ti provoace imediat nasterea! Se asteapta (sub observare din doua in doua zile) pana la 10-14 zile. Eu sper totusi macar de data asta sa nasc mai repede! Si nu te stresa, ca in definitiv nici nu ai ajuns la termen, iar DPN-ul "vlabil", adica cel mai corect este cel stabilit in primele 12-13 saptamani de sarcina, si atunci ti-a iesit parca cu o saptamana mai tarziu, nu? La noi asa se face, se stabileste atunci DPN-ul dupa ecografii, alea fiind cele mai exacte in privinta varstei sarcinii (cu cat inainteaza sarcina, cu atat mai imprecise, cu variatii pana la 3 saptamani), si se socoteste numai cu ala. In Romania nu-i asa???

Ah, si in ce priveste taticul nerabdator, de obicei numai ma enerveaza, dar azi - bata-i sa-i bata de hormoni - nu stiu, sunt chiar suparata, ma ia mereu plansul, am numai ganduri negre... De lenes nu e, chiar face multe, dar numai ce vede el. Adica cumparaturile mereu trebuie sa le fac eu, daca n-as lua eu, n-ar fi nimic in frigider. Iar apa minerala cumpar eu zilnic cate doua sticle, ca daca nu, nu este si basta. Tot zice ca cumpara maine... Functioneaza numai daca-l iau mai dur, si n-am chef de asa ceva tocmai acum. Iar la lucrurile pe care le face (mai strange lucruri prin casa si da cu aspiratorul), se comporta ca si cum ar fi zidit o casa, nu altceva, si face mereu apropouri ca eu stau numai si ma uit si produc mizerie. Si ma tot musc de limba, ca io-s cam rea de gura daca nu ma stapanesc, si mai bine nu incep.

Eh, ce sa fac... Dar nici nu reusesc de ieri sa fiu draguta cu el, ca ma simt ca un balaur care-si tine flacarile-n nas sa nu iasa afara...

Adina 31+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

BB da si mie atunci un paharel mic...sa sti ca sunt de acord cu tine..si eu vreau sa trec direct la partea cu mesajul...se poate??...uite daca vrei iti trimit acum sms...am nascut, bebe George 3.300 grame, 52 cm, frumos ca ma'sa..nastere fara dureri..suntem acasa ne uitam la HBO si in biberon avem cola

IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna la fetele curajoase!!!

Am intrat si eu sa va fac galerie, nu inainte de a felicita-o pe Cristina! Felicitari Cristina, refacere rapida si o fetita sanatoasa, mancacioasa si "dormicioasa"!

Curaj si nastere usoara Boomitza, Erika, BB_yasmi, Oana

Mergi la inceput

..pardon..mami are in biberon cola..bebe suge la tzitzi laptic
ADINA mama calmeaza-te..lasa hormonii deoparte..nervii adica..si mie mi se pune pata pe sot foarte repede..daca face ceva vine si ma intreaba daca imi place si pe mine ma apuca dracii..ce imi scoti ochii?...ai facut si tu o data si te lauzi..eu ca fac mereu nu mai zic nimic..si pe urma imi dau seama ca saracul face si el cat si ce poate si chiar face extraordinar de multe dar ma simt neputincioasa nu ma mai simt in puteri ca iniante si parca vreau sa ma razbun pe el...
incearca sa te calmezi si sa nu mai gandesti ..serios..incearca sa nu mai observi toat edraciile..nu te mai stresa ca iti cresc IR si nu e bine..hai pupici nu te lasa tocmai acum....cat despre DPN-ul meu..dupa primele ecografii in primele luni mi-au iesit..27 oct, 29 oct si 2 noiembrie..si la ultima ecografie 6 noiembrie!1

IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput