Strumfi de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
ily7 spune:
Aylin si fetita mea cam maraie...
o apuca maraiala seara in special. Dar am inteles de la doctorita pediatra ca e posibil sa fie o forma de neliniste - cica pana la 3 luni au un fel de "angoasa" a venirii noptii.
Oricum mi-a spus bona ca azi a fost foarte plangacioasa si nu s-a inteles deloc cu ea (eu am inceput sa merg la birou si vin acasa in jur de ora 3 jumate- 4).
Culmea e ca dupa ce am ajuns eu acasa s-a cumintit brusc de parca vroia sa infirme ce a zis bona 

si avea o fata cuminte si nevinovata, iar bona saraca era la capatul puterilor.
diane_dun spune:
Doamne, Anya, prin cate ai trecut... Am citit povestea nasterii Arinei si m-am cutremurat. Bine ca s-a terminat cu bine! Te admir mult pentru puterea pe care ai avut-o sa te tii tare pentru micuta.
Valen, vreau sa-ti multumesc pentru un sfat de-al tau pe care l-ai dat mai demult pe forum, legat de limba incarcata a bebeilor. Fie-mea a avut cam de pe la 2 saptamani, poate o luna o zona alba pe mijocul limbii si i-am dat la inceput de vreo 3 ori cu glicerina boraxata (ca asa a zis pediatra, desi ea a zis sa-i dau oricum de 3 ori pe zi, ceea ce mi s-a parut cam mult), apoi am citit tot aici ca nu e buna si am luat glicerina cu nistatin cu care tot de vreo 3 ori cred ca am dat-o si pana la urma m-am gandit la tine si am spus STOP. Si de vreo 3 zile are o limbuta rozalie si frumoasa, fara sa-i fac absolut nimic. Multumesc. 
Mami de
Dani (1 august 2007)
redai spune:
eu pentru colici i-am dat copilului Baby Colic de la ephiplant si calma baby de la aceeas firma.Se gasesc in farmaciile help net.
Lore, mamicutza lui David
POZE
dsteluta91 spune:
fetele eu ii dau cristinei SAB SIMPLEX sunt picaturi pt. colici foarte bune ,ii pun 15 picaturi in lapte sau in ceai si se linisteste imediat .se gasesc la orice farmacie,si costa 12lei.incercati. sper sa functioneze si la voi .daca merge astept sms
pupici dulci
Luna1 spune:

Eu am avut si mai am virus pe laptopul meu si acum sunt pe al sotului. Din pacate de pe asta nu pot vedea poze sau accesa yahoo dar macar pot citi si scrie aici. Nu ca ar fi intrebat cineva.![]()
Vestea idioata...

am varicela.
Am avut eruptia ieri si ma simt groaznic, mi s-a dat aciclovir de la doctor si mi s-a spus ca e mult mai rau la adulti decat la copii. Mi s-a mai spus ca ai mei copii vor face oricum pt ca am fost cea mai contagioasa ieri si inca sunt pt ca inca imi apar bubite.
Anya daca ai putin timp poate imi spui si mie ce riscuri sunt la bebelusa mea si ce pot sa-i fac sa ii usurez chinul (nu au vrut sa-mi zica aici ce riscuri sunt probabil sa nu ma sperie au zis ca dicutam cand erup bubitele).
In doua saptamani avem botezul. Ce ma fac cu ea cu bubitele si la cat timp apar dupa infestare?
Si ca sa fiu in ton cu ce am citit pe aici despre soti in ultimul timp al meu nici o cana cu ceai nu a facut. Ieri aveam frisoane am crezut ca mor, pe Cosmin l-a luat frate-miu si eu m-am chinuit cu Adelise care a fost cuminte oricum. L-am rugat si eu sa stea azi acasa si a zis ca poate doar juma de zi, adica dupa amiaza cand deja eu am sterilizat biberoane. am schimbat copilul etc. A venit la 1 l-am trims sa-mi ia de la farmacie crema de mancarimi (ca-mi vine sa jupoi pielea de pe mine) si el s-a intors cu pastile antihistaminice. L-am intrebat daca el ar avea mancarimile alea si eu i-as da sa inghita pastile si i-as zice sa nu se scarpine cum ar fi? Se uita tamp la mine. Apoi fie-sa urla de juma de ora si el era la telefon in conferinta (ca doar lucra de acasa). L-am intrebat de ce a venit acasa? Ne-am certat binenteles si acum suntem in doi peri exact ce imi lipsea acum. Faza e ca nu vad nici un regret macar sau macar mila de mine. Asta e, imi revin eu si sa vada atunci mancare calda.
Aylin imi pare tare rau sa aud ca Alma iti manaca nervii, mai rezista putin ca mai creste si isi revine. Nu stiu daca ai citit cand ti-am spus mai demult baita o linisteste pe fie-mea mereu. Stiu ca Almei nu-i place la baita insa vroiam sa-ti sugerez sa faci tu baita cu ea in cada mare si sigur ii va placea.
Mioara fa-ti alt user. Imi pare rau ca exista si astfel de oameni printre noi.
Valen si cum ziceai ca o cheama pe cumnata? Si unde o gasesc?![]()
Va pup fetelor
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
violetan spune:
Mioara, si eu i-as sparge fata binevoitorului cu pricina. Oricum,urmareste persoana respectiva un timp, sa vezi ce-o sa plateasca din plin pentru mizeria pe care ti-a facut-o. A trecut de clasa a doua primara? Ca numai acolo mai mergeau cu para cretinii clasei. E absolut revoltator ce-a facut. M-am enervat eu de-mi vine sa ies cu drujba pe holu' blocului, poate gasesc pe careva sa-mi vars nervii:). Lasa, ai sa vezi ca se va rezolva pana la urma. Te pup si sunt alaturi de tine. Sper sa citeasca persoana aia ce scriem aici. Are toata antipatia mea!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
madabout2003 spune:
Buna fetelor!
In sfarsit m_am invrednicit si eu sa mai scriu ca de citit v_am citit tot timpul!
Mi_e asa de dor de vremurile cand eram gravidute si palavrageam mai de pe forum!! Dar de nu putem sa le avem pe toate si strumfii si timp de alea, alea
Luna te pup sa iti treaca, sau sa va treaca! Sper sa nu fie grav si sa va reveniti repede!
Aylin
pupici si tie ca meriti la cat te chinuie broscuta! Lasa ca o sa se faca ea mare si cumintica! Sfaturi nu prea am sa iti dau ca nici eu nu stiu ce sa ii fac cand plange de obosita..am noroc ca nu e prea des!
Mioara de toata jena situatia cu soacra..eu pot sa debitez ce vreau ca soacra-mea nu vorbeste romaneste, si nici sotu...Sau poate s_o gasii cineva sa ii traduca
!
Sa nu uit..Bun venit noilor mamici! Le-am admirat bebelusii! Cand o sa pot o sa trimit si eu pe mail poze pentru albume;
Eu si Emily suntem bine! Ea e o frumoasa si o cumintica! Ramane cam des acasa cu mama ca eu trebuie sa ma duc la facultate, o alaptez numai dimineata si seara, practic mai are numai doua mese de san;
Mi_am luat bilete pentru Romanica, vin pe 21 decembrie pana pe 5 ianurie, abia astept
, n_am mai fost de aproape 3 ani!!! Poate ne_om si vedea daca nu sunteti prea ocupate cu una cu alta!
Una peste alta trebuie sa imi gasesc dadaca pentru luna ianuarie ca s-a terminat boieria, mama se intoarce in Romania, mi_e cam groaza de momentul ala dar cred ca trebuie sa o facem... Nu de alta dar parca pana nu m_oi vedea din nou doar eu cu fie_mea si cu Juan parca nu sunt in totalitate responsabila de ea, parca sunt tot eu copilul si mama ma supravegheaza sa nu gresesc cu ceva...
Cam asta ar fii sper sa intru mai des si sa intrati si voi ca mi_e tare dor de toate!!

PS Am pus poze mai noi la semnatura!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
andicu spune:
Luna, imi pare tare rau ca ai facut varicela! si eu am avut acum 4 ani! e cumplit la varste asa "inaintate"! pe mine m-a tinut 2 saptamani si se pare ca la copii trece mult mai usor. Ai grija sa nu te scarpini, ca raman semne, mai ales dupa ce fac coaja bubitele! tin minte ca foloseam pudra mentolata pt ca lichidul cu menthol usca bubele prea tare sitot ramanea semn...dar la voi poate gasesti ceva mai performant! si ca sa si glumesc un pic: cand ma atingeai iesea un nor mentolat de pe mine iar al meu sot, de cate ori trecea pe langa mine facea :"ooaacc!" ca cica aratam ca un broscoi cu fata plina de bube..
Nu stiu cum va fi pt Adelicioasa, sper sa nu ai nici-o complicatie cu ea si cu Cosmin, si iti urez insanatosire grabnica si fara chin! 
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

valen spune:
asaaa, am revenit; am reusit sa incasez una bucata amenda de 125 $ (nu sunt sigura de suma defapt pt. ca ploua afara si hartia cu infractiunea era uda)si ma doare capu'. 125 $

in conditiile in care nu muncesc deci n-aduc nici un ban in casa si tot in conditiile in care duminica mi s-a parut scumpa o fusta de 15$. Sotu' meu drag, pe umarul caruia am vrut sa plang (la telefon
) si de la care asteptam o incurajare, cica asa imi trebuie daca nu ma uit unde parchez. luna, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta. Si zi sotu' iar vopseste gardu' a?diane_dum
andicu, ti-am admirat baiatul.Frumos foc.
karligutza spune:
Mioara tare nasol cu "spicuirea frazelor cheie" pe care ti le-a facut cine ti le-a facut de-a lungul unui an.... a avut ce munci... iti dai seama de cand te asteapta la cotitura? macar stii cine e persoana aia nemernica? Asa cum a zis si jadi exista un Dumnezeu acolo sus si le vede pe toate... asa incat, nu stiu cat de grave au fost lucrurile pe care le-ai scris pe forum despre soacra, dar poate ca se pot repara lucrurile in familie... si cel mai important, sa n-ai probleme cu sotul, ca de soacra... nu te-ai maritat cu soacra. Aveti grija de voi toti, dar mai ales de strumfisor!!!
[hugs][hugs][hugs]
karligutza
sunt mamica Adelutei