Piticlonti de iulie-august 2004 (235)
Raspunsuri - Pagina 14
leeloo2004 spune:
Gata ca m-am "dez-cetosat"!!!!! Ema/dana ma bucur mult, mult de tot!!!!! Hai ca mai am si eu cu cine imparti impresii ca suntem foarte apropiate (plus ca eu am trecut deja prin ce treci tu, insa din pacate la mine s-a terminat prost...)
Lasa ca bem bere fara alcool!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Dupa ce ca toata dimineata am fost in ceatza, acu ramasei far de net aici, si cind reintru dau de mesaje dastea ... enigmatice !!
Dana, moamaaa ce ma bucur ca ai revenit, chiar ca ma gindeam la tine, ma ofticam ca nu am adresa ta de mail, sa te messengeresc oleaca ! Iote ca acu esti din nou aici !!
Da pe bune ca nu pricep despre ce vorbiti ... se intimpla ceva ??
Editez - olalaaaa, bravos si felicitari multe multe multe, Dana ! Sa fie intr-un ceas bun, sanatate multa iti doresc si inimioarelor cite o fundita roz !! Asta da veste !! Tre neaparat s-o premiez pe Lia, ca ea a decretat ca toamna asta se numara bobocii !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
mi-a cazut asta mica in cap de pe patul mare din dormitor si s-alovit in cadere de piciorul patutului ei, se vede o zona inrosita intr-o parte a caputului cam cat buricul degetului meu mare.... vaca de mine am lipsit doar 3 secunde sa dau drumul sa vina apa calda la chiuveta din baia aflata la 2 m, ca trebuia s-o spal de kk, si am pus-o-n mijlocul patului cu o jucarie in manuta, sa stea calma, si totusi s-a rostogolit de a venit de-a berbeleacul, am vazut-o, eram in cadrul usii si n-am mai putut decat s-o ridic de pe jos, a plans destul de mult abia am calmat-o, sunt innebunita de spaima sa nu aiba urmari, pe jos avem podele laminate si covor gros peste, dar nu stiu ce sa cred, daca a dat tare de piciorul pAtutului sau nu....offf, imi vine sa-mi trag palme, de acum o pun direct pe podea si gata, acolo o schimb de scutec
acuma a adormit dar sper ca nu de la cazatura. l-am chemat si pe taicasu acasa s-o ducem la medic dar el zice ca nu are nimic, s-o las in pace, ca e doar speriata. bine, ea s-aapucat sa-i arate lu taicasu cum s-a rostogolit si batea in pat intruna si vocifera, mai baga 2-3 plansuri, mai vocifera, eu am sufletul mic si strans ca uite, n-am avut grija d eea cum trebuie :(
Dorsilia spune:
ma scuzati ca nu v-am trimis eu linkul acela, n-am apucat, pe cuvant, stiti cum e la noi, si merci lui Alice ca a facut ea treaba in locul meu, sper sa vi se bucure copilasii
alice2004 spune:
Ia, am nominalizat-o pe Lia si uite ca aparut !
Lia, fata mea, stai calma ca nu e nik ggrav !! Andrei a cazut urit de tot la baie, am zis ca fac atac de inima cind am vazut, mi-a scapat pur si simplu din mina si a cazut ca un balot cu capul de cada ... am vazut stele negre si mi s-a oprit resp[iratia, stii tu cum e cada de fonta ! L-am tinut treaz, ca asa stiu ca trebuie, tocmai faceam un dush inainte de somnul de dupaamiaza, era vara ... i-am pus desene animate si l-am tinut treaz inca vreo juma de ora .. bineinteles ca am sunat-o pe mama disperata, mi-a explicat sa nu ma agit si sa observ copilul, daca are tulburari de echilibru, de comportament, da ochii pe spate ... si sa nu il las sa adoarma imediat ! Si a fost totul ok, ma si vedeam zburind cu copilul in brate la medic, ca si io-s panicoasa rau !
Hai, calmeaza-te si nu te mai gratula cu complimente din acestea "animale", ca zau ca nu e cazul ! Sintem oameni, nu ? Eu una te inteleg perfect, la cita oboseala am acumulat in ast timp, mi se pare normal sa reactionez asa, deunazi era sa arunc niste rufe direct in vasul de wc in loc de cosul pentru spalat !! Asta ca sa iti descretesc fruntea ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Lio stai cuminte, al meu a cazut in cap pe gresie pe la vreo 10 luni si nu are nimic!! Stii ei au oasele elastice la capatana pana la nu stiu ce varsta, de aia nici nu se sparg!!!
Ema draga de tine zau daca pricep ceva...da-mi si mie un PM de "luminare" sa stiu si io' sa nasc linistita!!
Legarea trompelor nu inseamna sterilitate definitiva!! Se poate face cel putin FIV!! Eu am o prietena care a avut doi abaieti, i-au murit amandoi si la 41 de ani (doi ani de la decesul celui de al doilea baiat) a mai facut o fetitza, barba-su era complet dus pe campii, ea in schimb a avut o vointa de otel...si au din nou o familie in adevaratul sens al cuvantului. Acum depinde de persoana, daca as fi o persoana sanatoasa eu nu m-as "steriliza" pentru ca as mai incerca si bb3. Dar la mine nu se pune problema, si asa, la aceasta sarcina medicii mi-au dat de inteles ca ar fi trebuit sa ma opresc, dar daca tot am comis-o... hai sa mergem pana la capat. Oricum, in situatia mea medicii au spus ca doi copii sunt absolut suficienti, daca ma mai duc o data gravida cred ca ma dau pe usa afara cu trimitere direct la glumeti.
Andries
leeloo2004 spune:
Lia, linisteste-te! Eu zic ca micuta nu a patit nimic, doar ca evident s-a speriat destul de tare...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Io ma pregatesc de plecare acasa ... am de platit niste facturi restante, asa ca am de umblat prin cartier !
Va doresc o dupaamiaza linistita si Dana, inca o data sarcina usoara, cu sanatate multa si bine ai revenit !! Sper sa nu mai pleci asa de repede de aici !!!
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Wooooow !!!
EMA - felicitari !!! Sa fie intr-un ceas bun ! Daca`i cu fundita (sau nu) io`mi mentin oferta de a nasi , da ???
Lia - pupam buba ! Sunt sigura ca mandra e bine !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
He.he...Dana..ti-am zis eu ca nu ai sa poti pastra secretul pina la 3 luni???..si asta inca nu a fost tot
ma duc sa citesc..