Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 17
dianocica spune:
quote:da da da. sunt la a 3a tura. dupa ce am crezut ca ma rup pe undeva pe langa coaste, mi am mai revenit. si diseara o iau de la capat. auzi, sti ce ma enerveaza cel mai mult? ca tantiaia nu gafaie, bai nene, deloc. ai ascultat-o? paieu pe la min 5-6 incep...si horcai pana la sfarsit,,,,si vreo 5 min dupa..e absolut enervanta [omulet ofticat si invidios]
hai ca-s io grup de suport pt tine, vrei?
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
dayanara spune:
aoleo m.am uitat doar cum incep exercitiile alea de pilates, pai mie mi.e frica ca daca ma aplec o data asa, asa raman
ivan si dayanara
Donia spune:
Pupam minunatele!
acs, sanatate celor mici, sper sa nu fie nimic grav.
Roxana tot asteapta sa ii cada primul dinte, are 6 ani si jumatate si nimic! Inca de anul trecut colegii ei erau stirbi, cam jumatate de clasa, deci nu e Maria singura la 5 ani... Roxana aproape zilnic isi cauta dintii sa vada daca nu se clatina... Cum a reactionat Maria?
luly, si la voi e valea plangerii cu bolile astea care nu se mai dau duse...! Dar te consolezi ca sunt frumoase tare, bucalate amandoua... imaginea copilariei!
Eu m-am lenevit cu miscarea, trebuie sa prind iar o perioada propice... tot visez la o banda de mers... oare asa ii zice? As cauta un magazin second hand, ca pe una noua nu dau banii.
roxanica, felicitari sotului si ma bucur ca esti atat de fericita!
cum mai sa te simti prost? Pai cand unul e bucuros imprastie energie pozitiva in jurul lui si ii mai ajuta si pe ceilalti! A-ha! Vroiai sa tii energia pozitiva doar pentru tine 
kokorina
hai mai, lasa tristetea, ai o viata tare plina. Vino pe aici cand ai cate un ragaz si nu te mai simti aiurea, ca doar nu e vina ta.
chinico, ce frumusete de fititz! Grozava e!
marani, ireale pozele... dar tare frumoase! Atata zapada, e ca in vacanta de iarna.
flore
Rabdare, sa vezi ce o sa te mai minunezi de perlele Alessiei...
bai dianocica
pai eu nici nu pot sa ating podeaua cu dejtele cand ma aplec in fata
Si daca ma apuc in cat timp o sa arat ca tipa aia? Pantaloni ca ai ei am... sunt aproape ![]()
Adevarul e ca nu arata rau exercitiile, probabil ca in vreo luna as reusi sa le fac... hai incurajeaza-ma, ca sunt la un pas de a fi convinsa.
Aualeu! Chestia aia cand sta pe burta si misca manutele si piciorusele in acelasi timp... (si) aia o sa ma omoare!
Vai de mine... cercuri cu piciorul in aer!
Mai spune-mi o chestie... presupun ca tu ai facut ceva research... de ce ai ales exercitiul asta? Ca vad ca sunt mai multe pe acolo.
Sa ma apuc? Sa nu ma apuc?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
hai-de do-nia ta nam ta na na nam
chiar acum ma uiitam si ma intrebam de ce asta...habar n am ...il salvasem in toolbar de ceva timp...am atuncat un ochi la alea cu abs full...doamne...horror...zici de cerc cu piciorul..pai sa ti explic cum era la mine la prima tura..? alex de dincolo murea de ras ca se auzea numai...e-te flori! sa mori tu ! cerc? cum pisici sa fac cerc? asta si multe altele cuvinte urate
. dar iti dai seama ca nu-ti iese asa din prima...dar e uimitor ce repede progresezi. adica ma vad pe mine...deja sunt mai elastica
. hai ca stiu ca poti. si e super ca e fix 10 min, adica fff putin, poti sa le furi de 2 ori pe zi (asa mi-am propus eu, acum ma gandeam sa incerc si altul...am prins curaj..) dar iti spun ca vei avea o febra groaznica, cu tot cu trisatul la greu..
hai mai, meritam si noi asta, nu? ca de putut se poate. asiza, dandusa va bagati si voi? (pe asiza o suspectez ca a facut deja prima tura. gresesc? )
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
dolores spune:
pt cele care vor sa stie de puiul meu: iar are febra....nu mai am cuvinte..
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
mamaana spune:
dolores multa sanatate !! off ce mai tragi si tu...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dolores
dolores siDavid Cristian -22.11.2006-
Ce medicamente ii dai?
Noi mergem la farmacie dupa saruri de hidratare...si cred ca iar mergem la urgente ca-i cam apatic, nu papa, si de la 1.30 pana acum...inca n-a facut pisu! pt mine asta e semn de deshidratare

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
mamaana spune:
dianocica si pe mine ma intreaba lumea daca am baiat si fata; le-am pus cercei si degeaba...
la exercitii nu ma bag...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
dolores spune:
i-am bagat un supozitor cu paracetamol. ce saruri de rehidratare ii dai?el nu are scaune moi..cel putin nu mai are de cateva zile..si nici nu mai varsa...acum face doar febra..de azi noapte
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Originally posted by dolores
dolores siDavid Cristian -22.11.2006-
Ce medicamente ii dai?
Noi mergem la farmacie dupa saruri de hidratare...si cred ca iar mergem la urgente ca-i cam apatic, nu papa, si de la 1.30 pana acum...inca n-a facut pisu! pt mine asta e semn de deshidratare
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
flore26 spune:
DOLORES, DBUNNY multa, multa sanatate la puiutii vostri

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI