De unde cusca pt ciobanesc mioritic?

De unde cusca pt ciobanesc mioritic? | Autor: Sheritra

Link direct la acest mesaj

Buna, puteti sa-mi spuneti unde gasesc sa cumpar o cusca mare pt un ciobanesc mioritic?
Cele din Metro sunt mici.
Multumesc mult.

Shery 38+ Alesia

my precious
camera alesia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Initial creeata de Sheritra

Buna, puteti sa-mi spuneti unde gasesc sa cumpar o cusca mare pt un ciobanesc mioritic?
Cele din Metro sunt mici.
Multumesc mult.

Shery 38+ Alesia

my precious
camera alesia

Sheri, vezi ca pe DN1,inspre Otopeni, dar nu mai stiu exact unde, sunt aia care vand casute de lemn, chioscuri de gradina, etc.
Am vazut ca au si custi de catei, unele chiar mari!

Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Noi am luat de la Pitesti( de fapt, cum se termina autostrada Buc-Pitesti, undeva pe dreapta, inainte de intrarea in Pitesti) am luat o casutza mare si frumoasa, cu "hol" - adica e dreptunghiulara, si intrarea spre capat, ca sa nu-l bata vantul.Eu am o catzea Golden Retriever, si doarme in ea impreuna cu Tzupika, prietenul ei( cam de aceeasi talie) si incap lejer amandoi.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Merci mult !

Shery 38+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

la care metro ai vazut cusca de caine? pt labrador ar fi ok ca marime? ce pret aveau?

scuze pt tona de intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu am luat pentru ciobanesc carpatin, de la Metro. Si zic ca e ok si pentru labrador. Incearca la cel din Berceni, daca ai drum pe acolo.

Mergi la inceput