Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Buna seara fetele cucuietele
Vizionat Kara umblareata, motan zambaret, si Alessia cu parinti fericiti. Mai am de vazut primii pasi ai lui Octavian de desiree..
Noi avem vesti tampite!
Eu si sotul suntem cu crampe si diaree de azinoapte. Sotul a si vomitat toata noaptea. Am fost cu el la urgente si am spus ca-i virus...cica´tablou viric - luat de la copil sau din imprejurari´. Da yo jur ca-i din cauza cinei...ne pune naiba sa cinam outze de prepelita si pateu...si rosii cu felioare de usturoi scaldate-n ulei de masline, ca vezi doamne usturoiu-i bun la raceli....toate astea noaptea la 10. In fine, i-au injectat curu la al meu..eu am tacut chitic..dar si eu am crampe. Dani e mai bine dar INCA mai face 3-4 caca moaaaaaale pe zi. Deci inca suntem pe regim, mai bine zis nu mananca nimic.
Meniul zilei
4 dimineata:150 ml lapte fara lactoza + 1 masura cereale
10: 5 masuri cereale de orez facute cu apa...a papat cam jumate
14: 2 lingurite pure de pui cu morcovi
18.30: 150 Lapte + 2 masuri cereale
si-atat...a adormit dupa ce-a baut 30 ml saruri de hidratare...am tot incercat eu in timpu zilei cu banana cu mar razalit cu iaurt...nix.
deci? va puneti cu noi?
Dormitul: seara cand ni se face tarziu cu baie si cina(9-9.30) pica lat, il pun in patut si plec..mai maraie si se foieste dar adoarme singur..in schimb dupa masaaaaa nici in ruptul capului. trebuie scos la plimbarica in carut si doarme...dar numai dupa o gura de aer.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia, sper sa iti gasesti alt `provider`de varza acra....ca io am luat una de am facut 10 sarmale in total...gigante, , foile tari , ca alea de bloc de desen..:))... bai ce cald e aici, erau oamenii la terase, fuste scurta, slapi...tot tacamul...ma bag la treling cand ies si stam afara pana nu mai putem...stii ca asta se cheama `vara indiana`? l`été des indiennes...

Mergi la inceput

Dbunny, sanatate la toata familia...ca vad ca aveti nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

A-DEJU,frumos motan mai ai,ce fericit este el dragutul!!!
DESIREE,ce fain merge Octavian,felicitari!
Noapte buna va doresc !

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

A,si DBUNNY,sanatate multa!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

am intrat sa va spunem si noi ca ne-a iesit primul dintisor!fara dureri, fara insomnii, fara febra :)
uraaaaaa!
va pupam mult!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

intrebare : va vaccinati antigripal ? daca da ......ce fel de vaccin ? noapte buna buna !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

david frige rau, luat temp aproape 39, bagat supozitor si dat lichide..imi vine sa ma urc pe pereti.dupa 2 zile in care fusese bine,nu mai avea nimic

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

dolores, vezi ce scrie pe prima pagina la protocolul febrei..poate mai incerci cateceva...imi pare tare rau ca nu se mai termina odata...ati mai fost la doctor? ce zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

pai am fost acum cateva zile cand i-a pus diagnosticul de enteroviroza.
dar nu inteleg de ce face febra acum, 2 zile iar e ine, dupa are iar febra....
ma gandesc la o infectie urinara, dinti??

quote:
Originally posted by Ktrinel

dolores, vezi ce scrie pe prima pagina la protocolul febrei..poate mai incerci cateceva...imi pare tare rau ca nu se mai termina odata...ati mai fost la doctor? ce zice?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput