Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
dandusa spune:
quote:
Originally posted by miraco
"Bai nene" sunteti mortale toate....dar eu tot nu pot raspunde fiecareia...ca nu stiu de unde sa incep si nici cand/daca oi termina
Multa sanatate fulguletilor bolnaviori...dar chiar le doresc sanatate, am intrat special sa le pup pe mamici.
Si inca ceva...iar am admirat poze, de poze...Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami
aha,ai scos capul din birlog...
,tine-o asa ca ai inceput-o bine...
dau sa vad si eu poze cu "dulceata lu mami" si nimic...,nu-i asa ca ne pui niste poze?,ca taaare dor ne este de voi
Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
aka spune:
seara buna.
pentru toti sarbatoritii de azi, ieri si de cand n-am mai urat.
uff, am o stare...de n-ar mai fi. nu vad nici un pic de roz, totul e gri spre cenusiu...si ziceati ca ati spart butoiul. cine s-o fi invrednicit sa puna doagele la loc...
am vazut niste poze superbe cu bebelusi. Bubamara in zapada. si cu ocazia asta am cautat si melodia. avea drepatate Marani ca a topait pe melodia www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ" target="_blank">asta. asta am facut si eu azi cu Cristinuta.
vazut si pe Isabele si Stephanie, frumoase amandoua. si mi se pare ca seamana foarte tare cu Tudor.
Dolores multa sanatate lui Davidutz. sper sa se faca bine mai repede
.
pentru Daniel si Crinuta pupici pe gingiute sa iasa mai repede dintusi si sa nu mai supere bebeii.
Roxanica felicitari sotului tau pentru noul job.
si uite-o pe Dandusa pe langa mine pe aici. si are chef de o bauta
. o visinata mica sau ai altceva mai bun?
si nu mai stiu, am mai vazut poze, am citit tot, dar ...
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
m_monique spune:
miraco felicitari pt marea reusita.
ca tot se vorbea de vaccin antigripal: noi nu ne facem.
intr-un singur am mi-am facut, ca era gratis la serviciu, si in acea iarna am racit de 2 zile am zacut in pat.
in anii in care nu mi-am facut nu am avut nimic.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
danutz spune:
Bey, Dandusa, Dbunny, mai aveti loc in butoiul vostru?
Io de ieri seara nu sunt om, socrela a dat telefon senina ca ea nu mai vine sa stea cu Rares, Catalinu si-a prelungit concedul cu 2 zile in disperare de cauza, maine vine mama-tot in disperare de cauza, dar nu poate sta decat pana lunea viitoare-io la birou cu tone de probleme adunate de 11 zile...cautam cu disperare bona. Am contactat o agentie, maine ne-a aranjat un interviu, sa vedem poate exista un Dumnezeu acolo sus si reusim sa gasim pe cineva in astea 4 zile cate au mai ramas din saptamana asta. Daca nu gasim...alternative nu stiu sa prea fie la ora asta!!!
Deci...butoiul ala e destul de mare sa incap si eu???
Tre sa ajung urgent la dr.ginecolog ca se pare ca m-am captusit cu o vaginita ceva (din cate-mi dau io seama-deh tara araba fi-e ea sa fie!!!)
Da' v-am ramas datoare cu poze si povesti...numai asa de necaz ca s-a terminat vacanta si au inceput problemele majore!
Deci vizionatiMeknes si Volubilis
in seara asta. Volubilis este un oras roman antic, contemporan cu Nero, distrus de un cutremur de pamant si descoperit acum de curand. Foarte bine conservat, o sa vedeti niste mozaicuri pastrate excelent precum si atractia principala, va las pe voi sa o descoperiti. Faza de neuitat a fost ca una din cucoanele din grup, obosita, s-a asezat cu fundul pe piatra cu pricina, spre hazul general...si a ramas cu porecla de Madam Volubilis!!!
Meknes-ul este un orasel micut, cu o moschee importanta, pe care am vizitat-o dar ce e de vazut acolo sunt vechile hambarele si grajdurile regale. Dateaza de prin anul 700 si ceva, hambarele au o ciudatenie, cica se puteau pastra acolo cereale pentru 20 de ani, atat pentru oameni cat si pentru animale, sunt de fapt niste catacombe unde sunt sapate niste puturi imense, catacombele au cate o gaura in mijlocul acoperisului pe unde intra aer si lumina naturala, sunt construite in asa fel incat sa mentina temperatura si umiditatea constanta. Grajdurile regale sunt de o simetrie cum nu am mai vazut, au 12000 stalpi de sustinere si arcade, acoperisul nu mai exista. Cica cel care le-a construit, regele Muley Ismail-intaiul, avea o cavalerie de 12.000 cai pur sange (avea ce avea cu cifra 12000) findca avea si o armata de infanteristi tot de 12000 oameni. Cica aia 12000 (oamenii nu caii) s-au tot inmultit(li se aduceau fete) si au ajuns la un nr. de vreo 250.000-o forta armata redutabila pt vremurile alea. Acolo ne-am oprit si la un restaurant traditional marocan, unde am hapait felul lor traditional de mancare- se numeste tajin, carne fiarta in suc propriu cu tot felul de legume sau fructe- este foarte bun, se face intr-un vas special, care are un capac tuguiat si inalt, care pastreaza aroma, caldura si mancarea frageda.
Ma intreba Donia de conditia femeii acolo, nu am inteles daca te refereai la conditia femeii in Maroc sau in islam in general, fiindca Marocul e mai deschis decat alte tari islamice. In tot cazul, femeile sunt educate sa fie in primul rand mame si sotii decat sa-si faca cariera in ceva. Faza cu umblatul acoperite nu e obligatoriu, e mai mult o traditie decat de religie.De maritat am inteles ca se marita dupa 18 ani, si au in medie 3-4 copii. Faza cu mai multe neveste este istorie, au voie legal, dar foarte putini barbati o si fac! Femeile au foarte multe drepturi, legale ma refer, pot divorta la fel ca noi, pot sa refuze casatoriile aranjate, legea le ocroteste in caz de divort daca au copii, fiindca barbatii tati sunt obligati la cheltuielile de intretinere a minorului. Cu avortul e mai greu, daca se dovedeste ca sarcina prejudiciaza sanatatii femeii, sau ca fatul are probleme genetice, sau sarcina evolueaza prost, atunci avortul este permis si se poate face in spitale...in rest e interzis...cica depinde ce fel de doctor gasesti. Daca o femeie vrea totusi sa avorteze, poate gasi un doctor strain (evreu sau crestin) cu cabinet particular, care poate face avortul...dar in rest, cele care nu-si permit un doctor particular si nu au probleme cu sarcina...in general fac copii. Repet, e valabil in Maroc, nu stiu cum e in alte tari islamice. Femeia, cand devine mama, are foarte multe drepturi, copiii sunt educati sa-si respecte mamele de 3 ori mai mult decat tatii (este un verset in Coran care zice asta). De Coran va povestesc alta data...ca nu-i timp acum. Daca vreuna din voi e direct interesata de ceva anume, trimite-ti PM si va lamuresc io cum pot.
Gata pomelnicul, mai citesc din urma daca mai pot...pana-mi termin paharul cu limoncelo...ca dupa aia o sa fiu oricum cheo...numai buna de somn (sper fara cosmaruri).
P.S. apropo de cosmaruri, cursa de inapoiere de la Milano la Bucuresti a fost horror. Avionul a trecut printr-o furtuna, stateam la geam si vedeam fulgerele cum curgeau pe langa avion care facea precum barca pe valuri, prindea goluri de aer de cadea in gol cate un minut-doua ...m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa pot sa-mi mai vad copilul!!! Horror...ma duc sa-mi mai pun un phar de limoncelo...ca sa uit!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
m_monique spune:
se pare ca si noua ne urmeaza caninii, desi mai avem lipsa doar un incisiv. vad ca are gingiile umflate, se scarpina toata ziua, deja a inceput sa fie marait si sa nu mai manance la adevaratul lui potential.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
danutz ai dreptate cu atractia principala.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
dandusa spune:
quote:
Originally posted by danutz
Bey, Dandusa, Dbunny, mai aveti loc in butoiul vostru?
...care va sa zica ne faci pe amindoua grase,nu?!?
Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dianocica spune:
deci vreau sa stiu care a fost ala de-a pus visinata pe fundul butoilui...
...uite cum trag ca mustele...
sa va zic ce face fi-meu? se joaca
pe jos...dupa ce a facut baie, a bagat doua tzi si...i-a pierit cheful de somn...[bnag]
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Ktrinel spune:
dianocia, tot stau si cujet...de cand am citit treaba cu dintii, nasul si banutzul...cum vine asta? mi=ai bagat un cui....
danutz spune:
Incerc si eu rapid niste raspunsuri:
Ingerasa, felicitari mami pentru dintisor!
Danita, eu nu cred in vaccinul ala antigripal, te protejeaza doar partial si daca ai un fond de raceala ceva...ala esti, faci reactii urate. L-am facut de trei ori si de fiecare data m-am imbolnavit de gripa in toamna respectiva (nu cred ca e coincidenta) Pt Rares, vreau sa intreb pediatrul sa-i cer sfatul. Saptamana aviatoare!
Donia, ma bucur mult de vestea ta buna, sa-ti dea Dumnezeu numai vesti bune, asa, dupa sufletul tau!
Yagmur, mergem data viitoare in vacanta impreuna...cum sa nu!!! Poate chiar la turci undeva la mare, numai bine, faci si pe translatorul...cu chemarea la rugaciune mai naspa!!!
Roxanico, felicitari pentru sotul tau!
Chinico, Bea este SUPERBA!!!
Dolores, draga de tine...nu mai stiu ce sa zic...sanatate multa multa!!!
Dianocica si eu am patit la fel cu Pilates, m-am lecuit dupa o febra musculara crunta!!! dar persevereaza daca poti fiindca chiar da rezultate!
Marani, pozele voastre sunt minunate! ce bine-mi prind pozele astea, avem o tara minunata...zice un om care 11 zile n-a vazut decat bolovani, pamant uscat, munti golasi si nisip!
IRINABR, SANATATE MULTA SI VOUA!
Miraco, hai mai des pe aici, felicitari pt umblareata! Cu tripletii te-ai intalnit?
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares