Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
flore26 spune:
quote:Bey, voi stiti ca sunt putin suparata de v/ati gasit acu sa spuneti ca Alessia seamana cu mine... Oricum ati reusit sa ma binedispuneti de 100 de ori. Cine mai zice ca seamana cu mine???? sa mai pup pe cineva...
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by flore26
Si eu vad cateodata ca parca seamana cu mine.......dar lumea zice ca nu...
Pai si eu zic ca DA, seamana cu tine. Si daca eu nu sunt .. lumeaaaa??!!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
kikineata spune:
Io nu-ntaleg undi tat fuji??? Si vedi treaba ci unii chiar-s-n secolul vitezei!!
quote:
Originally posted by dianocicaquote:noooo...se voia gluma da' eram inn mare graba. ca si acum...fug..
Originally posted by kikineata
Pfui, Dianocica, da di si vorbiesti asa urat??? Nu iesti in apili tali??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Mirona spune:
Danita - imi pare tare rau. si condoleante
ce stiam eu despre folia de Al - e ca e cancerigena - doar daca atinge produsele si e supusa la temperaturi ridicate.
uitati ce am mai gasit - www.anuntul-online.ro/utile/terapii-naturiste/Terapii%20complementare/Aluminiul%20si%20efectele%20lui%20asupra%20organismului%20uman.html" target="_blank">articol interesant.
Miro
marani spune:
Bine v-am gasit minunatelor!
Vreau sa urez multa, multa sanatate fulguletilor bolnaviori!
Am ajuns azi acasa, pt 2 zile de cumparaturi si achitari facturi, dupa care plecam iar ca-i rau tare la oras...
Vineri ma speriase rau de tot vremea, ploua marunt si ceata era prezenta, asa ca staturam sechestrate in casa. Sambata soare mult si cer senin, puteai numara copacii din masiv...din statiune vedeam schitul din Ceahlau si noua constructie a popilor...Duminica dimineata la 6 hranesc puiul si cracan un ochi pe geam: ningea! Avem dovezi, de la 5 dim pana la 5 seara nins continuu, strat de zapada 30 cm. Bubamara fascinata, ii intrau fulgii in ochi si nu stia ce se intampla, deschidea gura sa-i intre fulgii in gura, numai pe jos de-ar fi stat caci omatul scartzia, iar cu mana numai pe zapada!
Frumos asadar...dar eu cu 2 pasarele noi pe creier:
1. mananca solidele prost tare ( in comparatie cu cantitatile de odinioara ), lapte papa mult, febra nu, isi pune mana la o ureche ( otita? ) dar o ating si nu zice nik, kknetzul moale dar nu diaree, nu tuse ori stranut, maini in gura, musca din parchet, pat, perete, nopti bunicele dar cu scancete; ar putea fi o otita atata timp cat totusi suge cu spor? inafara de faptul ca ii ies maselele...
2. are parti aspre pe piele...poate o dermatita ceva...la frig se inrosesc si parca se vede pielea crapata; o sa merg la dermatolog dar mi-e ca degeaba merg ca n-o s-o ung cu nici-o prostie recomandata de ei; are careva asa ceva?
revin....
Ajutati-o pe Sonia
ruxandra_sb spune:
Mi s-au intors flacaii. Imbujorati si in mare verva . Mi-a zis mama ca erau singurii nebuni din parc. Conu si-a servit pranzul sub copac.. taman intr-o pauza dintre ploi. A ras tot borcanu (cu pilaf).. si-ar mai fi vrut..
Flore, pare bine c-am binedispus fata frumoasa. Daca mai zic o data mai primesc pup?
Marani, uau bubamara s-a bucurat de zapada. 30 cm!
1. daca suge bine.. n-as zice c-ar fi otita.
2. daca partile inrosite sunt pe fata/maini => o avea pielea mai sensibila => inainte s-o scoti afara in conditii "extreme" (ninsoare, vant, ger) unge-i fata cu o crema speciala. Au si Mustela (Cold cream) si Sanosan (Wind und Wettercreme sau cam asa ceva)
In general DA se reactiveaza iarna.
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Dia1609 spune:
marani, dc e otita ar trebui sa refuze biberonul prima data, ca suptul i-ar provoca dureri mai mari ca si mestecatul/inghititul... si in plus, ar durea-o cand o atingi /apesi in jurul urechilor... or fi dintii, nu? ... zapada, zici, huh? abia astept sa vad cum o sa faca Oana cand vede zapada :)
kikineata, ruxandra,io zic ca nu prea vedeti bine, alessia e bucatica rupta din ta-su, chiar si alessia stie asta ... ia uite aici ... poate mai pune flore o poza in care e alessia in brate la nicu si sunt pozati din fata si o sa vedeti atunci
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Dia1609 spune:
kikineata, ruxandra, ia vedeti aici
Dia de Oana 29.11.06
marani spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Mi s-au intors flacaii. Imbujorati si in mare verva . Mi-a zis mama ca erau singurii nebuni din parc. Conu si-a servit pranzul sub copac.. taman intr-o pauza dintre ploi. A ras tot borcanu (cu pilaf).. si-ar mai fi vrut..
Flore, pare bine c-am binedispus fata frumoasa. Daca mai zic o data mai primesc pup?
Marani, uau bubamara s-a bucurat de zapada. 30 cm!
1. daca suge bine.. n-as zice c-ar fi otita.
2. daca partile inrosite sunt pe fata/maini => o avea pielea mai sensibila => inainte s-o scoti afara in conditii "extreme" (ninsoare, vant, ger) unge-i fata cu o crema speciala. Au si Mustela (Cold cream) si Sanosan (Wind und Wettercreme sau cam asa ceva)
In general DA se reactiveaza iarna.
RUXANDRA, multumesc mult. Prima oara i-au iesit in iunie cand am fost pe munte, dupa o zi in care ii batu vantu-n plete cu 60-80 km/h. Doar pe fata atunci. Seara o scot afara si-i frig ce-i drept, are obrajii rosii si parca pielea crapata( buburuzata usor), pe brate are insa nu s-au inrosit...la pipait se simte, pe picioare de la gennchi in jos sunt rosii tare. Poate coincidenta sau nu, dar de vreo 3 sapt i-au aparut si tot cam de-atunci nu mai vrea sa faca baie cum o bag in apa plange, se incordeaza, efectiv sare din cadita. Si n-am schimbat nici locul, nici jucariile, temp camerei ok, a apei ok...Nu stiu ce are, mi-am zis ca poate e doar o faza dar acu ma gandesc ca poate o ustura pielea, ce zici? Ea a iubit apa din prima saptamana de viata, niciodata nu a facut mofturi. Crema de la Mustela o gasesc la farmacie? s-o dau pe tot corpul unde are petele?
Ajutati-o pe Sonia
kikineata spune:
Dia, io te-nteleg, dar tu ce incerci sa convingi nebuna, adicatelea io?? Asa vad si am ochelarii pusi crede-ma!! Da tu i-ai vazut face to face asa ca..
quote:
Originally posted by Dia1609
kikineata, ruxandra, ia vedeti aici
Dia de Oana 29.11.06
desiree spune:
din cele relatate de Donia si articolul postat de Mirona decretez ca folia de aluminiu nu e periculoasa deoarece contine cantitati neglijabile de Al.
deci voi folosi in continuare la pastrarea in frigider si congelator
ruxandra, brrr, mi-e teama sa il scot afara bate un vant, se inclina copacii....nu l-am scos de 3 zile..decat pana la supermarket si inapoi...
marani, ai rabdare cu ea cu papa, te rog..schimba ceva in consistenta, gust
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;